asena_great
BANNED
- Reaction score
- 1
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha that is exactly the thing happened in workshop )))))))))))))Reminds me of this scene.
Herakles Lahdi evine dönüyor
Hürriyet Haber
24 Mart 2017 - 22:26Son Güncelleme : 24 Mart 2017 - 22:26
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Herakles lahdinin Türkiye’ye iade edileceğinin müjdesini verdi.
Antalya’daki Perge antik kentinde kaçak kazı sonrası yurtdışına çıkarılan Herakles Lahdi 2010 yılında İsviçre Cenevre Limanı’nda yakalanmıştı. Cenevre Başsavcısı 2013 yılında Antalya’ya gelerek lahdi kaçırmakla suçlanan A.Ç. ile cezaevinde görüşmüş ayrıca Antalya Müzesi’ni gezmişti.
Müzede Herakles lahdine benzer figürlerin olduğu lahitler gösterilen savcı söz konusu eserin Antalya’dan kaçırıldığına ikna olmuştu. Cenevre Başsavcılığı 2015 yılında iade kararı almış ancak Federal Mahkeme nezdinde itiraz edilince iade işlemleri durdurulmuştu. Bakan Avcı itirazın geri çekildiğini belirterek iade kararının kesinleştiğini duyurdu.
Cenevrede Liman vardida biz mi bilmiyoruz yahu?
Neyse tarihi eserin geri dönmesi güzel birsey.
Hepsini anladimda bu ABýi nasil cokertti aceba?SAVAŞ bir hileden ibarettir,
Sinsi yavaş ama emin adımlarla ilerleyen,
Konjoktüre göre hareket eden,
Bilgiyi ve gücü kontrol eden,
Cesur ve yürekli olan,
SAVAŞI KAZANIR!
21. Y.Y. Muharebe ortamına Hoş Geldiniz...
Hepsini anladimda bu ABýi nasil cokertti aceba?
AB restini cekti,bizimkide bisey yapamadi,nerde cokertmek?
AB ye bu durumda cift sinifli yapi olmaksizin ne kadar ömür taniyorsunuz ?
AB'nin motoru Almanya oldugu surece,bitmez.
Bizimkilerin bos tehditlerini AB'de kimse ciddiye almaz.
Dostum En son 2016 temmuzda vize anlaşması sağlanmazsa en geç sene sonu 2016 sonu yani suriyelileri göndeririz kapıları açarız demişlerdi. En basit örneği. O da yutuldu.
Hepsini anladimda bu ABýi nasil cokertti aceba?
AB restini cekti,bizimkide bisey yapamadi,nerde cokertmek?
Dostum En son 2016 temmuzda vize anlaşması sağlanmazsa en geç sene sonu 2016 sonu yani suriyelileri göndeririz kapıları açarız demişlerdi. En basit örneği. O da yutuldu.
Aksine orda yazilanlarin hepsinin tam tersi oldu ve oluyor.
Feto nerdeyse coka devleti cokertiyordu.
avrupa su anda halimize guluyor, bence iclerinden seviniyorlar su erdogan hic gitmese diye cunku dunyada baska ulke yok ki kendi ayagana bukadar siksin. Bunlar zannediyorki nekadar cok havlarsan nekadar cok ben soyle yaparim boyle yaparim dersen birsey degisecek. Noldu? kucucuk hollanda bile bizi takmiyor.
Haaa unutmadan. Noldu hani visesiz avrupa? Okadar diyordu davutoglu, erdogan?
Bak benden once yazmisin gormedim ben. Bu ne ki, boyle yuzlerce ornek var.
Bunlar dansoz gibi her gun bir yerleri oynuyor.
Aksine orda yazilanlarin hepsinin tam tersi oldu ve oluyor.
Feto nerdeyse coka devleti cokertiyordu.
avrupa su anda halimize guluyor, bence iclerinden seviniyorlar su erdogan hic gitmese diye cunku dunyada baska ulke yok ki kendi ayagana bukadar siksin. Bunlar zannediyorki nekadar cok havlarsan nekadar cok ben soyle yaparim boyle yaparim dersen birsey degisecek. Noldu? kucucuk hollanda bile bizi takmiyor.
Haaa unutmadan. Noldu hani visesiz avrupa? Okadar diyordu davutoglu, erdogan?
Bak benden once yazmisin gormedim ben. Bu ne ki, boyle yuzlerce ornek var.
Bunlar dansoz gibi her gun bir yerleri oynuyor.
Milletler arasi dusmanlik baska devletler arasi dusmanlik baska.
Bu saydigin devletlerin hicbiri birbirine dusman degil ve rakip degil.
Valla kimse takmiyor,sadece buradaki Turklere ''Turkiyeye giderseniz dikkatli olun fetocu diye iceri atmasinlar'' diye tavsiye veriliyor.
Guya MIT Almanyadaki Fetocularin listesini yapmis.
Ve birkac politikaci Erdogana resmen ''terorist'' diyor.