What's new

Çay Bahçesi

Ok, thanks for the explanation. If you want to discuss politics outside that thread, do so in Middle East or World Affairs section.

The problem is that since people started talking politics on this thread,things went ugly.

No,thats not true,he misunderstood some things.
He thought that only his messages were deleted.

The problem is you not the fcking threads or politics. I will continue to discuss politics in this thread in my language. if you want me to shut my mouth, ban me.

By the way, people who possess common sense know very well that the user in question has cursed several members, including me repeatedly, even though i've never quoted or written to him. It seems that's the way he flows, just defaming and cursing people

So nice of you to imply i'm lying. Anyone who speaks Turkish knows Bedbin made a fuss out of things because he insists people are being treated differently due to their political standpoint.

Haha, Dude, remember? you have been banned multiple times from this forum. not me

Haha, Dude, remember? you have been banned multiple times from this forum. not me
I've asked to be banned one time about 5 years ago, and that ban stayed for 5 years because i hadn't returned to the forum. The reason for my ban request was my disagreement with the Turkish moderator called Deno, who was unstable and a Turkiye hater.
Webmaster knows this, so does Cabatli_53

I've asked to be banned one time about 5 years ago, and that ban stayed for 5 years because i hadn't returned to the forum. The reason for my ban request was my disagreement with the Turkish moderator called Deno, who was unstable and a Turkiye hater.
Webmaster knows this, so does Cabatli_53

YAV HEHE, ağlama çakal bas git işine. Köpek admini görünce nasıl da köpek gibi sırnaştın

YAV HEHE, ağlama çakal bas git işine. Köpek admini görünce nasıl da köpek gibi sırnaştın
Zihnin cok bozuk senin, bir doktora kesinlikle gözükmelisin

Stop cursing on my profile page, i'll keep deleting them. And we all know you have several profiles here

Çok sağlıklıyım, forumdan kendini attırmak için ağlayan sendin. tabii işinize gelmeyen hemen doktorluk, zihni bozuk.

Stop cursing on my profile page, i'll keep deleting them. And we all know you have several profiles here

@WebMaster do i have several profiles. please let me know.

Çok sağlıklıyım, forumdan kendini attırmak için ağlayan sendin. tabii işinize gelmeyen hemen doktorluk, zihni bozuk.

@WebMaster do i have several profiles. please let me know.
It must be pure coincidence that whenever hurshid gets caught with fake profiles you suddenly pop up in that thread immediatly.

Iyi geceler millet, ben uykuya. Bedbin ilk bi avatarini degistir, belki biraz daha ciddiye alinirsin, ergen gibi avatarli gezme dostum

Last edited:
Şunu da şuraya koyayım da, daha iyi gör, çok uzakta değil 1 sayfa öncesi.

Untitled_2.jpg
@cabatli_53 , ben sileyim dedim zaman aşımına uğramış silemedim, sen sil rahatlasın.

terbiyesizin birine kizdi gitti
Kim bu terbiyesiz dediğin? Küfür eden @TrMhMt idi. Ve defalarca her açılan konu'da politika işlediğini hem de kural tanımaksızın Türkçe olarak işlediğini herkes biliyor. Tanımam etmem ama en son @xxxKULxxx ile sırf bu tür yazıları yüzünden küfürlü bir münasebeti olmuştu ki şu forum'a ne senin ne onun xxxKULxxx kadar katkısı olduğunu görmedim 2015'ten beri.

Şu forum'da yaşına rağmen beni tanımadığın halde, sadece önyargılarınla hareket ederek, bir Romanyalı'ya verdiğim tepki üzerinden (ki bugün ne olduğu ortada biri) ilk terbiyesizliği eden sensin, unutma. O zaman yediğin küfürleri harfi harfine hak ettiğin halde yaşının benden büyük olduğunu düşünerek senden özür diledim ben Hollanda'da büyümedim, yaşamadım, yaşamam ve @cabatli_53 'da o yazıma teşekkür etmiştir ama 15 Temmuz günü yazdığın, çizdiğinle, şu davranışlarınla ve hala laik, zart zurt cart curt ayrıştırma gayretinle ne kadar haklı olduğumu bana gösterdin.

Ülkelerle bizi kim düşman etti diyorsun hedef gösteriyorsun, o ülkerin hepsinin... Ben ettim ulan ben oy verdim, ben seçtim, ben ettim. Ne yapacaksın? Beni de mi hedef göstereceksin? O kadar CHP'li bilmem neli var ona oy veriyor diye, vekilleri terörist cenazelerinde ağlıyor diye birine hain, koyun şu bu dediğimi gördün mü? Partilerin seçmenini adlandırıp, kendi insanımı aşağıladığımı, yaşlı başlı insanların videolarını dalga geçerek paylaştığımı gördün mü? Yok. Göremezsin, göremezsiniz, görmeyeceksiniz. Ama ben seni bunları yaparken çok gördüm, ihtiyar.

Bu son yazdığım olacak kendi küçük, iğrenç dünyanızda bölün memleketi şehir şehir, mezhep mezhep, ırk ırk, yaşam biçimi, parti parti... ama birey olarak söylüyorum ben nefes aldıkça başaramayacaksınız.

Last edited:
@cabatli_53 , ben sileyim dedim zaman aşımına uğramış silemedim, sen sil rahatlasın.

Kim bu terbiyesiz dediğin? Küfür eden @TrMhMt idi. Ve defalarca her açılan konu'da politika işlediğini hem de kural tanımaksızın Türkçe olarak işlediğini herkes biliyor. Tanımam etmem ama en son @xxxKULxxx ile sırf bu tür yazıları yüzünden küfürlü bir münasebeti olmuştu ki şu forum'a ne senin ne onun xxxKULxxx kadar katkısı olduğunu görmedim 2015'ten beri.

Şu forum'da yaşına rağmen beni tanımadığın halde, sadece önyargılarınla hareket ederek, bir Romanyalı'ya verdiğim tepki üzerinden (ki bugün ne olduğu ortada biri) ilk terbiyesizliği eden sensin, unutma. O zaman yediğin küfürleri harfi harfine hak ettiğin halde yaşının benden büyük olduğunu düşünerek senden özür diledim ben Hollanda'da büyümedim, yaşamadım, yaşamam ve @cabatli_53 'da o yazıma teşekkür etmiştir ama 15 Temmuz günü yazdığın, çizdiğinle, şu davranışlarınla ve hala laik, zart zurt cart curt ayrıştırma gayretinle ne kadar haklı olduğumu bana gösterdin.

Ülkelerle bizi kim düşman etti diyorsun hedef gösteriyorsun, o ülkerin hepsinin... Ben ettim ulan ben oy verdim, ben seçtim, ben ettim. Ne yapacaksın? Beni de mi hedef göstereceksin? O kadar CHP'li bilmem neli var ona oy veriyor diye, vekilleri terörist cenazelerinde ağlıyor diye birine hain, koyun şu bu dediğimi gördün mü? Partilerin seçmenini adlandırıp, kendi insanımı aşağıladığımı, yaşlı başlı insanların videolarını dalga geçerek paylaştığımı gördün mü? Yok. Göremezsin, göremezsiniz, görmeyeceksiniz. Ama ben seni bunları yaparken çok gördüm, ihtiyar.

Bu son yazdığım olacak kendi küçük, iğrenç dünyanızda bölün memleketi şehir şehir, mezhep mezhep, ırk ırk, yaşam biçimi, parti parti... ama birey olarak söylüyorum ben nefes aldıkça başaramayacaksınız.

uvv mesele tek biz degilmişiz, neler çıkıyo neler...ben de diyorum eksik bisiler var, herkese saydırıyorum ama kimse alınmıyor meger daha once herkes birbirine saydırmıs.

Last edited:
Ne kadar içinde bulunduğumuz durumu idrak edemeyen insan var şaşıyorum. Zaten bu terör olaylarının etkisinden toplumsal bir karamsarlık oluyor hepimizde ama daha bize kimin niye saldırdığını idraktan yoksun insanların bu forumda olmasının eğer dezenformasyon yapmak amacıyla değil de gerçekten iyi niyetlilerse bunun ne tip bir bilgisizlik olduğunu idrak edemiyorum.
Hiçbir şey bilmeyenler bile böyle kötü zamanlarda düşmanın oklarının kimi hedef aldığına bakmak gerektiğini bilir ki kişi doğru yolda olanı anlayabilsin.
Kaç yıllardır savunma teknolojilerine ilgimden dolayı bazı siteleri takip ederim bazı kişilerin sadece politika konusunda var olduğunu görüyorum. Böyle olanların artık ne yazdıklarına bile bakmıyorum sadece savunma teknolojileri ile ilgili haberleri takip ediyorum. Politika hakkında da sadece ülkemizi bilmeden ahkam kesen yabancı salaklara cevap vermeye çalışıyorum. Birbimizi rencide etmeyi bırakmayı öneriyorum çünkü bu ülkeye yapılan saldırılar hepimizi hedef alıyor.

Bos bos atip durma,kufurlere sen basladin baska kimse degil,adamin karisini oruspu yaptin,vay efendim romanyali kadinlar oruspuluk yapiyormus,ayip degilmi oyle sozler?
Senin anana bacina biri oyle bisey soylese sen ne yaparsin?
Terbiyesiz oldugun orda belli oldu,utanmaz.
Senin gibi dengesizler yuzunden yabancilarla kavga ediyoruz,saygi diye bisey yok sizlerde,sizin yuzunuzden mecbur kaliyoruz adamlarla tartismaya cunki adamlar ''bizim'' millete saldiriyor,halbuki suc bizim salaklarda.
Bu forum boyle degildi,kimse kimseye saldirmazdi,millet birbirine saygi duyardi,senin gibileri ''biz soyle biz boyle'' hayali atip tutmalar yuzunden dogru durust adam kalmadi,cogu sayenizde gitti.
Nerde bizim eski uyeler,neden gitti?
Iyi bok yedin @TrMhMt uda gonderdin,mutlumusun?
Senin sinsiligin yuzunden gitti,senden yuz senede gecse adam olmaz.
Bolunme isini senin gibileri yapti,burda herkesin dusuncesi kendineydi taki sonradan gelenler ortaligi karistirana kadar.
Vatana millete bir faydaniz olsa yine iyi ama yaptiginz tek sey,tepki vereni hain ilan etmek.
Yemezler,git onu kulahima anlat.
Bidaha diyorum sana ve senin gibilere: Dont qoute me.

Last edited:
Back
Top Bottom