What's new

Çay Bahçesi

@Sinan sen de her şeye tesekkur edip durma sinsi adam
Sana mı sorcam, çakal ?

Adam Çay Bahçesinde politika konuşmayın diyor. Ne var bunda ?

Gidin burda yiyin birbirinizi. Politika konuşmak isteyenler için ayrı başlık açıldı....yok beyfendiler illa burda konuşacakmış.......sayıyla mı gönderdiler sizi ?

Sana mı sorcam, çakal ?

Adam Çay Bahçesinde politika konuşmayın diyor. Ne var bunda ?

Gidin burda yiyin birbirinizi. Politika konuşmak isteyenler için ayrı başlık açıldı....yok beyfendiler illa burda konuşacakmış.......sayıyla mı gönderdiler sizi ?

hahaha sinan 5 kuruş etmez adamın tekisin, işsiz tüm gün forumda dolanan her şeyi bildiğini sanan aç adamın tekisin

Konuşmuyorum o başıkta ben siyaset bu başlıkta konuşuyorum atarsanız atın, sinan xenon gibi ateist, aşağılık insanların dışında tayyip delisi insanlar doldu buraya.

onun dışındaki tüm düşünceler dışlanıyor. @cabatli_53 geldi sadece benim mesajlarımı silmiş bsrzm mesajları duruyor. o politik değil mi.

Kaliteli türk userlerı forumu terk etmeye çağırıyorum kalitesi düştü ve belli ideolojik yapıda kaldı, diğerleri dışlanıyor.

@Sinan düne kadar ağlıyodun açım diye, akp'yi eleştirip duruyodun her gün, bugün noldu, ne çıkar sağladın da böyle değiştin adam mısın

@T-123456 düne kadar sinanın 7 ceddine içinden sövüyodun akp'yi eleştiriyo diye noldu gereksiz adam böyle sinan ı kucakladın he?

@cabatli_53 sen nasıl modsun burada bizim gibiler eziliyor, Trhmmt 2 küfür etti hemen uyarıyı verdin adamı ne hale getirdin forumu terk etti. @Sinan da aynı sayfada ağza alınmayacak kelimeler etti neden uyarmadın?

Hursid'i cenenizle gonderdiniz banlattınız adam hicbi forum kuralını ihlal etmedi, o sizden daha adammış. canınız cehenneme.

Fetö'den bile tehlikeli olan insanlar doldu foruma adamlar ultra tayyipci. bunlarla kalın birlikte bu forumda yarın ağlamaya başlarsınız. eskiden ne üyeler vardı haksız yere atıldı bunların yüzüne

@Sinan bismack ın yanına git zaten gıcıklığın ordan başladı bana adama 2 laf ettim diye bana bulaştın adam şehitlerimizle dalga geçti ama sen atatürk avatarıyla takılıp ne idugu belirsiz adamın tekisin.

Bunlar gibi düşünmeyen üyeleri forumdan çıkmaya davet ediyorum. şimdi de iletişimden forum adminlerine yazıcam bu sinsilerin nasıl bizi siteden algı yaparak uzaklaştırdığını

bi @Targon u sevdim bide kebapcıyı nickini unuttum bir de trhmmt yi digerlerinin
CANI CEHENNEMEEEEEEEE

FORUMDAN BEN DE ÇIKIYORUM BYE SİZE. KALIN BİRLİKTE HER PATLAMA OLDUĞUNDA BİRBİRİNİZİ SARILIP KUCAKLAYARAK TESELLİ EDİN, AMA ASLA NEDEN DİYE SORMAYIN. ÇÜNKÜ SORACAK İRADENİZ YOK.

CEBATLİ BİRAZ SAYGIN VARSA FORUM KURALLARŞINI AŞMAYAN BU YAZIMI SİLME KALSIN. HEPİNİZE *** BYE

BEN TRMHMT GİBİ DELİKANLI GİBİ "ELVEDA" DEYİP ÇIKMIYORUM ÇÜNKÜ HAKETMİYORSUNUZ, ALAYINIZA SÖVÜP ÇIKIYORUM

Last edited:
Kardesim, internetten tehditler yapiyorsun kim korkucak saniyorsun ki bunlardan? kendini komik duruma dusuruyorsun.

Kardesim, internetten tehditler yapiyorsun kim korkucak saniyorsun ki bunlardan? kendini komik duruma dusuruyorsun.

Kaybol adam 12 mesajlık userle işim yok.

Last edited:
hahaha sinan 5 kuruş etmez adamın tekisin, işsiz tüm gün forumda dolanan her şeyi bildiğini sanan aç adamın tekisin

Konuşmuyorum o başıkta ben siyaset bu başlıkta konuşuyorum atarsanız atın, sinan xenon gibi ateist, aşağılık insanların dışında tayyip delisi insanlar doldu buraya.

onun dışındaki tüm düşünceler dışlanıyor. @cabatli_53 geldi sadece benim mesajlarımı silmiş bsrzm mesajları duruyor. o politik değil mi.

Kaliteli türk userlerı forumu terk etmeye çağırıyorum kalitesi düştü ve belli ideolojik yapıda kaldı, diğerleri dışlanıyor.

@Sinan düne kadar ağlıyodun açım diye, akp'yi eleştirip duruyodun her gün, bugün noldu, ne çıkar sağladın da böyle değiştin adam mısın

@T-123456 düne kadar sinanın 7 ceddine içinden sövüyodun akp'yi eleştiriyo diye noldu gereksiz adam böyle sinan ı kucakladın he?

@cabatli_53 sen nasıl modsun burada bizim gibiler eziliyor, Trhmmt 2 küfür etti hemen uyarıyı verdin adamı ne hale getirdin forumu terk etti. @Sinan da aynı sayfada ağza alınmayacak kelimeler etti neden uyarmadın?

Hursid'i cenenizle gonderdiniz banlattınız adam hicbi forum kuralını ihlal etmedi, o sizden daha adammış. canınız cehenneme.

Fetö'den bile tehlikeli olan insanlar doldu foruma adamlar ultra tayyipci. bunlarla kalın birlikte bu forumda yarın ağlamaya başlarsınız. eskiden ne üyeler vardı haksız yere atıldı bunların yüzüne

@Sinan bismack ın yanına git zaten gıcıklığın ordan başladı bana adama 2 laf ettim diye bana bulaştın adam şehitlerimizle dalga geçti ama sen atatürk avatarıyla takılıp ne idugu belirsiz adamın tekisin.

Bunlar gibi düşünmeyen üyeleri forumdan çıkmaya davet ediyorum. şimdi de iletişimden forum adminlerine yazıcam bu sinsilerin nasıl bizi siteden algı yaparak uzaklaştırdığını

bi @Targon u sevdim bide kebapcıyı nickini unuttum bir de trhmmt yi digerlerinin
CANI CEHENNEMEEEEEEEE

FORUMDAN BEN DE ÇIKIYORUM BYE SİZE. KALIN BİRLİKTE HER PATLAMA OLDUĞUNDA BİRBİRİNİZİ SARILIP KUCAKLAYARAK TESELLİ EDİN, AMA ASLA NEDEN DİYE SORMAYIN. ÇÜNKÜ SORACAK İRADENİZ YOK.

CEBATLİ BİRAZ SAYGIN VARSA FORUM KURALLARŞINI AŞMAYAN BU YAZIMI SİLME KALSIN. HEPİNİZE *** BYE

BEN TRMHMT GİBİ DELİKANLI GİBİ "ELVEDA" DEYİP ÇIKMIYORUM ÇÜNKÜ HAKETMİYORSUNUZ, ALAYINIZA SÖVÜP ÇIKIYORUM

Sen şu ettiğin laflarla ne kadar küçüldüğünün farkında mısın ? Bir üye adına böyle aşağılayıcı ifadelerle mevzuyu belaltı bir yöntemle ifade ettin, alayımıza sövdün de adam mı oldun? Noldu şimdi söverek, belaltı vurara ezilen gururlu ve hakkını savunan bir adamın hikayesini mi oynuyorsun delikanlı ? Bırak diğer üyeleri, senin kendine saygın var mı ki hiç sordun mu kendine ? Kaç kere uyardım seni şu tarzını düzeltirsin belki diye ama hem küfrediyorsun hem de aldığın uyarılardan dolayı Mod'u suçluyorsun bu mu senin adalet ve değer anlayışın ?

Yukarıdaki yorumunla ilgili birkaç mevzu şöyle:

-Eleştirdiğin adamların neredeyse tamamı hükümeti o veya bu sebeplerle eleştiren adamlar.
-Forumda her türlü ses özgür bir şekilde ifade ediliyor. Hükümet aleyhinde veya değil sorun değil. Burada söylenen ve senin anlamakta zorluk çektiğin mevzu, konuların genelleme ve polarizasyondan uzak, yurttaşlık bilinci içerisinde ötekileştirmeden ve ilgili bölümlerde tartışılması zorunluluğudur.
-Politik konuların konuşulmamasını isteyen üyeler de keza benzer seninle problemi olan ve her türlü görüşe sahip isimler. Sevdiğim adamlar diye sıraladığın üyeler zaten bir elin parmağını geçmiyor. Bu da ne kadar uyumlu bir birey olduğunu gösteriyor.
-50'den fazla politik yorum silinmiş son tartışmadan ve sen enteresan bir paranoyayla sanki Mod olarak seninle uğraşılıyor, senin yorumların siliniyor ve hükümet aleyhinde eleştiri yaptırılmıyor gibi bir imaj çiziyorsun. Bu çok komik ve açıklamaya değer bile değil.
-TrMhmt ile ilgili düşüncemi açıkça söyledim ve aldığı uyarılar da kullandığı kelimelerden dolayı kural ihlaliyle ilgili. Bu kural ihlalini kim yaparsa benzer uyarılarla cezalandırılıyor bu forumda. Hangi politik fikre sahip olduğuna bakılmıyor bu açık bir mevzudur. Aksini iddia etmek kendini inkara girer.
-Neyi hakedip neyi etmediğimizin ölçüsü sende değil delikanlı böyle hakaret ve tehtid içeren sürekli argo ifadelerle aslında sen neyi hakettiğini ifade ediyorsun bana, geri kalan mevzular hikayeden öteye gitmez benim katımda.

Daha fazla uzatmamanda fayda var. Neyi nasıl istiyorsan öyle yap ama ithamlarında ölçülü ol. Gerçeği tersten okutamazsın kimseye böyle söverek, kükreyerek, belaltı bir şekilde üyelere saldırarak...etc

Last edited:

CANI CEHENNEMEEEEEEEE

Sana bidaha aciklayim,bu son olsun.
Caybahcesi acildiginda politika yasak diye anlastik,cogunuz yoktu ozamanlar(birinci sayfaya bak).
Sonradan gelenler baslatti politkayi ve ortalik karisti.
Burada politika yasak,politika haric hersey konusulabilir.
Neyin ne oldugunu bilmeden konusmayi birak,once arastir ve millete hakaret etme.
Kimse @TrMhMt gondermedi ve gonderemezde,iyi bir arkadas.

Last edited:
@WebMaster

Will you please open a private message between you, me and @cabatli_53 ?

We have been talking about if there is any kind of special rules for ''Çay Bahçesi'' in GHQ, and now another example took place, which causes deletion of the comments, most of which have even not broken any rules.

This now is causing the leaves of members.

Thanks.

Sana bidaha aciklayim,bu son olsun.
Caybahcesi acildiginda politika yasak diye anlastik,cogunuz yoktu ozamanlar(birinci sayfaya bak).
Sonradan gelenler baslatti politkayi ve ortalik karisti.
Burada politika yasak,politika haric hersey konusulabilir.
Neyin ne oldugunu bilmeden konusmayi birak,once arastir ve millete hakaret etme.
Kimse @TrMhMt gondermedi ve gonderemezde,iyi bir arkadas.

Benim kin beslemeyen sorunsuz kendimce takılan arada yorum yapan bir üye olduğumu neredeyse 3 yıllık üyeliğimden sadece 300 mesaj ile görebilirsiniz.

Haklı gördüğüm herkes kim olursa olsun yorumlarını beğenmişimdir buna adi @Sinan da dahil. Ama bu adamdan gerçekten nefret ediyorum, o ayrı mesele forum dışı kişisel mesela. sadece belirtmek istedim.

Onun dışında benim forumda sorun çıkardığım bu ikinci konu. Onun dışında kimseyle uğraşmadım ve @Cebatli_53 zaten destekledim moderatorlugunu ve adaletini.

Dediğim gibi sadece iki konu dışoında Bismack adlı alman ile ve çay baheçesinde hükümeti çoğu konuda desteklememize rağmen sadece suriye konusunda sıçtı demekle her türlü lafı yedik. Hemen göze battık, hemen vatan haini olduk.

Alman'a gelince, hala ısrar ediyorsunuz, allah aşkına tek tek mesajlarını bulup yayınlayalım mı. Yazdım daha önce bi üye çıkıp "burası açık halka açık bi site, istihbarat servislerinin işi gücü yok buradan mı bilgi toplayacak" dedi. Aptalca bir yorum, o üyeye de belirtiğim gibi bugun facebook bile istihbarat servislerince kullanılıyor.

Sizin savunduğunuz şu "biz, SSM'nin, Tsk'nın vesaire zaten halka açık olan" bilgilerini burada paylaşıyoruz diyorsunuz, ama bu arkadaşın sorduğu sorulara dikkat etmiyorsunuz, sürekli detayları soruyor işin garibi bizim bile bilmediğimiz şeyler. belki bu adam veritabanı oluşturuyor elinde, bilgileri toplayıp. Bundan daha iyi kaynak mı var? Herkes proje detaylarını oradan buradan, yakınından vs öğrenip, buralarda arada paylaşıyor. Medyada bile olmayan şeyleri. Ufak da olsa belki bir şey ifade ediyor, onlar için. Tüm bunlara rağmen o'nu da geçtim! Bu bismack adlı adam dalga geçmedi mi Ülkemizdeki patlamalarla, geçti mesajı bulursam ingilizce atıcam. Onu da geçtim ADAMI getirip Turkish section'da konu açtırdınız.

Bunlar cocukla şeyler gelebilir ama ben böyle ülkemle patlamalarla alay eden adamlara gıcık oluyorum sanal bile olsa hele ki alman'sa.

Ben kendi halinde burada yazıp çiziyodum ama beni bu hale getirdiniz, bana saygı göstermediniz, size saygı göstermeme rağmen, gruplaşmalar yaptiniz. Dışladınız. Tam 3 kez farklı konularda soru sormuşum nick alıntı yaparak, ama cevap verilmemiş. sonuçta hepimiz buraya girip real'deki saatlerimizi bu sayfalara harcıyoruz.

Çay bahçesi'nde siyaset konuşulmasın, ingilizce başlıkta konuşulsun bu mu yani, gavurlar birbirimizi yediğimizi görsün, onlar girsin bir de, dış sorun mu bu. iç sorun.

Burada medenice tartışıyoruz, arada küfrediyoruz o da üyelere değil, ülkedeki eksikliklere, hatası olanlara. ona da hakkımız olsun. Neticede bu ülke dünyanın en güvenli ülkesi değil. Hepimiz riskerle karşı karşıyayız, isyan edip ülkeyi aşağılayacak şeyler söylemiyoruz, ortada yanlış kararlar verilip yönetilen bi devlet varsa o'nu eleştiriyoruz.

Yeni yetme, 3-5 mesajı olan adam gelmiş ahkam kesiyor, neden çünkü biliyor aradığı sürü burada ve katılmak istiyor. Dışlanıyoruz yavaş yavaş, en ufacık eleştirimiz hakaret gibi geliyor. Sürekli hükümeti eleştiren insanlar olsak anlarız. @cabatli_53 konu tam olarak da bu.

Beni sövdürüp saydırıyorsunuz çünkü, değerlerime ve bildiklerime saygı duyulmuyor, Bsrsm adlı üyeye özenerek verdiğim cevap tek click ile çöp kutusunda. N'oldu benim zamanıma, n'oldu seçtiğim kelimelere. Burada siyaset tartışılmasın diyen, "çay bahçesinde" art niyet ararım. Çünkü ülkede izlenen politika da tam olarak bu. Ne olsaydı, "2 asker yakıldığında" ülkedeki tüm medya gibi biz de susup, bu forumlarda dillendirmeyip, öylece seyretsemiydik. Siyasetin yeri burasıdır, istediğim kadar da eleştiririm, forum kuralları da böyle. Ne senin forumun ne de diğer ihtiyarların.

Şunu da şuraya koyayım da, daha iyi gör, çok uzakta değil 1 sayfa öncesi.

Untitled_2.jpg

Last edited:
Onun dışında benim forumda sorun çıkardığım bu ikinci konu. Onun dışında kimseyle uğraşmadım ve @Cebatli_53 zaten destekledim moderatorlugunu ve adaletini.
Sorun yoktuki,@TrMhMt terbiyesizin birine kizdi gitti,bizde geri donmesi icin ugrasiyorduk,gelirse kendine sor,anlatsin.
Demekki konuyu bilmeden anlamadan hemen atladin ve konuyla alakali olmayan kisilere hakaret ettin.
Adaletini destekliyorsan adaletli biri olmali Cabatli,oyle degilmi?
Sence adaletli biri adeletsizlik yaparmi?
Haklı gördüğüm herkes kim olursa olsun yorumlarını beğenmişimdir buna adi @Sinan da dahil. Ama bu adamdan gerçekten nefret ediyorum, o ayrı mesele forum dışı kişisel mesela. sadece belirtmek istedim.
Sen Sinani yanlis taniyorsun ama herkesin dusuncesi kendine.
Dediğim gibi sadece iki konu dışoında Bismack adlı alman ile ve çay baheçesinde hükümeti çoğu konuda desteklememize rağmen sadece suriye konusunda sıçtı demekle her türlü lafı yedik. Hemen göze battık, hemen vatan haini olduk.
Senimi vatan haini yaptilar,kim yaptiysa yapanlar belli.
Ben bastan beri bu devleti yonetenlere karsiyim,bir kac kendini bilmezin beni vatan haini ilan etmesi onemsiz ve kafayi takmaya degmez.
Sizin savunduğunuz şu "biz, SSM'nin, Tsk'nın vesaire zaten halka açık olan" bilgilerini burada paylaşıyoruz diyorsunuz, ama bu arkadaşın sorduğu sorulara dikkat etmiyorsunuz, sürekli detayları soruyor işin garibi bizim bile bilmediğimiz şeyler. Tüm bunlara rağmen o'nu da geçtim! Bu bismack adlı adam dalga geçmedi mi Ülkemizdeki patlamalarla, geçti mesajı bulursam ingilizce atıcam. Onu da geçtim ADAMI getirip Turkish section'da konu açtırdınız
Forumda soru sormak serbest,mecbur degilsin cevap vermeye.
Su dalga gectigi iletileri gosterde bizde gorelim,belki gormemis olabiliriz.
Bunlar cocukla şeyler gelebilir ama ben böyle ülkemle patlamalarla alay eden adamlara gıcık oluyorum sanal bile olsa hele ki alman'sa.
Su dalga gectigi iletileri bi bulda gorelim.
Ben kendi halinde burada yazıp çiziyodum ama beni bu hale getirdiniz, bana saygı göstermediniz, size saygı göstermeme rağmen, gruplaşmalar yaptiniz. Dışladınız, sonuçta hepimiz buraya girip real'deki saatlerimizi bu sayfalara harcıyoruz.
Gruplama diye bisey yok,millete kufur etme,kimse seni dislamaz.
Biz burada herzaman degisik dusuncelerimiz olmasina ragmen birbirimizle iyi gecinirdik,taki fanboylar gelene kadar ve bu yuzdende cok degerli arkadaslari kaybettik,tantanaya dayanamayip gittiler.
Çay bahçesi'nde siyaset konuşulmasın, ingilizce başlıkta konuşulsun bu mu yani, gavurlar birbirimizi yediğimizi görsün, onlar girsin bir de, dış sorun mu bu. iç sorun.
Birbirimizi yemememiz icin Caybahcesinde politika yasakti zaten ve gordugun gibi millet birbirine saldiriyor politka yuzunden.
Eski haline donmesi icin politika yasak.
Politik thread var,orada serbest,girsinler birbirine.
Turkce yalniz Caybahcesinde serbest.
Burada medenice tartışıyoruz, arada küfrediyoruz o da üyelere değil, ülkedeki eksikliklere, hatası olanlara. ona da hakkımız olsun. Neticede bu ülke dünyanın en güvenli ülkesi değil. Hepimiz riskerle karşı karşıyayız, isyan edip ülkeyi aşağılayacak şeyler söylemiyoruz, ortada yanlış kararlar verilip yönetilen bi devlet varsa o'nu eleştiriyoruz.
Haklisin,hatalari elestirmek herkesin hakki ve kimse yasaklayamaz.
Yeni yetme, 3-5 mesajı olan adam gelmiş ahkam kesiyor, neden çünkü biliyor aradığı sürü burada ve katılmak istiyor. Dışlanıyoruz yavaş yavaş, en ufacık eleştirimiz hakaret gibi geliyor. Sürekli hükümeti eleştiren insanlar olsak anlarız. @cabatli_53 konu tam olarak da bu.
Valla yeni yetmeler hic bisey yapamaz,buradaki insanlar hic bir zaman suru degildi ve olamazda.
Eski uyeler belli,hic biride koyun degil.
Beni sövdürüp saydırıyorsunuz çünkü, değerlerime ve bildiklerime saygı duyulmuyor, Bsrsm adlı üyeye özenerek verdiğim cevap tek click ile çöp kutusunda. N'oldu benim zamanıma, n'oldu seçtiğim kelimelere. Burada siyaset tartışılmasın diyen, "çay bahçesinde" art niyet ararım. Çünkü ülkede izlenen politika da tam olarak bu. Ne olsaydı, "2 asker yakıldığında" ülkedeki tüm medya gibi biz de susup, bu forumlarda dillendirmeyip, sussamıydık. Siyasetin yeri burasıdır, istediğim kadar da eleştiririm, forum kuralları da böyle. Ne senin forumun ne de diğer ihtiyarların
Fark ettiysen yalniz senin iletin degil,butun politik iletiler silindi(benimkide),ayrimcilik yok.
Art niyet araman gerekmiyor,herkese ayni davraniliyor.
Yeni hatirlatiyorum,kimse kimseyi susturamaz ama Caybahcesinde politika yasak(sen bilirsin).
Kufur etmemeye calis,hic bir sorun olmaz.

What's the problem. Speak English may be.
He is just making a fuss of nothing due to boredom, people have repeated several times, political topics are allowed only in the political thread, yet he insists people are being treated differently because some of his messages were deleted while others' messages remained. I think people got too much time

He is just making a fuss of nothing due to boredom, people have repeated several times, political topics are allowed only in the political thread, yet he insists people are being treated differently because some of his messages were deleted while others' messages remained. I think people got too much time

Ok, thanks for the explanation. If you want to discuss politics outside that thread, do so in Middle East or World Affairs section.

What's the problem. Speak English may be.
The problem is that since people started talking politics on this thread,things went ugly.
Ok, thanks for the explanation. If you want to discuss politics outside that thread, do so in Middle East or World Affairs section.
No,thats not true,he misunderstood some things.
He thought that only his messages were deleted.

No,thats not true,he misunderstood some things.
So nice of you to imply i'm lying. Anyone who speaks Turkish knows Bedbin made a fuss out of things because he insists people are being treated differently due to their political standpoint.

Back
Top Bottom