What's new

Çay Bahçesi

O kadar küfür eden adamı banlamayacak mısın? Bir de izahta bulunuyorsun?

Banlama işi sisteme ait. Ben genelde üyelerin yaptığının karşılığı olan uyarıyı veririm. Çok üstdüzey bir mevzu olur ve listelenen bir uyarı formatı dışında ırkçılık gibi, ülkeme bayrağıma, cumhuriyet değerlerine saldırı gibi bir söylem olursa mesela o zaman manuel belli sürelik ban formatı devree girer. Salman adında üye mesela Iranlı olsa gerek, geçen gün ülkeme hakaret etti ve hiç uyarı almadan ban yedi örnek olarak...

Last edited:
Banlama işi sisteme ait. Ben genelde üyelerin yaptığının karşılığı olan uyarıyı veririm. Çok üstdüzey bir mevzu olur ve listelenen bir uyarı formatı dışında ırkçılık gibi bir söylem olursa o zaman manuel belli sürelik ban formatı devree girer.
Bir daha böyle politika işler, yarın ne saldırı olacak kurgulayalım yazarsa ben yine veririm cevabını küfür ederse ben de ederim o zaman, bugün olduğu gibi yanına kar kalmasın adam ben üye olduğumdan beri hep politika işliyor. Sanki başkası işliyor. Tek kelimeye ban attığını da herkes biliyor. Yaptığın haksızlık.

Bir daha böyle politika işler, yarın ne saldırı olacak kurgulayalım yazarsa ben yine veririm cevabını küfür ederse ben de ederim o zaman, bugün olduğu gibi yanına kar kalmasın adam ben üye olduğumdan beri hep politika işliyor. Sanki başkası işliyor. Tek kelimeye ban attığını da herkes biliyor. Yaptığın ayıptır.

Konunun başlangıcı zaten şu ne zaman saldırı olacak meselesi benim okuduklarıma göre. Bu tür bir söylemi bir ecnebi dillendirmiş olsaydı, bu format dışı ülkeme kasıt, milletimin canını hiçe sayar tarzda ve artniyet olarak değerlendirirdim ve ban kaçınılmaz olurdu fakat sizin kişisel husumetleriniz dışında ben @TrMhMt i bu forumdaki paylaşımlarıyla, vatanperverliğiyle tanırım ve niyetinin kesinlikle yukarıda anlattığım tarzda kötü olmadığını bilirim veya öyle düşünürüm. Muhtemelen anlatmaya çalıştığı veya eleştirmeye çalıştığı bir mevzuyu yalnış argümanları dillendirip ortaya koydu. Bu durum onun biranda zihinlerde vatanhaini olmasını gerektirmez. Uyarıya konu paylaşımları da küfür ve kötü sözlerden oluştuğundan dolayı ilgili iletilerine bu tür uyarılar verildi. Bu arada tek kelimeye nerede ban atmışım hatırlatır mıdın ?

Bu arada tek kelimeye nerede ban atmışım hatırlatır mıdın ?
Ben dahil kaç kere banladın küfürlü konuşanları, ben etsem beni banlasan bu kadar takılmam hak ettik der geçerim, sana da bozulmam, bozulmadım da ama adam o kadar ağar küfürler etti, değil mi?

Ben dahil kaç kere banladın küfürlü konuşanları, ben etsem beni banlasan bu kadar takılmam hak ettik der geçerim, sana da bozulmam, bozulmadım da ama adam o kadar ağar küfürler etti, değil mi?

iletiyi oku bak orada sana kğfründen dolayı hangi uyarıyı verdiğim açıkça yazıyo. Fakat uyarılarından aldığın puan yani önceki expire olmamış uyarıların da dahil totlde 3 strike'ı aştığından dolayı sistem seni otomatik olarak banladı. Uyarında şu ifade var dikkatli oku beni itham etmeden önce...

"We follow 3 strike procedure to ban users. This is one of the strikes."

Konunun başlangıcı zaten şu ne zaman saldırı olacak meselesi benim okuduklarıma göre. Bu tür bir söylemi bir ecnebi dillendirmiş olsaydı, bu format dışı ülkeme kasıt, milletimin canını hiçe sayar tarzda ve artniyet olarak değerlendirirdim ve ban kaçınılmaz olurdu fakat sizin kişisel husumetleriniz dışında ben @TrMhMt i bu forumdaki paylaşımlarıyla, vatanperverliğiyle tanırım ve niyetinin kesinlikle yukarıda anlattığım tarzda kötü olmadığını bilirim veya öyle düşünürüm. Muhtemelen anlatmaya çalıştığı veya eleştirmeye çalıştığı bir mevzuyu yalnış argümanları dillendirip ortaya koydu. Bu durum onun biranda zihinlerde vatanhaini olmasını gerektirmez. Uyarıya konu paylaşımları da küfür ve kötü sözlerden oluştuğundan dolayı ilgili iletilerine bu tür uyarılar verildi. Bu arada tek kelimeye nerede ban atmışım hatırlatır mıdın ?

Eyvallah kardesim.

Bundan sonra yokum. Hesabimin kapatilmasini istedim.

Hepinize elveda.

@TrMhMt ,
Eyvallah kardesim.

Bundan sonra yokum. Hesabimin kapatilmasini istedim.

Hepinize elveda.
Hallo noluyor kardesim?
Oyle elveda kapatma falan yok,red edilmistir,sen iyi bir uyemizsin,bosver millet ne derse desin,biz seni taniyoruz ve severiz.
Kafana gore takilacaksin,kafan rahat olsun.
Zaten bundan sonra Caybahcesinde politika yasak,politika yapana cay falanda yok.
Kizdirma beni valla gelirim Thailandta(en son 2002),ona gore iyi dusun.:butcher:

@cabatli_53 o kadar mesajdan benimkileri mi sildin. AYRICA @TrMhMt naptı?

Hükümeti eleştiren herkesin mesajlarını silmek ne, dışlamak ne. Bunların liderlerini överken iyi 2 laf edince hepsi düşman kesiliyor başımıza. @bsruzm adlı gereksizin hükümet yanlısı politik mesajı neden hala duruyor?

Politik konular neden tamamen yasaklanıyor? Çünkü sizin seçtikleriniz ülkeyi yönetiyor ve En ufacık hükümet eleştirisinde insanlar gözünüzde "vatan haini, provokator, şerefsiz" oluyor. Nedense dikkat edin politik konular yasaklansın diyenlerin hepsi malum kisiler. Çünkü yediremiyorlar, ülkede her gün patlama, her gün kan var, seçtikleri partinin bu tür hatalar yapmasını vicdanen kabul edemiyorlar ve bu haberleri görmek istemiyorlar.

Bu forumun cılkı iyice çıkıyo, malum ideolojideki kisiler buraya da iyice yerleşmiş. eleştiriyi bile kabullenemeyen aşağıklarla doldu burası da. @TrMhMt çıkarsa ben de daha girmem bu foruma, ki bu arkadaş yeri geldiğinde akp'ye bile mesajlarında destek vermiş insan.

Sizin yaptığınız şerefsizlik en ufacık eleştiride adama neler dediniz.
Ülkede her gün bomba patlarkan oncalar şehit gelirken poltik konular yasaklansın demek gerçeği gizlemek görmezsen gelmektir.

Bu adamlar bu forumlarda ne gezer onu da anlamış değilim

Last edited:
@cabatli_53 o kadar mesajdan benimkileri mi sildin. AYRICA @TrMhMt naptı?

Hükümeti eleştiren herkesin mesajlarını silmek ne, dışlamak ne. Bunların liderlerini överken iyi 2 laf edince hepsi düşman kesiliyor başımıza. @bsruzm adlı gereksizin hükümet yanlısı politik mesajı neden hala duruyor?

Politik konular neden tamamen yasaklanıyor? Çünkü sizin seçtikleriniz ülkeyi yönetiyor ve En ufacık hükümet eleştirisinde insanlar gözünüzde "vatan haini, provokator, şerefsiz" oluyor. Nedense dikkat edin politik konular yasaklansın diyenlerin hepsi malum kisiler. Çünkü yediremiyorlar, ülkede her gün patlama, her gün kan var, seçtikleri partinin bu tür hatalar yapmasını vicdanen kabul edemiyorlar ve bu haberleri görmek istemiyorlar.

Bu forumun cılkı iyice çıkıyo, malum ideolojideki kisiler buraya da iyice yerleşmiş. eleştiriyi bile kabullenemeyen aşağıklarla doldu burası da. @TrMhMt çıkarsa ben de daha girmem bu foruma, ki bu arkadaş yeri geldiğinde akp'ye bile mesajlarında destek vermiş insan.

Sizin yaptığınız şerefsizlik en ufacık eleştiride adama neler dediniz.
Ülkede her gün bomba patlarkan oncalar şehit gelirken poltik konular yasaklansın demek gerçeği gizlemek görmezsen gelmektir.

Bu adamlar bu forumlarda ne gezer onu da anlamış değilim
Sen anlamadin konuyu,bosuna kizma,eskiden Caybahcesinde politika yoktu ve millet birbiriyle iyi geciniyordu.
Politika threadi var orada yapsin yapmak istiyen.
https://defence.pk/threads/turkish-politics-internal-affairs.280659/unread
@TrMhMt bisey yapmadi ve kimse onu gonderemez,mesajlari gorurse anlar degerini ve geri doner.

• Türk üyeler burada İngiliz diline nefretlerinden değil ülke sevgisinden gelen edepten ve adaptan dolayı ''konuşmaktalar''.
  • Ahlak ortak bir sonuçtur, fakat zihin değildir, üslup için bekçi kesilebilirsiniz fakat zihnin sınırlarını anlamadığınız için sınırlayamazsınız.
  • Kuralların içinde ahlak vardır, fakat zeka ile tartılır; belli bir kesimin ''ahlakı'' zekaya hakim gelirse sapkınlık çıkar.

Sen anlamadin konuyu,bosuna kizma,eskiden Caybahcesinde politika yoktu ve millet birbiriyle iyi geciniyordu.
Politika threadi var orada yapsin yapmak istiyen.
https://defence.pk/threads/turkish-politics-internal-affairs.280659/unread
@TrMhMt bisey yapmadi ve kimse onu gonderemez,mesajlari gorurse anlar degerini ve geri doner.

ülke bu durumdayken kimseden sevgi sözcükleri beklemeyin. eleştirmek ne zamandan beri kural dışı ahlak dışı. allah allah ya, eleştiriyi kabullenemeyen girmesin başka başlıkta konuşulacğına

2 asker diri diri yakılıyor, ülkenin kalbinde patlamalar oluyor, siyaset konuşmayalım bunları görmezden gelelim cok mantikli

@Sinan sen de her şeye tesekkur edip durma sinsi adam

Back
Top Bottom