What's new

Çay Bahçesi

Bana kalirsa bir damla alkol almadim yilbasi gecesi ancak burada yilbasi ile noeli karistiyoruz herhalde, noel 25 Aralikta yilbasi 31 Aralikta olur, ikisi farkli birsey ve yilbasi sadece batida degil tüm dünyada oldugu icin kimseye mahsus bir kültür degil benim icin.

ben de alamadım yav havaalnına gittim kuzeni almaya kıramadım korna filan bastım ısıklarda kutladım napım, yeni yıl işte her yıl aynı bok. normalde içerdim. ama fırsat olmadı, allah icirmesin haram olsun serefsiz adi allahsız köpek hain gavur

seslerini kulaklrımda hissediyorum "içerdim"den sonra. bu forumu kac misafir takip ediyor biliyo musun xenon, beddualara karşı kalkanın hazır mı xenon

Zeka oyuna olarak gorulebilir ama eskiden sirf oyun oldugu icin elestirilmis, gunumuzde satranc hakkinda olumlu konusan din alimleride var.

o din alimlerinin satranc hakkında ne dedikleri acıkcası umrumda degil de,
soguk savas donemindeki satrancın onemini biliyorsunuz sanırım.
Amerika - rusya (sovyet) arasinda masadaki bir savastı bu. hatta bir cok ustanın o donemde bazı nedenlerden oturu maca cıkmayı reddedip, cia ile bile basi derde girmistir.

masada oynanan bir oyun, ulkenin zekasını ve gucunu temsil etmistir. satranca bos mos demek kucultmek ya bu isi zekası almamıs insanların ya da malların isidir.

Zamanı değil tabii ama kim ne bilir ne zaman ve ne konudan ne sopeten konuşuldu ...biri bununla kendini ilgili duyuyorsa dinle sın bana ne sana ne ...bana sana zararı varmı millete zararı varmı ? Zaten oynayanlar oynuyorlar ..
Belki yüksek islam derecesi olan biri ona bu soruyu sordu ....bizim kendi kendilerımızın işimiz bence dah çok yapacağımız var ki bu ince islam konularla uğraşalım ...
Adam belki 3 saat lık iyi bir sopet yapmış yobaz olanlar da gelmiş adamın bu lafını ortaya attılar sadece milleti biri birine karşı getirmek için provokasyon dır ....

sen diyon ki karışmayın etmeyin, isteyen oynar, isteyen oynamaz, oynayan zaten oynuyor. guzel hos diyorsun, ama bu olay mansetlere haberlere cıkınca, o is oyle olmuyor. bu isten para kazanan insanlar var, bu ise heves salmis ama bu ***tos un açıklamasıyla aklında soru işareti olan insanlar vardır.. daha binlerce.

ben de oyle diyorum bırakın konussun bunu haber yapan medyaya sövüyorum ben..

ama bu habercilerin, medya sektorundekilerin Allah eline dusurmesin, bunlar basın ozgurlugu derler, hayatlar söndürürler... ben diyorum bu ulkede cok ozgurluk var. medyaya sitemim sadece bu konu icin degil, neyse yatıyom yaktiracaksiniz bu ulkeyi gece gece bana

ulkede 30 kisi oldu yılbasi kutlarken, istanbulda elit mekanda, adam tek başına tarayıp giriyor, binlerce polis onu geçtim nerede istihbarat, adam kelesle tarıyor, yok boyle bisey. mekanın guvenlik muduru de "napalım kaçtık" diyor..
şimdi bu adama, kimse çıkıp diyemez, sen guvenlik mudurusun bu mekanın ne diye kaçtın diye.

adam çünkü psikolojik olarak o an biliyor terör saldırısı, 1 araba dolusu patlayıcı mı, 1 kamyon dolusu kelesli adam mı... bunları dusunuyor... napacak bu adamlar... psikolojik olarak alışmış adam buna çünkü

bırakın siz satrancı, şu güvenlik zaafiyetini konuşun, adi medya bunları haber et

ve buradan istihbarat servisimize sesleniyorum. bu ülkeye her giren çıkan artık denetlenebiliyor mit in yetkisi var. tüm bilgileri mit'te.

bu saldırıları kesemiyorsan, engelleyemiyorsan, bilgi toplayamıyorsan, bu isi git yapanla çöz direk artık napıyosan canları acısın, yeter artık. her vatandaş sizin yüzünüzden istihbaratçı oldu zaten bu ülkede. nasıl engellenir bu patlamalar diye. bu adamların işlerini biz düşünür olduk. bana özel istihbarat şirketi kurdurtacaklar

Last edited:
I actually respect in the way they influence other countries/use proxies. Iran and KSA are actually the only two countries in the region who can influence almost all the middle East and Muslim/Arab word. Give credit when due:tup:;).

Truth be told, KSA as far more religious influence and hold on Islam than any other Muslim COUNTRY(including Iran) and they have the financial power to back it up. That is something that even without western support they will still have tremendous influence in the middle east and wider Muslim world

the only countries with enough influence and reach who can shape/determine events in the middle east/Muslim world(outside western powers and Russia) are Iran,KSA and Turkey to some extent.
These are the countries who internally stable, have the economic/financial power, religious influence and proxies to shape or alter events in the region and even muslim world.

Why will Iran or KSA target Pakistani state/government when they can easily extend their influence all over Pakistan through other means? Makes no sense for them to attack your government. They simply need to influence you from the inside and form their own proxies.

The fact that Pakistan is under the influence of regional powerhouses like KSA and Iran shows your institutions/country is weak.

Neither Iran nor KSA would threaten your interests with their influence, huh? I'd give credit and respect, too.
Did you learn the price of May's collar? I still want it for my dog :)

Last edited:
1483430751001-1667948601.jpg
Buda benim yılbaşı çamı.
Yılbaşı güzel bir adet, herkese eğlenmeyi tavsiye ederim. Hayat güzel , hayata sarılın.

@T-123456

Senin Türkçeyi sonradan öğrendiğini hiç tahmin etmezdim.
Lütfen kimse darılmasın, ben her yeni üyeye Hurshid makara yapıyor şüphesiyle yaklaşıyorum.
Belki de gerçekten yeni üyeler katılıyor.

Millet ayı bıraktı, marsa gidiyor....bizimkiler hala din tartışması yapıyor. Yok yılbaşını kutlamayalım, yok satranç günahtır. Aq vatan elden gidiyor, hergün insanlarımız vatan toprağında katlediliyor....beyfendilerin derdi yılbaşı.....sikiyim sizi de, o örümcek beyninizi de.

Last edited by a moderator:
İşte klasik doğunun karamsar zihniyeti.
Ağlayarak, acı çekerek kendi ritüalini gerçekleştiriyor.
Yılbaşının karşısına Şehitleri çıkartıyor.
Türkiyede ve Osmanlıda kötü bir olayın,bir acının yaşanmadığı yıl var mı?
Hayata bağlanın diyoruz, şehitleri aşağılayıcı konuşmuyoruz.

Reina katliamını yapan manyakta aynı motivle saldırıyı yaptı.
İslam alemi kan ağlarken o insanlar yılbaşı kutluyordu.
Bu kabul edilemezdi.

Size görede reinadakilerde hakkını bulmuştu zaten. Şehitler varken yılbaşı kutlayanları böyle s..k..ler işte.
Rusların Türkiyeden az mı kaybı var? Onlar yılbaşı kutlayarak ülkelerini alçaltıyorlar mı?
Yoksa tam tersi insanlarını hayatlarını kolaylaştıryorlar mı?
Mutlu olun, Hayatı yaşayın, acılardan uzak kalın. Çocuklar mutlu olsun. Kimse kimseyi baskı altına almasın.Özgür ruhlar ve beyinler olsun.
Terör amacına ulaşmış. Türkiye mutsuz ve hayattan uzak.

İşte klasik doğunun karamsar zihniyeti.
Ağlayarak, acı çekerek kendi ritüalini gerçekleştiriyor.
Yılbaşının karşısına Şehitleri çıkartıyor.
Türkiyede ve Osmanlıda kötü bir olayın,bir acının yaşanmadığı yıl var mı?
Hayata bağlanın diyoruz, şehitleri aşağılayıcı konuşmuyoruz.

Reina katliamını yapan manyakta aynı motivle saldırıyı yaptı.
İslam alemi kan ağlarken o insanlar yılbaşı kutluyordu.
Bu kabul edilemezdi.

Size görede reinadakilerde hakkını bulmuştu zaten. Şehitler varken yılbaşı kutlayanları böyle s..k..ler işte.
Rusların Türkiyeden az mı kaybı var? Onlar yılbaşı kutlayarak ülkelerini alçaltıyorlar mı?
Yoksa tam tersi insanlarını hayatlarını kolaylaştıryorlar mı?
Mutlu olun, Hayatı yaşayın, acılardan uzak kalın. Çocuklar mutlu olsun. Kimse kimseyi baskı altına almasın.Özgür ruhlar ve beyinler olsun.
Terör amacına ulaşmış. Türkiye mutsuz ve hayattan uzak.

Yazım gayet açık, farklı yönlere çekmeye çalışsan da gitmez.

Barbaros Şansal.

Muhalefet işi neyi nerde ne zaman söyleyebileceğini bilen insanlara bırakılmalı. Bu herifin söylediklerini ve yaptıkları her siyasi kanattan bir sürü kişi yapıyor ama kabak bunun başına patladı.

Avrupa'da eşcinsellere ve muhaliflere yönelik şiddet olarak değerlendirilir.Kesin bu gay trollün amacu Britanyadan sığınma hakkı almaktı, başarDı. Kıbrıs konusunu bile kaşımasından belli.
İngiltere uluslararası platformda Kıbrıs konusunda ben hala burdayım demek için bu tip durumları hemen kullanıyor. Pasaportu veriyor hemen.

"Bokunda boğul Türkiye" demişti. Kendisi zaten PKK'lı. C.Başkanlığı seçimlerinde de Demirtaş'a oy vermişti.

Umarım bu Faşist'in suratına inen yumruklar, diğer bütün PKK'lı ve Işid'lilerin de suratına iner.

Ha şöyle vukuatları da var şerefsizin

fft16_mf5899228.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/barbaros-sansal-dan-sehitler-icin-magazin-2095286/

By pislikler kafaya sIkIlan kursundan anlar. Yumruk yetmez bunlara.

Hala bu domuz surusunu vatandas diye tutuyorlar ya iflit oluyorum.

Guya insancil, bariscil. Pkk'nin katlettigi Kurdler insan degilmi? kabak mi? Benim milletim katledilirken neredeydiler acaba bu insancil, bariscil mahlukarlar?

Pakistan Defence Latest Posts

Back
Top Bottom