bedbin
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Bana kalirsa bir damla alkol almadim yilbasi gecesi ancak burada yilbasi ile noeli karistiyoruz herhalde, noel 25 Aralikta yilbasi 31 Aralikta olur, ikisi farkli birsey ve yilbasi sadece batida degil tüm dünyada oldugu icin kimseye mahsus bir kültür degil benim icin.
ben de alamadım yav havaalnına gittim kuzeni almaya kıramadım korna filan bastım ısıklarda kutladım napım, yeni yıl işte her yıl aynı bok. normalde içerdim. ama fırsat olmadı, allah icirmesin haram olsun serefsiz adi allahsız köpek hain gavur
seslerini kulaklrımda hissediyorum "içerdim"den sonra. bu forumu kac misafir takip ediyor biliyo musun xenon, beddualara karşı kalkanın hazır mı xenon
Zeka oyuna olarak gorulebilir ama eskiden sirf oyun oldugu icin elestirilmis, gunumuzde satranc hakkinda olumlu konusan din alimleride var.
o din alimlerinin satranc hakkında ne dedikleri acıkcası umrumda degil de,
soguk savas donemindeki satrancın onemini biliyorsunuz sanırım.
Amerika - rusya (sovyet) arasinda masadaki bir savastı bu. hatta bir cok ustanın o donemde bazı nedenlerden oturu maca cıkmayı reddedip, cia ile bile basi derde girmistir.
masada oynanan bir oyun, ulkenin zekasını ve gucunu temsil etmistir. satranca bos mos demek kucultmek ya bu isi zekası almamıs insanların ya da malların isidir.