UkroTurk
BANNED
- Reaction score
- -1
- Country
Neden olmasın? İçkisiz bir diskoysa ve fondada uygun birşeyler çalıyorsa why not?Lan o zaman git diskotegin ortasinda zipla ve buna haram deme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Neden olmasın? İçkisiz bir diskoysa ve fondada uygun birşeyler çalıyorsa why not?Lan o zaman git diskotegin ortasinda zipla ve buna haram deme
Bana kalirsa bir damla alkol almadim yilbasi gecesi ancak burada yilbasi ile noeli karistiyoruz herhalde, noel 25 Aralikta yilbasi 31 Aralikta olur, ikisi farkli birsey ve yilbasi sadece batida degil tüm dünyada oldugu icin kimseye mahsus bir kültür degil benim icin.Sen niye kutluyorsun sirf eglence olsun diye mi yoksa adamlarin kulturunu sevdigin icin mi? Bence onemli bak sirf kafayi bulup guzel olmak icin fazla yoruma gerek yok. Bunlar yilbasi disinda da iciyor kafasi guzel oluyor ama bazi insanlar bunlara benzemek icinde kutluyor, biraz globallesen dunya hali diyelim.
Bunlarin degerini kutluyorsan bunlarin dinlerini ne ise onuda kabul ediyorsun, yoksa senin icin sevinecek birsey yok ortada. Simdik yazdiklarimdan icki icmek iyi birsey cikartan olmasin.
Lan o zaman git diskotegin ortasinda zipla ve buna haram deme lan ayni ornek sinirlendirme beni aksam aksam
Neden olmasın? İçkisiz bir diskoysa ve fondada uygun birşeyler çalıyorsa why not?
Neden olmasın? İçkisiz bir diskoysa ve fondada uygun birşeyler çalıyorsa why not?
40'a yakın insan öldürüldü diskonun tekinde belki de "zıplarken" ve öldürülen insanlar hakkında ne düşünüyorsun mesela? Bu kadar hassas bir dönemde, giden canlar hakkında üzüntü ifadeleri yerine, işid benzeri öldürülen insanlara günahkar imajı yapıştırmak mıdır amacın ? Sana mı kalmış insanların yaşantılarını belli ölçütlere göre değerlendirmek ? Neyi tartışıyorsun sen lanlı lunlu ifadelerle ?
Sen oralarda sadece namazla vakit geçiriyorsan gerçek ihlas sahibisin.
Come on bro,his Turkish is better then mine,at least he has a bigger Turkish vocabulary.Türkçeye olan nefretin nereden geliyor? Hangi dilde yazıp, konuşuyorsun ki hiçbir evrensel dilbilgisi kuralı işlemiyor? Merak ettim hangi dillerde cümleye küçük harfle başlanıyor? Noktalama kuralları yok?
Türkçen kötü ama klavyende "ı , ç , ş" eksik değil ?
"Durumumuz yoktu , okuyamadım kardaş"
Beyler Cübbeli Ahmet hoca satranç oynayanların lanetli olduğu fetvasını geçmiş. Ona göre satranç damadan, okeyden vs. daha tehlikeliymiş.
Forum ahalisi bu konuda ne düşünüyor acaba_?
Once baban icin Allah rahmet eylesin.Sağolasın...
1978 de Fransa ya ailem geldi
6 bacı kardeş ten 2 son abim ve ben Fransa da doğduk
Babam ben 8 yaımdayken vefat ettı
Küçük bir köyden büyüdük Türk okuluna hiç gitmedık çünkü kaldırımız yerden yoktu
Fransızca çok iyi konuşuyorum çive sız ekonomi üzerine üniversitede okudum
Türkçe çivem var zayif dir doğru dürüst yazamiyom
Ama Fransa da bir gün Fransız olarak kendimi hisse etmedim
Türk'üm ama tabii belki Türkiye'de gibileri konuşamiyorum yazamiyorum ama kalbim Türkiye dir vatanım yurt dişi değil vatanım Türkiye dır ... Türkiyemın Türk Osmanlılar'ın Türk Selçuk lıların Türk Cumhuriyetin çocuğuyum...ben yurtdışında bizler yurtdışında her zaman tartıştık savaştık bizim Türklüğümüze biz Türkiye mize hakaret etmedik övüyoruz dinimizi aynı şekilde övüyoruz....
Türk olduğumuz sadece dilne olamıyor bu toprakları diplomasi ne almamıştık ...
.kalbimiz yüreğimiz Türkiye dır
Tovbe tovbe,carpilirsin dikkatli ol.10 yıldır oynuyorum bu diyenin de 7x ceddini ****** haftaya toplanıp satranç turnuvası yapcaz, sonra da biralar içip kucak kucağa kızlarla dans edip satranç masasına oturtup opusecegiz
Oynuyorsan oyna kim sana ney dedi ?
İçiyorsan iç ona da kim sana ne dedi?
Kim hocanın dediğine kendine sorun getiriyorsa ona göre kendi hareket etsin ?
Hoca geldimi dedimı hey bedbin sen satranç oynuyorsun on senedir şimdi onu burakacaksın ...içkiye aynı..
Kendin bile biliyorsun söylüyorsun gidecem içki satranç içeceğim oynayacakım....
Bu senin için değil zaten uymaz ...
Ne zaman Polis diyor ismini ve soyismini senin yanındaki geçen adamda söylüyor ismini ve soyismini polise ? Yok
Bu aynıdır kim bu işle ilgili duyuyorsa yapsın ...yoksa provokasyon dır toleranssızlık tır ...
Biri deysin üstünü giyin sende provokasyon olarak ..... çıkart ...aynı şeydir ...saygı duymak lazım inançlara ... komşum satranç oynamiyorsa bana ne tersi belki olanların kulakları rahat olur !!!!
Once baban icin Allah rahmet eylesin.
Bende Turkceyi sonradan ogrendim,social ortamda,konusmak kolayda yazmak cok zor,cumleleri bulmak daha zor ama idare ediyoruz.
Burada arkadaslarin Turkcesi guzel,cabuk ogrenirsin,bende yavas yavas ogreniyorum.
Aramiza hosgeldin.
Tovbe tovbe,carpilirsin dikkatli ol.