What's new

Çay Bahçesi

Kids, they grow up in good times of Turkey. They have never see before 2000:-) Turkey. So don't blame him, he can't do nothing about. He was comparing economi of Turkey with not able to buy new samsung s6. Who the fak cares about guys like that?

Yani sen ülkeni para için satarsın? Manevi değerlerini para için satarsın?
Şaşmam çünkü sizin gibiler makarna ve kömür için ne yaptığı belli ama ben andımızı kaldıran alçak hainlere karşı herzaman duracağım, sizin gibi makarnaya kendimi satmam.

@Bismarck hope you're not from Berlin. What a day it was Ankara, Berlin, Zürich.

Its horrobile! It seems we will lost the fight against terrorism. We opened Pandora's box and now we can't handle it.
No, I am not from Berlin.

Yani sen ülkeni para için satarsın? Manevi değerlerini para için satarsın?
Şaşmam çünkü sizin gibiler makarna ve kömür için ne yaptığı belli ama ben andımızı kaldıran alçak hainlere karşı herzaman duracağım, sizin gibi makarnaya kendimi satmam.

Samsung telefonu alamadigin gunleri unutma:-), ulke ekonomi iyi gitmiyor cocuk yeni sifir telefon alamadigi icin sonra burasini aglama duvari yaptin. Erdogani gidip elin yavuruna arabina sikayet et, ne komik hallere dusdugunu gormuyorsundur. Sizler gercekten doksanli yillarini yasamaniz lazim, yoksa adam olmayacaksiniz:-). Peeh manevi deger neydi doksanlarda simdik degisen ne?

Samsung telefonu alamadigin gunleri unutma:-), ulke ekonomi iyi gitmiyor cocuk yeni sifir telefon alamadigi icin sonra burasini aglama duvari yaptin. Erdogani gidip elin yavuruna arabina sikayet et, ne komik hallere dusdugunu gormuyorsundur. Sizler gercekten doksanli yillarini yasamaniz lazim, yoksa adam olmayacaksiniz:-). Peeh manevi deger neydi doksanlarda simdik degisen ne?

Arkadaşım sen hakikaten ciddimisin anlayamadım. Sen şimdi bana Türkiye'nin ekonomisinin iyi olduğunu mu söylüyorsun?

Manevi değerlere hiç gitmeyecem çünkü say say bitmez. Manevi diye birşey mi kaldı kardeşim, reis dediğiniz alçak hiç Türkum kelimesi duydun mu? Türkum diyemeyen adam nasıl cumhurbaşkanı olur.

Kids, they grow up in good times of Turkey. They have never see before 2000:-) Turkey. So don't blame him, he can't do nothing about. He was comparing economi of Turkey with not able to buy new samsung s6. Who the fak cares about guys like that?
I dont stay near this or that. Dont be like this

Akş
Gözümüz aydın daha fazla Suriyeli geliyor. 30 sene sonra bunlar da toprak istemezse bende intihar edecem. Erdoğan varken düşmana gerek yok
Gözümüz aydın daha fazla Suriyeli geliyor. 30 sene sonra bunlar da toprak istemezse bende intihar edecem. Erdoğan varken düşmana gerek yok, çünkü düşman içimizde.

Sana hak vermemek elde değil. Evet düşman içimizde, uçak düşürme olayında hadi Putin göster gününü diye alkış tutanlar geldi aklıma. Bir anda adamlar Putin'ci oldu. Rte düşmanı dostumdur misali ;)

Beyler Iskandinavyada görev alirken bizzat Gulenin evlerinde iki tane CIA ajani ile konustum, zerre miktar supheniz olmasin, CIAnin ajanlari Islami secmis kiligina girip Avrupa ve Asyadaki FETOnun evlerinde kaliyor ve bir birilerine lojistik destek sagliyorlar. Adam Allahu ekber diye bagirmasi birseyi imgelemiyor

Bu ütopik birşey. Eğer tipik aptal bir yobaz olsaydı, şuan devam eden Halep ateşkesinin devamını isterdi. Lakin bu suikast, amacına hizmet ediyor mu? Eğer amacı Halep'ten İdlib'e her gün yeşil otobüslerle gitmekte olan muhalif rebelleri ve sivilleri korumak ise, bu suikast tam tersi bir sonuç yapmayı amaçlıyordu zira Putin aklıselim davranmasaydı hem ateşkes biterdi, hem de yarınki ateşkesi genişletme toplantısı iptal edilirdi. Eeee hani bunun faydası öso savaşçıalrına? Veya sivillere?

O kadar açık ki bu saldırı, tam tersi şekilde öso karşıtı ve rusya-Türkiye anlaşması karşıtı bir akıl tarafından yapıldığı.
Katiliyorum. Rusya gecen seneden beri Halepi bombaliyor birsey olmuyor buyukelciye, ama ne hikmetse bu onemli ve gundemli gunlerde hersey arka arkaya geliyor. Bu kadar tesaaduf olamaz. Kanaatim Turkiye ABD'den koptukca boyle saldirilar olacak ve maalesef devam edecek. 15 temmuz'daki basarisizlik, ABD'siz Firat kalkani operasyonu, ABD'siz Rusya ile gorusmeler birilerini iyice hircinlastirmis. Bunlar hepsi komplo diyen kisiler olacaktir, fakat bir zamanlar AB pkk'ya destek veriyor dediginde de komplo oluyordu, simdi ise herkes neyin ne oldugunu gorebiliyor. Tabii herseyin illa komplo olmasina gerek yok, lakin hersey beklenebilir 'muttefiklerimizden' ve icimizdeki pisliklerden, hele hele ABD'nin proxysi Fetosdan.

we are becoming a laughing stock of the word. can i have the Turkiye before akp came..

Dude don't you see that whole terrorist groups are attacking us. Do you really think that if we wouldb have had mhp-chp or someone else instead of akp, the situation would have been different?

No. Definitely not. As long as our gov. seeks the national policies these terrorists would to do this again and again.

Guys akp-Erdogan have changed since 15 July. Now we are facing with the consequences of it.

Open your eyes don't act like a dumb. Finally Turkiye is breaking his chains and doing his moves independently. This is the reason why everyone has unleashed their dogs on us.

Last edited:

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom