Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Düdüğün teki Türkiye ile terörü aynı cümlede kullanıyor, kendi mal kafasında kurguladığıyla boş boş ötüyordü. İtiraz ettim, genelde ezerim kafasını ama profilindeki bayrağa saygımdan ağzımı bozmadım. Düdük işte bir aylık ban atmış... Şimdi düşünsene ait olduğu(?) topraklar yıllarca İngilize köle olmuş, sen ise İngilizlere toprağını yedirtmemiş bir neslin evladısın ama yine de FETÖ, PKK, Sağ-Sol, Aşağı-Yukarı, Can Dündar, Zart-Zort bir sürü bok pösürük çıkabiliyor ülkende... Senden bunlar çıkabiliyorsa, ondan neler neler çıkar... Saman altından ne sular yürür. Sonuçta adam eski Amerikan büyükelçisi Ricciardone'nin ağzından konuşuyordu. Bu ilk kez yaptığı birşey değil ama o bayrak yok mu? Akan sular duruyor işte yoksa ben de bilirim öyle Talibanı, AQ'yu desteklediniz, göz yumdunuz demeyi ama öyle adileşemiyorum. Ha bu arada malum ülkenin mahkemesi FETÖ üyesi öğretmenlerin Türkiye'ye gönderilmesine itiraz etmiş... Neyse, bu son iki, üç yazımdan biri bu forum'daki, kendinize iyi bakın, kalın sağlıcakla FETÖ'cüler hariçBu arada @bsruzm arkadaşımız banlanmış. Yabancı forumlardan birileri banlamışsa biran önce yasağının kaldırlmasını temenni ederim.
Che'de yahudi çıkarsa şaşırmam o kıvama geldim şuanFidel Castro nun Yahudi olduğunu biliyor muydunuz?
Bu onun 11 ABD Başkan'ını Nasıl gömdüğünü çok iyi açıklıyor.
Lenin gibi SSCB de de bütün üst polit büro üyeleri Yahudiydi.
This guy gave me aids
But on the flip side he is right about threatening EU by refugee gun.
They don't want those people. Turkiye and Turkish gov. opened the borders and let 'em stream in. Wasn't Erdogan's himself saying that having those people is a part of humanitarian act? Wasn't he saying you Turks are happy and welcome 'em? If those people were not welcomed by you so why the hack did you let 'em stream in?
Dudes EU has no common sense and cultural ties with those people. Dude those people are not intelligence enough to cooperate with EU. They bring their problems where they go even create new problems. We all know it due to our experiences since civil war has started.
Yeah helping those people our own duty as being a human but they don't want it. This is crystal clear.
Why doesn't Erdogan push-force Saudis, UAE, Bahrain etc. so-called Muslim states to have those people? Isn't that ridiculous?
Erdogan and his supporters must face with their own double faced policies and behaviors. Wrong is wrong. You made a mistake by having 3.5 million of Syrian refugees so don't push others to be part of your mistake.
If you do so, you will be humiliated in front of people.
@Angry Studios
There is no news coz there is censorship on the media. Do you live in Turkiye?
There are a lot stupid reality shows, matchmaker shows and survival shows etc. Most of people have been complaining about it but our RUTUK hasn't even moved a finger about it.
You may know why?
New career opportunities.Adana'ya 6 milyonliralik muftuluk binasinin acilisini yapmislar.
Evet saka felan degil 6 milyonluk muftuluk binasi.
Bu israf nedir arkadas? Elhamdurillah muslumanim ama bu israf nedir arkadas? Muftulugun ne gibi bir is yapisi varki 6 milyonluk binaya ihtiyac duyar.
Allah'tan korkmazsizlik, kuldan utanmazsizlik budur benim kitabimda.