Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Neden 4 tane birden?4 tane yirmilik dişim çekildi. Ağzım, suratım kan içerisinde. Sancılar inanılmaz. Bir tanesi çene kemiği ile kaynaşmıştı, doktor tam anlamıyla söke söke aldı ve bu yetmezmiş gibi ikinci bir hemşire çağrıldı ki kafamı sabit tutsun. Biraz fazla kan kaybettiğim için ikinci bir uyuşturucu iğnesi vurulmalıydı. Yarılmış, sızlayan, kanayan diş etine iğne vuruduran bu acıyı ancak anlar. İkinci hemşire kafamı sabitleştirdikten sonra doktor bey pense fonksiyonunu gören bir alet ile 3 tane dişi art arda çekti. Dişler yerinden koparken kulağımda oluşan ses bana bir bitkinin yerinden sökülürken oluşturduğu o tipik gürültüyü anımsattı.
Allah düşmanımın başına vermesin.
Geçmiş olsun.4 tane yirmilik dişim çekildi.
Bende tam dort tane implant yaptirmis biri olarak seni cok iyi anliyorum Implant icin yapilan uyusturucu igne cene kemiginin icindeki sinirlere yapiliyor! Sanki suratina balyozla vurulurken ayni anda elektrik carpiyor4 tane yirmilik dişim çekildi. Ağzım, suratım kan içerisinde. Sancılar inanılmaz. Bir tanesi çene kemiği ile kaynaşmıştı, doktor tam anlamıyla söke söke aldı ve bu yetmezmiş gibi ikinci bir hemşire çağrıldı ki kafamı sabit tutsun. Biraz fazla kan kaybettiğim için ikinci bir uyuşturucu iğnesi vurulmalıydı. Yarılmış, sızlayan, kanayan diş etine iğne vuruduran bu acıyı ancak anlar. İkinci hemşire kafamı sabitleştirdikten sonra doktor bey pense fonksiyonunu gören bir alet ile 3 tane dişi art arda çekti. Dişler yerinden koparken kulağımda oluşan ses bana bir bitkinin yerinden sökülürken oluşturduğu o tipik gürültüyü anımsattı.
Ceneyi komple söykseydi bari.4 tane yirmilik dişim çekildi. Ağzım, suratım kan içerisinde. Sancılar inanılmaz. Bir tanesi çene kemiği ile kaynaşmıştı, doktor tam anlamıyla söke söke aldı ve bu yetmezmiş gibi ikinci bir hemşire çağrıldı ki kafamı sabit tutsun. Biraz fazla kan kaybettiğim için ikinci bir uyuşturucu iğnesi vurulmalıydı. Yarılmış, sızlayan, kanayan diş etine iğne vuruduran bu acıyı ancak anlar. İkinci hemşire kafamı sabitleştirdikten sonra doktor bey pense fonksiyonunu gören bir alet ile 3 tane dişi art arda çekti. Dişler yerinden koparken kulağımda oluşan ses bana bir bitkinin yerinden sökülürken oluşturduğu o tipik gürültüyü anımsattı.
WTF!?!?!? If this is true this is clear provocation. Look at the picture in the post
You are right. I must not be surprised. After all we are talking about the americans.Why suprised?
Its in their Marine Hymn
"From the shores of Tripoli ( reference to First Barbary war )
You are right. I must not be surprised. After all we are talking about the americans.
@Targon bro u have return to us back i feared i will never see u post here againWhats up guys?