What's new

Çay Bahçesi

FETÖ'den değilsin dimi la?

HEPİNİZ BENİ ANLADINIZ MI.

Analiz etmekten yoksun, ülkenizin gelecegi hakkında hicbir bilgisi olmayan gibi ortalıkta geziniyorsunuz.

Ben size 5 aylık bebenin, 6 yaşında evlatlarımızın hayatları tehlikede diyorum, onları havadan topu yerken görmek ister misiniz?

Meclis bombalanıp havaya uçuruldu hala radikal önlemler alamamış bir ülkeden bahsediyoruz.

ARTIK lanet batı blogundan çıkıp RUSLAR ile gerçek bir dostluğa erişip, hem ülkemizin güvenliğini hem de bizim gibi gençlerin psikolojisini rahatlatıp stresini alacak yükünü boşaltacak bir ırktan bahsediyorum size.

Daha ne duruyorsunuz??.

Last edited:
Turkish partymember is thrown out of politicial party in the Netherlands, because he supported Erdogan in his speech. The party said that supporting Erdogan does not correspond with the party ideas.

Turkish partymember is thrown out of politicial party in the Netherlands, because he supported Erdogan in his speech. The party said that supporting Erdogan does not correspond with the party ideas.

bu iyi bir sey. parlementoda turkiye lehine konusacak insan bulmak gercekten zor dıs ulkelerde...

israil bunu nasıl basarıyor arastırmamız lazım....

o almanyada cidddi bir lobi yapıp tum alman siyasetcileri kontrol altına almamız gerekiyor. daha sonra almanya bizimdir. bırakın pkkyı desteklemeyi, onların hukumetlerini bile biz belirleriz. bunu yapmamız gerekiyor... adamlar alman anti tankla bizim tankımızı vurdu, rezillik lanetliyorum!!!!

Bu hükümet gibi vizyonsuz, mit gibi korkak, pasif ve hükümet kuklası ülkede zor bu işler gerçekten...

Yani çıkıp demiyor başbakana mit mustesarı, birader bu adamlar pkkya anti tank veriyor, ne desek ne yapsak silah veriyor, bunlara almanyada bi acı verelim, zaten bu ecnebiler korkak, bir acıda bırakırlar desteği...

nerede?? bu vizyonsuz ülkede nerede... neymiş, demokratik ülkeymiş miş miş mişimimimşi

o demokrasi kapalı kapılar ardında biter, ülkeler arası demokrasi yoktur çıkar vardır. sen önce duygusal hareket etmeyi bırak tayyip. bak ne yaptın ağladın sızladın göz yaşı gönderdin, adamlar bize havan topu attı.

bugun bu kadar çenemin açılmasını istemezdim ama ülkemizin geldigi bu duruma mudahele etmem gerekiyordu

bu iyi bir sey. parlementoda turkiye lehine konusacak insan bulmak gercekten zor dıs ulkelerde...

israil bunu nasıl basarıyor arastırmamız lazım....

o almanyada cidddi bir lobi yapıp tum alman siyasetcileri kontrol altına almamız gerekiyor. daha sonra almanya bizimdir. bırakın pkkyı desteklemeyi, onların hukumetlerini bile biz belirleriz. bunu yapmamız gerekiyor... adamlar alman anti tankla bizim tankımızı vurdu, rezillik lanetliyorum!!!!

Hollandada su anda yeni bir parti var. DENK NL(dusun Hollanda) partisi. Bu partide iki Turk var, ve biraz Turkleri koruorlar. Bu iki turk PVDA (isciler partisindeydi) parti uyesiydi. PVDA 300 kisilik enquete yapip ve enquet analyzden Turkler isid desteklior cikartmisti.

Bu iki turk isciler partisine kizip ayrildilar partiden. Ama koltuklarini birakmadilar. Su anda iki koltukluk DENK NL partisini kurdular ve Turklerin dusunculerini destekliorlar.

Gecende televizyona cikip soylemisti. Hollanda Turkiye sorunlarini istemiorlar Hollandada. FETO yu bahsediordu. Ama dedi Ermeni sorusunu cekior dedi Turkiyeden. Neden boyle yapiorsunuz dedi. Isimleri Tunahan Kuzu ve Selcuk Ozturk.

Bu sene Hollandada secimler var bakalim ne kadar oy alacaklar. Hollandada toplam 400 000 Turk var. Ve 50 000 oy alirsan bir koltuk aliorsun.

Atatürk'ün bir sözüne denk geldim.

"Today the Soviet Union is a friend and an ally. We need this friendship. However, no one can know what will happen tomorrow. Just like the Ottoman and Austro-Hungrian Empires it may tear itself apart or shrink in size. Those peoples that it holds so tightly in its grip may one day slip away. The world may see a new balance of power. It is then that Turkey must know what to do. Ally Soviets have under their control our brothers with whom we share language, beliefs and roots. We must be prepared to embrace them. Being ready does not mean that we will sit quietly and wait. We must get ready. How does a people get prepared for such an endeavour? By strengthening the natural bridges that exist between us. Language is a bridge... Religon is a bridge... History is a bridge... We must delve into our roots and reconstruct what history has divided. We can't wait for them to approach us. We must reach out to them."

1933'te söylemiş.......adam 50 sene sonrasını görmüş, ve bize yol göstermiş, nasıl hazırlanmamız gerektiğini anlatmış.....bizde becerememişiz..... :rolleyes:

eyvallah ama şu kemikleşip, kalıplaşıp altın tepside önümüze sunulan "250 sene önce söylemiş, 500 sene sonrasını bilmiş, m.ö söyledi, m.s bildi." mesela ben diyorum ki, ideallerimiz için savaşmalıyız. 50 sene sonra da muhtemelen geçerli olacak bişi. o yüzden zzz sinan yani yine atam'ı kullanıp kaptın thanksleri

Hollandada su anda yeni bir parti var. DENK NL(dusun Hollanda) partisi. Bu partide iki Turk var, ve biraz Turkleri koruorlar. Bu iki turk PVDA (isciler partisindeydi) parti uyesiydi. PVDA 300 kisilik enquete yapip ve enquet analyzden Turkler isid desteklior cikartmisti.

Bu iki turk isciler partisine kizip ayrildilar partiden. Ama koltuklarini birakmadilar. Su anda iki koltukluk DENK NL partisini kurdular ve Turklerin dusunculerini destekliorlar.

Gecende televizyona cikip soylemisti. Hollanda Turkiye sorunlarini istemiorlar Hollandada. FETO yu bahsediordu. Ama dedi Ermeni sorusunu cekior dedi Turkiyeden. Neden boyle yapiorsunuz dedi. Isimleri Tunahan Kuzu ve Selcuk Ozturk.

Bu sene Hollandada secimler var bakalim ne kadar oy alacaklar. Hollandada toplam 400 000 Turk var. Ve 50 000 oy alirsan bir koltuk aliorsun.

400bin Türk varsa zaten olmaz bence çünkü çoğunda Hollanda vatandaşlığı bile yoktur.

Ayrıyetten o kadar Türk olduğunu sanmıyorum ben 200-250bin diye hatırlıyorum bunların arasında Kürtte çoktur.

Benim keşfettiğim müthiş bir şey var, seninle paylaşayım...

Mesela, almanya sözde soykırımı kabul ettğinde, alman hükümetinden kimse bile gitmemişti o bildiri okunurken, hatta desteklememişti bile... Bunu sunanlar belliydi. Alman hükümetine karşı çıkıp, zorla yaptırdılar bunu. Aynı şey abd'de obamanın başına da geldi, obamacare'de çok sıkıntı çekti. tayyip e benzer eleştiriler aldı, mesela bizde makarnacı dediler,
obama seçmenine de benzer, cahillik ve fakirlik bazlı özenle kelimeler seçip kullandılar.

Bu algı yapılanması türkiye'de çözüldü, fetö çıktı arkasından.. almanya'daki ve amerikada'da bu tür bir yapılanma var ve eminim aynı eller tarafından yönetiliyor. Yoksa illuminati dedikleri, liselilerin içinde kaybolduğu, olayın tüm realitesi bu mu? Tek merkezden yönetilen medyası, senatorler, seçilmiş bilisimcileri, artisleri, algı ustatları, ....

400bin Türk varsa zaten olmaz bence çünkü çoğunda Hollanda vatandaşlığı bile yoktur.

Ayrıyetten o kadar Türk olduğunu sanmıyorum ben 200-250bin diye hatırlıyorum bunların arasında Kürtte çoktur.

ya siz hala seçimle demokrasiyle bu işlerin olacağına mı inanıyorsunuz? AIPAC'ın kaç üyesi var, 300 milyon süper abd'yi yönetiyor? her seçilen abd başkanı kuzu kuzu, somurta somurta, gidip selamlıyor saatlerce konuşuyor? arkasındaki güç ne de KOCA ABD BAŞKANI BUNA KARŞI KOYAMIYORRRRRR işte bunu anlamanız gerek.

Hollanda statistik burosuna baktim 397000 Turkiyeden gelen kisiler var Hollandada. Ama dedigin gibi Kurtler de var icinde. Arti solcu Turkler de onlara oy vermez bence. Ama iki koltukluk oy alabilirler.

Cunku bi Zenci siyasetci almislardi partilerini.

Napalım, elimize silah bıçak alıp, membiçe mi koşalım ?

Devleti ben yönetmiyorum, yönetenlerde düzgün yönetemiyor....napalım yani, bir tavsiyen varsa dinliyorum.

dur sinan 1 bira açıp sana talimatlarımı iletiyorum

Hollanda Zaman gazetesi para sikisikligna girmis. Buyuk ihtimal iflas edebilirmis. Bazi insanlari taniorum bu gazeteden ayni eve uc tane abone almislardi.

Hollanda FETO Okkularida zorluk cekior. Ogrencilerin cogu baska okkulara yazildi. Ve ogretmenleride istifa edior

tamam simdi sigaram bitti cok gerginim uzanıp dizi izlerken uyucam, yarın ulkemizin gelecegi icin sizleri kalkındıracagım, allahu akbar, allah sınırlarımızı korusun. vizyonsuz siyasetcilerden ve hain askerlerden bizi korusun, tankımızın zırhına zırh katsın. ama tum bu duaya ragmen bu operasyondan bi bk cıkmıcak gibi hissediyorum, gorusmek uzere

Hollanda statistik burosuna baktim 397000 Turkiyeden gelen kisiler var Hollandada. Ama dedigin gibi Kurtler de var icinde. Arti solcu Turkler de onlara oy vermez bence. Ama iki koltukluk oy alabilirler.

Cunku bi Zenci siyasetci almislardi partilerini.
Silvana Simons a black woman celebrity is also one of the leaders of that party,she will atract many voters i guess.

Latest posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom