xenon54 out
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 20
- Country
Wtf is this?Mount and Blade 2 Bannerlord Trailer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wtf is this?Mount and Blade 2 Bannerlord Trailer
New Recruit
Will be boarding a Boeing 737-800 in about 9 hours for a nice, or so I wish and hope, vacation in motherland Turkiye. Will be really nice to get away from the constant stress here in Sweden @olcayto Hocam, askerlik işini hallettim, sana şu kadarını söyleyim eve dönüş trenini 30 dk kala yetiştim, kimlik için 3 saat bekledim ve üstüne üstlük bana bilet satmak istemeyen, otobüşümden in diyen bir ermeni şöför ile karşılaştım artık bu işte bir iş olduğunu düşünmeye başlıyordum Allah'a şükür hall oldu
New Recruit
Konya'ya gideceğiz ilk inşallah. Oruç bittikten sonra 2-3 Düğün var onları aradan çıkardıktan sonra bi Türkiye turu yaparız galiba. Ben doğu taraflarına gidelim diyorum ama oralarda durum hiç belli olmuyor.. Karadeniz de olabilirİşlerinin hal olduğuna sevindim. Allah kimsenin yolunu oraları düşürmesin. Gerçekten bir insanın sınırlarını zorluyorlar.
Yolculuk nereye? Neler planladın kendine
Kesinlikle Karadeniz.Konya'ya gideceğiz ilk inşallah. Oruç bittikten sonra 2-3 Düğün var onları aradan çıkardıktan sonra bi Türkiye turu yaparız galiba. Ben doğu taraflarına gidelim diyorum ama oralarda durum hiç belli olmuyor.. Karadeniz de olabilir
wow really? cuz thats my only hope left now as all other UNIs are not accepting me LOLThts bs man... QAU is one of the best univs in the country (govt sector)..
What is it?Check out my signature.
a guy holding 2 pistols.What is it?
To me it looks more like a anime guy preparing for study.a guy holding 2 pistols.