Dubious
RETIRED MOD
- Reaction score
- 80
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hii wasn't worthy to be mentioned
15-year-old champion Ayşe Begüm Onbaşı: I'm a medal monster, I compete to go beyond myselfKarı haklı abi ülkede futbol kısmende basketbol dışında hiçbir branştan bahsedilmiyor bile amatörce yönetilen federasyonlarda dopigten men alan sporcular ortada sen tut 80 milyonluk ülkeden her branşta ayrı zirveye oynayacak sporcu çıkarama, yetenek mi yok ? Hayır asıl problem yetiştirememekte, yetenekli olanları geliştirebilen, maddi olarak destekleyen bir sistem maalesef yok. Bak ruslara, adamlar tüm okul çağı boyunca hangi spora yatkınsa o branşa yönlendirip profesyonel antrenörlerle sporcu çıkarıyorlar, sovyetlerden kalma oturmuş düzenleri var, biz anca benden dersinde mendil kapmaca oynayalım!
15-year-old champion Ayşe Begüm Onbaşı: I'm a medal monster, I compete to go beyond myself
Bence karı zerre haklı değil ama senin haklı olduğun konular var
Bak bu kıza helal olsun şampiyon oldu 1 hafta sonra medyada yer aldı, sosyal medya olmasa çoğu insan bilmeyecek bile, ama futbol olsa saniyede flash haber geçiyor üstelik ortada başarıda yok. Devşirme usulü sporcu almakla ülkede spor kültürünü geliştirmek imkansız, olimpiyatlarda toplam madalya sayısında ABD, Çin, Rusya'nın yanına bile yaklaşamıyoruz. Güreş, halter, tekvando da alırsak madalya geliyor gerisi istisnai. Üstelik bu kızcağızda şampiyonaya katılan tek sporcumuzdu, durum ortada, yanlış anlama ben sistemi eleştiriyorum üstelik şartları iyileştirmek içinde bir çaba göremiyorum ortada.
Altyapi yok sadece futbol var, tekvando ve halter yapanlar kendi cabalariyla basariyorlar. Gecimini sagladiklari gibi bos zamanlarinda sporla ugrasiyorlar, bu cok zor is. Fazla ilgi gorulmedigi icin fazla birsey bekleme.
Bende yok nedenseTest