Ya şu boş konuya yorum yapmak istemiyorum ama bazen böyle üst düzey bir saçmalık görünce insan kendini tutamıyor.
Birader sen bu dediklerine kendin inanıyor musun yoksa maaşa bağlı bir troll müsün? Adamların ülkenin başına son 6-7 sene de açmadığı bela kalmamış sen gelmiş böyle boş bir yorumu neye dayanarak yapıyorsun?
Ekonomi bitmiş, terör aldı başını gitti ki son senelerde Türk evlatlarının yaptığı fedakarlıklar ile az çok toparlanabildik, dış politika desen baştan sona hatalı yani o kadar çok nokta varki saymak bile istemiyorum.
Halen gelip Akşener "FeTöcÜ LeN Amq" demek nasıl bir mallıktır?
Kılıçdaroğlu'nun bende sevmiyorum ama başka sebeplerden yoksa saydığın o özellikler daha 2 sene önceki AKP millet vekillerinde vardı; Rumca konuşan mı dersin, Türk milletinden nefret edenler mi dersin yoksa doğuda alenen PKK'lı teröristlerle oturup çay içip onları öve öve bitiremeyenler mi dersin say say bitmez.
Ülkeyi yönetenler zaten 1 sene daha beklese ülke ekonomisinin nasıl bir duruma düşeceğini biliyorlar yoksa vatan-millet sevdası ile hiçbir alakası yok erken seçimin.
Yorumun tamamı çelişkiler ile dolu