[TR]AHMET
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 2
- Country
Bir an once secimler yapilsin ve Erdogan tekrar cumhurbaskani secilsin.
İnşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bir an once secimler yapilsin ve Erdogan tekrar cumhurbaskani secilsin.
Neden zamanında yapılmıyor anlamıyorum. Bahçeli denen lavuk her istediğini almaya başladı..Rezalete bak.. Adam tam bir unpredictable şizo, yarın ne isteyeceği belli değil
Bahceli Erdogana baskanligi hediye etti, son istegini geri cevircek degildiler herhalde.Neden zamanında yapılmıyor anlamıyorum. Bahçeli denen lavuk her istediğini almaya başladı..Rezalete bak.. Adam tam bir unpredictable şizo, yarın ne isteyeceği belli değil
Bahceli Erdogana baskanligi hediye etti, son istegini geri cevircek degildiler herhalde.
Bahceli emir verdi Erdogan yerine getirdi - bunu mu demeye calisiyorsun?
Erken secim karari Erdogan'in sahsi istegi üzerine alinmis bir karardir. Bunu anlayamamanin mümkün olacagini hic beklemiyordum acikcasi. Erdogan'in ne kadar stratejik bir siyasetci oldugunun diger bir ispati herhalde. AKP, MHP'ye hediyesini haftalar önce vermisti:
Son cümleye dikkat.
Seçim zamanında yapılsaydı hükümet düşerdide ondan.Herhalde istemediler FED faiz arttırımı gibi yapay birşeyin ülkede iktidar değiştirebilmesini.Biri bana bu kararın ülke ve milletin menfaati için önemini ve gereğini açıklayabilir mi?
İYİ PARTİ'NİN önünü kesmeye çalışıyorlar.
Ama korkunun ecele faydası yok. 100000 degil 1000000 imza da gerekse Akşener secime girer ve cumhurbaşkanı olur.
Gülersin tabii. Senin icin hava hoş atmisin kapagi gavurun memleketine .. gavurun pisligini temizler eurolari cebine koyup tatile cikarsin. Sonra uzaktan bakip bakip gulersin. Millet burada neler cekiyor haberin yok.HAHAHAHAHAHAHA!!!!