olcayto
FULL MEMBER
- Reaction score
- -1
- Country
Seçim sebebi ile bir gün geç geçecek Türkiye.
Yani daha yeni geçti sayılır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece alindi kardes.
Ha ozaman baska.Seçim sebebi ile bir gün geç geçecek Türkiye.
Yani daha yeni geçti sayılır.
anlamadigim ankarada tum ilceler akp gosteriyor hemen hemen ? bu sumu oluyor millet akp yi degil melihi istemiyorAccording to the Hurriyet site i posted before, Difference has fallen to 0,09% between M&M. I'm sure Mansur will take the trophy with a slight majority.
Cankaya has approx. 500 unopened ballot boxes. Looks like Mansur will win.
No only AnkaraWho's Mansur? So AKP lost the local elections?
Leave him bro, he can support whatever he wants as long as he doesnt divide people and giving them names.@Pakistanisage
Can you please go away nicely, and stop trolling? As you can see, most of Turkish members doesn't seem to agree with you, and its not up to you to decide what they think and want.
@Sinan a bir özür borclusun.Açıkçası Ankara'dan hiç beklemezdim.. taşralıların kenti sanıyordum ama algım değişti artık
Açıkçası Ankara'dan hiç beklemezdim.. taşralıların kenti sanıyordum ama algım değişti artık
yillaarca ankaraya memur kenti didiydilerTaşralıların kenti İstanbul olmuyormuydu? Ankara nerden çıktı?
Who's Mansur? So AKP lost the local elections?
Öyle... Sevinmedim desem yalan olur ama.@Sinan a bir özür borclusun.
Öyleymiş... ne yapalım.Taşralıların kenti İstanbul olmuyormuydu? Ankara nerden çıktı?