LegionnairE
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -4
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
İyikide vermişler, onlar sayesinde hala Melih'i def etme umudu var son düzlükler artık, Altındağ faktörü olması büyük ihtimalle Mansur alır derdim ama Altındağ sıkıntı, sonlara kadar kesin konuşamayacağız anlaşılan.
I think i should have written that akp voters are often from relative underdeveloped regions (like small towns without good ways etc.) when compared to the far west where the loyal secular chp voters are often wealthier and have already a good surrounding. I hoped i could explain it well.iam not agree with you..there is no wealty class in Turkey..we still way to go there..i consider chp and akp voter are same level if you compare them..
Tamamda, bence hicde samimi degil. Hadi chp'nin yerinde bdp olsaydi, mhp'liler ozaman oylarini bdp'ye mi verecekti? Herkes kendi partisini desteklemeli bence. Neyse, Ankara'da yasayan ben degilim. Asil Sinan endiselensinİyikide vermişler, onlar sayesinde hala Melih'i def etme umudu var son düzlükler artık, Altındağ faktörü olması büyük ihtimalle Mansur alır derdim ama Altındağ sıkıntı, sonlara kadar kesin konuşamayacağız anlaşılan.
sinan melih sizin evin onune kepceyle eser 5 sene kapatmaz)Gökçek alcak herhalde...geçmiş olsun Çankaya'da oturanlara...
sinan melih sizin evin onune kepceyle eser 5 sene kapatmaz)
SEÇİM SONUÇLARI - 2014 Yerel Seçim Sonuçlarıis there a map showing the results??