What's new

So-called Ergenekon Terrorism and Plans of USA on Turkish Army

Status
Not open for further replies.
Nasıl bir beyin yıkamasından geçiyorsunuz anlamıyorum..
Asıl CIA ve MOSSAD ajanı olanlar o sahip çıktığın kişiler..
Ama bu CIA ajanlarına inanıp milli unsurları CIA ajanlığıyla etkisizleştirmeye çalışanlara kolayca kanabiliyorsunuz..
Bu zamanda bütün değerlerin tesyüz edilmesine bakılırsa buna da şaşmamak gerekir bir yerde..

agun1.jpg

soz konusu tayyip olunca o sutten cikmis ak kasik .... Zaten tam ziyonist mantigi.

İşin doğrusu fanatik taraftarlıktan nefret ederim ve Başbakana karşı kalbimde çok bir sevgi de yok..
ama milli olduğundan zere kadar şüphem de yok..
Şu anki liderler içinde en milli olanı.. Bi Anadolu çocuğu..
Onu suçlayanların ise ajan provakatör olduklarına bütün kalbimle inanıyorum..
Ergenekon'un çok yönlü savaş taktiklerini öğrendik çok şükür ki.. :)

Nasıl bir beyin yıkamasından geçiyorsunuz anlamıyorum..
Asıl CIA ve MOSSAD ajanı olanlar o sahip çıktığın kişiler..
Ama bu CIA ajanlarına inanıp milli unsurları CIA ajanlığıyla etkisizleştirmeye çalışanlara kolayca kanabiliyorsunuz..
Bu zamanda bütün değerlerin tesyüz edilmesine bakılırsa buna da şaşmamak gerekir bir yerde..

Arkadasim sen hala durumun farkinda inan degilsin. Cagimiz ahir zaman cagi. Peygamber efendimizin bir cok hadisi var. Bu devirde Allah hutalanin adini kullanip kitleleri kandiran sahte imanlilar sahte hocalr hacilar turiyecek. Iste akp ve onun olusumunun ozeti bu..
Sizde bu sahtekarlara inanip onu bunu teroristlikle sucluyorsunuz. Hic farketmiyormusun bu devirde kim abd cikarlarina karsi gelirse terorist olarak yargilanmiyor mu?

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

Le havle muhattab olmayacam ....

Peygamber efendimizin bir cok hadisi var. Bu devirde Allah hutalanin adini kullanip kitleleri kandiran sahte imanlilar sahte hocalr hacilar turiyecek.

Bunun, İslam'ı çökertmek için ERGENEKON tarafından sahneye konulmuş olan Müslüm Gündüzler, Ali Kalkancılar, Fadime Şahinler, Aczimendiler, Haydar Başlar, İskender Evrenoslar.. olabileceği hiç aklına gelmiyor değil mi?

Bunun, İslam'ı çökertmek için ERGENEKON tarafından sahneye konulmuş olan Müslüm Gündüzler, Ali Kalkancılar, Fadime Şahinler, Aczimendiler, Haydar Başlar, İskender Evrenoslar.. olabileceği hiç aklına gelmiyor değil mi?

Bak iste isin can alici noktasida burada ... Bu sahislarida isin icine katiyorlar ki cumbus tam olsun. Yahu dagda pkk ile savasan subaylar bile goturuluyor. Allah askina subayin nereden isi olur su saydigin serefsizlerle...

Iste bunlar isin icine katilacak ki sen ve senin gibi inanan diyecek ki "bak adamlar hakli bunlar bunlar dahi isin icinde" diyeceksin. Bu is dedigim gibi akp ve tayyibin cok uzerinde oyun kurucularin isi. Bu is senelerdir okyanus otesinde hazirlanan ve seuan servis edilen ziyonist oyununun isi...

Anti amerikanci subaylari komutanlari oyle kuru kuru iceri atarsan millet yemez kolay kolay. Isin icine bunlari katacaksin ki corba tam olacak.

Bak gundemde KCK denen bir yapilanma var hepimiz takip ediyoruz. Mecliste sozde bdp'li vekillerin hepsi bu terorist organizsyonun icinde. neden kimse onlara dokunmuyor? Hatta Bazi akp'li vekiller bile onlarin lehinde konusuyor?

Neden pensilvanyadaki iblis onlara arka cikiyor? hepsi bu oyunun icinde. Once bu halki ekonomik sikintilarla biyat etmiyenleri ekonomi ile indirip bitirip edenleri basa getirtip ekonomik gazla basimizda tutmaya devam ediyorlar?

Hepsi ayni. Turk halkinin senelerce tek guvendigi kurum olan TSK simdi niye bu duruma dusuruluyor? Hic mi sorgulamiyorsun?

Benim açımdan bu sohbet bitti..
İsteyen istediğine inansın..
Dediğim gibi zaman herşeyi meydana çıkaracak ve Allah izin verirse sen de göreceksin ben de..

Isteyen istedigine inansinda orada hic sucsuz yargilananlar nolacak? Adalet tarihimizde olmamis gorunmemis isler cevriliyor. Ozel savcilar hakimler ile ozel mahkemelerle ozezl yargilamalr yapiliyor. Teroristler haburdan davul zurna ile giriyor ellerindeki kani kurumamis katiller serbest birakiliyor. Onlarla savasan subay astsubay general iceri atiliyor. Bu sekilde mi olacak sa olacak ?

Boyle vurdum duymaz bir dusunce ile nereye varir ki?

Neyse konuya devam ....

Isteyen istedigine inansinda orada hic sucsuz yargilananlar nolacak? Adalet tarihimizde olmamis gorunmemis isler cevriliyor. Ozel savcilar hakimler ile ozel mahkemelerle ozezl yargilamalr yapiliyor. Teroristler haburdan davul zurna ile giriyor ellerindeki kani kurumamis katiller serbest birakiliyor. Onlarla savasan subay astsubay general iceri atiliyor. Bu sekilde mi olacak sa olacak ?

Boyle vurdum duymaz bir dusunce ile nereye varir ki?

Neyse konuya devam ....

Bak bu mesele inönu ile basladi, Atatürk masonlari temizlemisti, Muhsin tekinalp gibi. Atatürk öldukten sonra azittilar. Bu ülkede kimin gizli yahudi kimin gizli ermeni oldugu bilinmiyor. Adamin suratinda Türk yazmiyor ki bilesin.

Senin ülken, benim ülkem. O kadar oyun dönüyor ki. Her grupta bazi mikroplar vardir, ortaligi bulandirirlar. Iyiler de vardir. Önemli olan, mikrobu dogru tespit etmektir.

Sana söyledigim gibi bu ülkede bazi seyler degisiyor, eskisi gibi olmayacak. Eskisi kötü idi, ahlaksizlik almis basini gidiyordu, yenisi daha mi iyi olacak? Bence degil. Ama her AKP ye oy veren de kötü degil, nitekim her CHP'ye oy veren de kötü degildir. iki taraf birbirini suclamak yerine konusmayi ogrenmeli, ya da baska partiler var onlara oy versinler

Thread closed.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom