yavar
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -4
- Country
sorry brother, I was making videos to upload youtube and i was on /off forumچرا ۵۰۰ تا پست مختلف میزنی خوب؟ همه پاسخهات رو توی یک پست مینوشتی که راحتتر بشه پاسخ داد
برای من هم دین و یا خدا وجود خارجی ندارند و بی اصاص هست/م بعد همون هفته بعدش شهید فخریزاده (یکی از مهمترین افراد کل سپاه پاسداران) رو ترور میکنند خفه خون میگیره، به نظر من چنین کسی جز یه دلقک نیست. در نتیجه اصلاً حرفهای سلامی برای من ارزشی نداره
برای من سیستم جمهوری اسلامی مهم هست نه اسلام نه خدا
در مورد اینکه چه اسنادی به سرقت رفته، کل پروژه آماد که ایران همیشه گفته وجود نداشته و تخیل سازمانهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل بوده به همراه همکاریهای هستهای ایران با شرکتهای اروپایی و روسی جز اون اسناد بوده. همون ترقوزآباد که همه بهش میخندیم مدتها هست داره تبدیل میشه به یکی از پروندههای جدید ایران با آژانس مثل پی ام دی. آژانس به خاطر کرونا چند سری هست که در موردش چیزی نمینویسه. گذاشته به موقعاش یه گزارش یک طرفه به نفع اونها بنویسه و بشه همون داستانهای سال ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴
خلاصه اینکه اسنادی به سرقت رفته که به آژانس داده نشده بوده و اصلاً نباید از ایران بیرون میرفته. که البته در هر حال همین که اسناد سری کشور رو میدزدن خودش فاجعه اطلاعاتی هست
IAEA peprt 2015 , for 2231 UNSC
projects in the AMAD
2011
AMAD project was revealed by MKO terrorst group i think 2008 to the whole world
خوب شما متاسنه به اطلاعات کم است و از یک شاخه به شاخه دیگری میپرید و مسائل بدون اینکه دقیق بدونید تحت تعسیر بازی رسانه ای نخست
وزیر اسرائیل یک اطلعات غظ را منتشر میکنید
و کل شرکت های اروپایی و روسیه که اسمشان در امده قبلا تحریمم و شناسایی شده بودنند و یا بسته شده بودنند
Last edited: