همین اسلام بود که اروپاییا رو از جهل قرون وسطایی در آورد
همین اسلام بود که اعرابی رو که جز جنگ و خونریزی و کشتار تو قبیله های خودشون چیزی نمی دونستن باعث شد نصف کره ی زمین رو فتج کنند و تمدن ساز بشن.
همین اسلام بود که باعث شد ایرانیا از دست ساسانی های کافر که پادشاهشون خودشو خدا می دونست و ایرانیا و سایر اقوام رو به بردگی میگرفت نجات پیدا کنن.
ساسانی ها حتی لشکری که جلوی سپاه اسلام فرستادن با زنجیر پا به هم بسته بودن تا از جنگ فرار نکنن.
اسلام همیشه گفته علم دانش پژوهش خوبی برابری برادری, درسته که 400 ساله به خاطر استعمارگری اروپا و انگلیس مسلمونا به این وضع افتادن اما تعداد دانشمندای اسلامی و به ویژه ایرانی با دانشمندای این 300 400 ساله ی غربیا قابل مقایسه نیست.
تمام علوم رو اروپاییا از مسلمونا گرفتن و با اون شروع کردن به استعمار.استعمار کشورهای اسلامی وغیر اسلامی
اگر اسلام نبود امروز اسمی از ایران نبود و صد هزار تیکه شده بود
تمامی افتخارات سابق ایرانیا هم به خاطر دین خداس که تو اون زمان زرتست بود
سلام
البته زرتشت رو جزو پیامبران حساب می کنند ( هر چند ر وش اختلاف هست ولیکن چون از قدیم زرتشتی ها رو جزو اهل کتاب می دونستند ، پس یعنی احتمال اینکه خود زرتش هم پیامبر الهی باشه ، زیاده ) ولیک زرتشتگری رو نه ! چون به جای اعتقاد به خدای واحد به ثنویت ( دو خدایی - خدای بد و خدای خوب ) اعتقاد دارند .... یکبار باید بیام و این رو توضیح بدهم ... به خصوص به دوستان باستان گرا ....
بگذریم ولیکن اسلام از زمانی بدبخت شد که اشاعره بر معتزله ( در اهل سنت ) پیروز شدند و هر گونه فکر کردن و عقل رو نادیده گرفتن ... بعد هم گفتنند که همه ی کارهای انسان بر اساس خواست خداست و نتیجه گرفتن که باید هر چه حاکم کرد ( ظالم هم باشه ) پذیرفت .... غالب اهل سنت امروز هم به اشاعره رفتند .... اصولا یکی از بزرگترین دلایل اختلاف شیعه و سنی بر سر موضوع عدل الهی هست ... اونهایی که با این مسایل آشنا هستند می دونند اختلاف های اصلی شیعه و سنی در چیست ولیکن افراد عادی فقط فکر میکنند اختلاف اصلی سر خلافت هست که البته اینجور نیست
یک جای دیگه هم صوفی گری و این جور چیزها زد ناک اوتش کرد ، ....
برای دلایل شکست هم از این مغولان که اسلام رو عملا برد تو یک حالت کما برای چند قرن همین بس که بدونید لواط و همجنس گرایی و رواج فساد بوده و هست که علمای سنی مذهب وقت ، اون ها رو با فتواهای عجیب و غریب و صد من یک غاز تطهیر می کردند
داستان محمود و ایاز ( محمود غزنوی نه محمود خومون !!! ) هم معروف هست و حتی به لطف یک مشت احمق توی کتابهای درسی هم اومده !!!
منوچهری ( یکی از محدود فارسی گویان دوران محمود غزنوی ) یک رساله ی بلند و بالا داره که به پسرش توضیح می ده از چه غلام هایی برای همخوابگی استفاده کنه که به جرات می تونم بگم کل جهان غرب رو همین حالا زیر و رو کنی ، یک آموزش جامع .... گرایی که این آقا نوشته رو ندارند !!!!
فی المثل به پسرش توصیه می کرد که توی هوای گرم با غلام های هندو ( که رنگ پوستشون تیره هست ) بخوابه و توی هوای سرد به غلام های ترک ( مراد سفید پوست یا رنگ روشن ) بخوابه
البته خیلی وقت پیش این مقاله رو خوندم ، دقیق یادم نیست
کلا اسلام و مسلمین بعد از دوران مغول در کما بود تا شیعیان و صفویه پیروز شدند و دوباره نهضت عقل گرایی رشد پیدا کرد و توی مباحث انسانی و فلسفی به کمال رسید و این موضوع ادامه داشت تا اواخر صفویه که اخباری گری در شیعه رواج پیدا کرد ( اخباری گر ها هم معادل همین اشاعره ی اهل سنت بودند ) و کلا زد ایران رو ناک اوت کرد و طبق معمول ، شاهان و حکمای ظالم هم ازش حمایت کردند
اصولا دین مشکلی نداره ، حکومت های دینی هم مشکلی ندارند ، مشکل جایی پیش میاد که یک مشت خشکه مقدس احمق میاند عقل رو کنار می گذارند و فقط می شوند راوی روایات ...
من از جنگ شهری چیزی نمیدونم ولی اینطور که به نظر میرسه شما و دولت سوریه هم چیزی نمیدونستید که یک شورش رو به محل برای قتل عام شیعیان تبدیل کردن
دوست عزیز یک چیزی بگو با عقل جور در بیاد. 100 هزار شورشی اموزش دیده توسط نیرو های ویژه ی امریکایی و انگلیسی ؟ عزیزم منبعت رو بده مشتاق هستم ببینم . سال اول جنگ که کلا مخالفا سنی های تندروی سوریه و در بیشترین حالت دیگه چند گروه مسلح القاعده بودن جنگ رو میشد قبل از اینکه کار به 1000 تا گروه تند رو کشیده بشه تموم کرد ولی امثال شما که به نظرت قدرتمند ترین ارتش دنیا رو سوریه داره گذاشتن کار به اینجا بکشه.. اون صد هزار نفری هم که میگی مطمئن باش انسان هستن خانواده دارن ولی چون عقایدشون تند تر از من و شما هست دلیل نمیشه فکر کنی مثل ربات دارن میجنگن. ادم یک چیزایی میشنوه شاخ درمیاره. همینایی که دارن کشته میشن جلوی بشار افراد معمولی و مذهبی بودن الان اسلحه دست گرفتن. اموزش توسط نیرو های ویژه امریکا و انگلیس ؟ تروخدا از این حرفا نزن برادر من. اینا حداکثر اموزشی دیده باشن تو اردن و عربستان بوده. در مورد جنگ شهری هم اگه چیزی که من گفتم رو بخونی میفهمی منم میدونم جنگ شهری سخترین نوع جنگه اما بهتر از این روش ها میشه کنترلش کرد. خدا پدر حزب الله رو بیامرزه وگرنه الان سوریه توسط یک حکومت وابسته به عربستان اداره میشد. عقاید تندروت رو بذار زمین عزیزم بزرگ میشی برات خوب نیست.
من از دو چیز توی این کره زمین خیلی بدم میاد.
یک یهودی
دو تندرو های بی ترمز.
درضمن بنده بارها و بارها در پست های متفاوتم در تمام انجمن ها و سایت ها نشون دادم کاملا پشت حکومت فعلی سوریه یعنی اسد هستم اما شما هم بهتره هرکی رو دیدی به چشم متهم براش شاخ و شونه نکشی واسه ات خوب نیست.
موفق باشی
سلام
عزیز دل ، مشکل اینجاست که فکر می کنی این یک تظاهرات ساده بود ... این چه تظاهرات مردمی هست که هنوز یک هفته ازش نگذشته از سراسر جهان مزدور مسلح برای ابراز وجود میاد ( نکته اینکه اکثر ارتشیان ارتش سوریه خودشون سنی هستند )
در ضمن ، اینکه آمریکا نیروی ویژه فرستاد به اردن و در ترکیه هم پایگاه داره برای این کار چیز بسیار مشخصی هست ... ما سربازی که می فرستیم لب مرز سر هم 40 تا گلوله تو آموزشی شلیک نمی کنه ولیکن این آقایون مزدور عین نوازنده با اسلحه شون می نوازند .... یعنی آموزش درست و حسابی دیدند ....
بعدش هم جنگی که سه سال طول می کشه یعنی توش هزاران سرباز به صورت خودکار تربیت شدند .... یعنی اونی که روز اول فقط بلد بود اسلحه توی دست بگیره ، حالا به اندازه ی یک سرباز ویژه تیرا ندازی بلده ...
این بهتر شدن تاکتیک های جنگ شهری که شما ازش دم زدی در پست قبلت ، برای دو طرف صادقه نه فقط برای یک طرف ولیکن شما عمدا یا سهوا این نکته ی خیلی کلیدی رو نادیده گرفتی
منم از سه چیز بدم میاد
یکی صهیونیست
وهابی و سلفی احمق
هم کند روی بی بی سی نگاه کن