mohsen
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -1
- Country
ببین شما توجه نمیکنی که آمریکاییها سالهاست دارن با دشمن هراسی ملتشون رو کنترل میکنن لازم نیست مثال از کره شمالی بیاری، کلمه ای ام پی و ایران رو تو یوتیوب سرچ کن به این نتیجه میرسی که امشب ایران یه ای ام پی تو آمریکا میترکونهحرف شما کاملا درسته که باید از بمب اتم استفاده بشه اما نکته اینجاست که فرآورده شما از این بمب قابل انتخابه اگر حرارت و موج انفجار مورد نظر باشه بمب اتم معمول رو استفاده خواهند کرد اما اگر هدف تولید میدان الترومغناطیسی با تحریک لایه های جوی باشه میتواند بمب اتم استفاده شود اما حتی خون هم از دماغ کسی نیاد.
من طرفدار فانتزی های هالیوودی نیستم اما علم یک ابزار هست هر کسی در صورت در دست داشتنش میتوانند از آن به هر صورت دلخواه استفاده کند.
و در مورد تئوری....این به قول شما تئوری حدود 15 سال است که از مرحله تئوری گذشته در اصل ایالات متحده نبوده که اولین نمونه را آزمایش کرده روسها بودند .و حتی هر دانشجوی برقی میتواند این وسیله را تولید کند که در فاصله یک متر اثر گذار باشد.
در صمن فک کنم شما چون ویدئو روی یوتیوب بود ندیدید اگر نمونه های ای ام پی دانشگاههای مختلف جستجو کنید قطعا اطلاعات بیشتری خواهید یافت.
North Korea Develops Russian-Based EMP Weapons - i-HLS
PRY: North Korea EMP attack could destroy U.S. — now - Washington Times
تاثیر یه کلاهک ای ام پی نوع ای3 با یه طوفان خورشیدی برابر هست و در سالهای 2003 و 2012 هم دو مورد رو داشتیم، اختلالاتی ایجاد شد ولی نه ماهواره ای سقوط کرد، نه برنامه های تلوزیون قطع شد نه کامپیوتر من و شما سوخت
شبکه دیسکاوری هم که جز خدمت به سیاستهای آمریکا کار دیگه ای نمیکنه بالفرض که حرفشون راست باشه و مثالشون درست، سوال این نیست که آیا دستگاه الکترکی یا الکترونیکی خاموش میشه یا نه سوال اینه که روشن کردن دوباره اون ماشین چقدر زمان و انرژی میبره؟
یه فیوز عوض شه یا کامپیوتر ماشین تعویض شه؟
تازه ااون مثال در مورد دستگاهای بدون پروتکشن هست به هیچ عنوان نمیتونی اون رو با صنایع نظامی مقایسه کنی
واما خود ای ام پی یه شمشیر دو لبه هست، اگر این طور که در موردش اغراق میشه کار کنه چه بلایی سر ماهواره های اطراف زمین میاد؟ چه بلایی سر قوطی کنسروای آمریکایی تو خلیج فارس میاد؟ باتل فیلد 4 رو بازی کردی؟
کاش حداقل یه معلمی پیدا میشد فرق بین بمب و کلاهک هسته ای رو به ظریف میگفت