Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
بنابر گفته رئیس سازمان انرژی اتمی (اسلامی) ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد ایران از ۱۲۰ کیلوگرم عبور کرده
یعنی در واقع نزدیک به ۲۶ کیلوگرم اورانیوم ۹۰ درصد رو با تنها ۵۱۲ سوی اورانیوم میشه به دست آورد. یعنی زمان فرار قطعاً به کمتر از ۱ ماه و حتی بسته به اراده ایران به کمتر از ۱۰ روز میتونه رسیده باشه
این مقدار میتونه برای حدود ۲ بمب اتمی کافی باشه و در واقع ایران رو همین الان میشه دارای مواد کافی برای هستهای شدن دونست
تازه باید به این مقدار نزدیک ۱۰ کیلوگرم هم اورانیوم غنی شده ۶۰ درصد اضافه بشه که اون هم خودش حدود ۶ کیلوگرم اورانیوم ۹۰ درصد میده. برای غنی سازی این مقدار هم تنهای ۳۱ سوی اورانیوم نیاز هست
خلاصه داستان تو حدود ۲ هفته میشه تقریباً ۳۰ کیلوگرم اورانیوم ۹۰ درصد به دست آورد
البته با یک طراحی خوب از ۳۰ کیلو میشه ده تا بمب ۲۰ کیلوتن درآورد
مکانیسم انفجاری ایرانی اوکراینی در سال ۲۰۰۳ میاد کمک
کمی تریتیوم و دوتریوم هم بیاد کنارش که دیگه عالی
Be nazare man hatta yek saaniye ham roo in mozoo dige vaghtetoon ro hadar nakonid. Be maskhare gereftan keshvar ro. 20-30 saale in prozhe atomi ro darim va be hich jayi naresidim. Hanooz (agar agha ejaze bedan albate) agar tasmimi gerefte beshe ma 1 ya 2 saal vaght laazem darim ke in uranium ro be 90% ghani konim va avalin bomb ro betoonim roye yek mushak be onvane kolahak gharar bedim.بنابر گفته رئیس سازمان انرژی اتمی (اسلامی) ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد ایران از ۱۲۰ کیلوگرم عبور کرده
یعنی در واقع نزدیک به ۲۶ کیلوگرم اورانیوم ۹۰ درصد رو با تنها ۵۱۲ سوی اورانیوم میشه به دست آورد. یعنی زمان فرار قطعاً به کمتر از ۱ ماه و حتی بسته به اراده ایران به کمتر از ۱۰ روز میتونه رسیده باشه
این مقدار میتونه برای حدود ۲ بمب اتمی کافی باشه و در واقع ایران رو همین الان میشه دارای مواد کافی برای هستهای شدن دونست
تازه باید به این مقدار نزدیک ۱۰ کیلوگرم هم اورانیوم غنی شده ۶۰ درصد اضافه بشه که اون هم خودش حدود ۶ کیلوگرم اورانیوم ۹۰ درصد میده. برای غنی سازی این مقدار هم تنهای ۳۱ سوی اورانیوم نیاز هست
خلاصه داستان تو حدود ۲ هفته میشه تقریباً ۳۰ کیلوگرم اورانیوم ۹۰ درصد به دست آورد
البته با یک طراحی خوب از ۳۰ کیلو میشه ده تا بمب ۲۰ کیلوتن درآورد
مکانیسم انفجاری ایرانی اوکراینی در سال ۲۰۰۳ میاد کمک
کمی تریتیوم و دوتریوم هم بیاد کنارش که دیگه عالی
چطوری ۱۰ تا میشه؟ تا جایی که یادم هست با تمپر هم جرم بحرانی اورانیوم پایینتر از ۸ کیلوگرم نمیاد
فکر کنم بشه محاسبه کرد که حتی اگه جلوی فرار نوترونها رو هم از سطح بگیریم و در واقع ریفلکشن رو ایدهآل هم بگیریم باز جرم بحرانی نزدیک ۸ کیلوگرم هست که تازه همون هم زمان آزمایشهای لوس آلاموس هیچ وقت بهش نرسیدن و تا جایی که خاطرم هست نتیجهای بهتر از ۱۴ کیلوگرم به دست نیاوردن در عمل
چطوری جرم بحرانی اورانیوم رو تا ۳ کیلوگرم میارن پایین؟
فکر کنم ۳ کیلوگرمی که تو ذهنت هست برای جرم بحرانی پلوتونیوم با تمپر هست که اون هم حدود ۴ - ۵ کیلوگرم میشه تا جایی که خاطرم هست
Didn’t take long for the Baboons to show their colors.
Evictions of Shiites have already begun.
Where are the Taliban lovers on this board who were praising their rise to power?
Viewed as heretics, this minority is now being forced from their homes by the Taliban
“Why should we be oppressed like this? Aren’t we the people of Afghanistan?” asked one member of the Hazara community.www.yahoo.com
History is filled with fools who don’t learn anything from the past.
Given the array of opponents the IRI has been extraordinarily successful. However, one wonders the purpose of the CIA going public with this.
راستش بیشتر هم میشه
من کمتر گفتم چون میخواستم اسونتر باشه
به جای اینکه از خودم حرف بزنم از جانب خان نقل قول میکنم
ببین
خان پایین سمت راست تخته نوشته
1 kg U235 = 20 KT
دلیلش هم روی تخته هست. هر چه بهتر فشرده کنی بازدهی بهتره
فشرده سازی ایرانی اوکراینی بسیار موثره وغربی ها معتقدند ام پی آی ایرانی از مدل بسیار موثر لنزی کره شمالی هم بهتره
چشمه نوترونی هم سمت چپ توضیح داده شده و طبق اسناد آژانس چشمه نوترونی موثر دوتریوم در ایران سال ۲۰۰۳ تمام شده
برای سادگی لنزهای انفجاری رو شبیه توپ نشون داده
مطمئنم میدونی لنز انفجاری چیه و توضیح نمیدم
حالا میتونی تمپر رو قوی تر کنی و یا دوتریوم اضافه کنی و حتی دومرحله ایش کنی و بشی مگاتنی
View attachment 783733
View attachment 783734
ببین اون رابطهای که خان روی تخته نوشته اطلاعات خاصی نیست و همون هم ارزی انرژی و جرم آینشتاین هست. در واقع همون رابطه معروف
E=mc^2
یعنی در واقع هر کیلوگرم اورانیوم (مثل یک کیلوگرم از هر جرم دیگهای در اطراف ما) برابر با ۸/۹۸۸ تراژول انرژی هست
هر تن تیانتی هم ۴/۱۸۴ گیگاژول انرژی آزاد میکنه
اون عدد بالا رو به مقدار انرژی حاصل از انفجار یک تن تیانتی در پایین تقسیم کنی میبینی که انرژی هر ۱ کیلوگرم ماده اگه ۱۰۰ درصد کامل شکافته بشه معادل انرژی حاصل از انفجار حدوداً ۲۰ کیلوتن تیانتی هست
ولی خب اون رابطه نظری هست. اینی که واکنش زنجیرهای شکافت تا حتی آخرین اتمها هم پیش بره که در عمل اتفاق نمیافته
اما در مورد درونپاشی، من منظورم الحاق دو جرم زیربحرانی بود مثل مدل تفنگ چون خیلی ساده و دم دستی هست و بدون دانش و مهندسی پیشرفتهای میشه پیادهسازیاش کرد. درونپاشی برای ماده اورانیومی طبیعتاً شدنی هست اما اینی که ایران چقدر تو این زمینه کار کرده و پیشرفت داشته رو تخمینی ندیدم ازش
یه نموداری از آزمایشهای اتمی مختلف تو گوگل پیدا کردم که میگه تو فشار ۳۵۰۰ کیلوبار اورانیوم تقریباً ۱.۷۵ برابر فشرده میشه و تقریباً تو ۱۰ مگابار میشه تا ۲ برابر فشرده بشه. فرانسه تو آزمایشهای رگان تو صحرای ساهارا تو دهه ۶۰ اورانیوم رو حتی تا ۳ برابر هم فشرده کرده البته تو فشار نزدیک به ۶۸ مگابار که عدد بسیار ترسناکی هست واقعاً
یعنی در واقع حدود ۶۵ میلیون برابر فشار جو زمین
بحث افزایش دما و تغییرات حالت ماده هم هست که افزایش دمای ماده باید بالای ۱۰ هزار درجه سانتیگراد باشه
ضمن اینکه اگه به رشد فشار بر حسب فشردهسازی نگاه کنی میبینی که یه رشد نمایی بسیار سریع هست
اگه اورانیوم تا ۳ برابر فشرده بشه همون ۳ کیلوگرمی که گفتی شدنی هست. البته برای اورانیوم-۲۳۵ خالص ولی باز هم حق با تو هست