Aramagedon
BANNED
- Reaction score
- -13
- Country
This jews cult is reason of death of millions MuslimsI don't think so:
View attachment 709990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
This jews cult is reason of death of millions MuslimsI don't think so:
View attachment 709990
Man look at that picture again. Arab shit everywhere.
وهابی های سعودی به اندونزی پول دادن؟تÙÙÛÙ ÙÙتکش اÛراÙÛ ØªÙسط اÙدÙÙزÛ
رساÙÙ ÙØ§Û Ø§ÙدÙÙØ²Û Ø§Ø² تÙÙÛ٠د٠ÙÙتکش در آب ÙØ§Û Ø§ÙدÙÙØ²Û Ø®Ø¨Ø± داد٠اÙد ٠ظاÙرا ÛÚ©Û Ø§Ø² اÛÙ ÙÙتکش Ùا اÛراÙÛ Ø§Ø³Øª.www.mashreghnews.ir
وهابی های سعودی به اندونزی پول دادن؟
ایران اگه کشتی های امریکایی رو بگیره چی میشهبه نظر من تصمیم گروهی ه
با همراهی امریکا
کشتی ممکنه زود ازاد شه در حد هشدار
ایران اگه کشتی های امریکایی رو بگیره چی میشه
دیروز این زنگنه ی منحوس گفت صادرات نفت ما ۲ برابر شده که این اتفاق افتادبه نظر من تصمیم گروهی ه
با همراهی امریکا
کشتی ممکنه زود ازاد شه در حد هشدار
دو خدمه کشتی کره اهل اندونزی بودن ولی خوب این ریسک رو سر خود نکرند
اندونزی سر خود چنین کاری نمیکنه خاصه که در تانکر گیری دست ایران باز تره
ممکنه سریع کشتی رو ازاد کنن
تانکر گیری به نفع کشور تحریم شده است
باید پاسخ درخوری به اندونزی داده بشه. نباید فراموش کرد که اندونزی یکی از سنگین ترین سرکوبگری ها علیه شیعیان کشور خودش رو داره و پیشینه درازی در کارهای پسیو اگرسیو علیه منافع ما داره
عجب!
این اندونزی این وسط چه گهی میخوره، چه ربطی به اینا داره؟
کره های توله سگ اصلا نباید به اندونزی فشار آورد، مستقیم باید زد تو دهن این توله سگ های کره ای. شک ندارم کار اونهاست.
اندونزی یه سری همکاری هایی با این توله سگ ها داره، مثل جنگنده مشترک و این حرفا. اندونزی کشوریه که شدیدا به تجهیزات دفاعی نیازمنده. درگیری با اندونزی اشتباه محضه، باید زد تو دهن این توله های کره ای. یک دهنی از این کره ای ها صاف کنیم اون سرش ناپیدا.
اندونزی بر تنگه مالاکا تسلط داره. روابطش با سعودی مشکل داره. با ما بد نیست. من بودم غیر مستقیم جواب میدادم ولی جواب تپل در حد چند سوپرتانکر