ببخشید، من هنوز واقعاً نمی دونم ما باید در این سایت چطوری باید با ماله کش های گوه کاری های رژیم به نتیجه برسیم
شما یک سر تشریف ببرید خیابون وزرا کنار پارک ساعی، ببینید چندتا دختر و پسر 18 تا 30 ساله به خاطر اینکه طرف تو ماشین روسریش عقب بوده یا سگ داشته تو ماشین، اونجا دارن جریمه پرداخت می کنند
یک سر تشریف ببرید پلیس امنیت، ببینید چند نفر رو به خاطر دور زدن تو خیابون دستگیر کردن یا ماشینشون رو خوابوندن
بعد شما می گین با کسی که از تروریسم دفاع می کنه نباید برخورد کرد؟
وقتی مردم رو به خاطر مو یا تو خیابون دور زدن می برن جریمه های سنگین می برن، برای یک چنین کاری حداقل باید جریمه های سنگین بذارن. هرچند که من هنوز معتقد هستم چنین افرادی باید به جاهای بی آب و علف تبعید بشن تا حساب کار دست بقیه افراد این صنف بیاد. این بار اول نیست که افراد این صنف دارن پول از رژیم می گیرن و تبلیغ آمریکا و اروپا و اسرائیل و ترکیه و ... رو می کنند
کسی که با پول صدا و سیمای ایران یک عمری زندگی کرده و امروز بر می گرده می گه کدوم شیر پاک خورده ای دانشمند هسته ای کشور رو کشته و به بشریت خدمت کرده، کمترین مجازاتش 10 سال تبعید و ممنوع الخروجی هست
من همین جا تو این فروم بارها تو گور پدر هرکس به موی ملت گیر داده ریدم
خاصه اخوند بی خاصیت و بی فایده
صدا سیما خیلی ضعیف عمل کرده اون هم قبول
اشغال پرورش داده اون هم قبول
حالا چرا تبعید بشه طرف
بگین روش دوم که مفید هم باشه
متاسفانه بعضی ایرانی ها مثل این طرف از شدت تنفر به پدر شون به مادرشون تجاوز میکنن
اما پاسخ عجولانه به این واقعه نتیجه اش میشه همون پت و مت تایلند
میوه رو رسیده بچینید
من احساس میکنم دوستان واقعی و مخلص کشور
فریب عملیات روانی رو خوردن و اعصاب ندارن
چن هفته امان بدین
Last edited: