mohsen
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -1
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
man chan ta infraction daaram?1 infraction dari.
اون که هدف اول و آخرشون بوده و هست و خواهد بود، نخیر چاره ای ندارنهندوانه زیر بغل ما می گذارند ... تا از اونور جیگرمان کنند ....
اون که هدف اول و آخرشون بوده و هست و خواهد بود، نخیر چاره ای ندارن
چرا زمان خاتمی این کار رو نکردن، چرا پیشنهاد دولت احمدی نژادو قبول نکردن که بسیار بهتر از این تفاهم نامه کنونیش بود، واقعیت اینه که دچار استیصال شدن.
منم این رو پست نکردم که بگم قبلا قدرت منطقه ای نبودیم ولی حالا هستیم
ولیکن این تغییر موضع اونا ریشه در قوی شدن ایران داره
Dear @Sinan
Thanks for talking with him.
it seems that he does not want to accept our advices. It is his option.
I guess there is no need to continue this discussion with him. Anyway, I thank you a lot that you tried to solve the issue.
oh mate , i'm so sorry . i really didnt want that .
sorry bro
من خودم مقالات رجا نیوز رو دنبال میکنم ، در اینکه این دولت هم مردم رو نامحرم میدونه شکی ندارم ولی شما هم نمیخواد بیش از حد شکاک باشی، اصل رو بر صداقت دولتمون بذار تا وقتی که نقضش ثابت بشهسلام
برادر عزیز ، واقعا نمی خوام تو ذوق شما بزنم و جو منفی بدم ولی ...
این رو بخون
:: پايگاه اطلاع رساني رجا :: Rajanews.com::
و دقت داشته باش این توافقنامه ضمیمه هایی داره که حتی حاضر نشدند به نمایندگان مجلس هم نشونش بدهند ....
این بیشتر همون از شکم زدن برای سوریه بود که تو این دو سال اخیر انجام می دادیم وگرنه ...
دلم می خواد یک دل سیر گریه کنم ولی از پدر و مادرم می ترسم که بگند " دیوانه شده " ...
New Recruit
خجالت اورهpas hanooz ja dare be araba fosh bedam
تو رو به خدا یه خورده فکر کنید یعنی واقعا خامنه ای می زاره دولت در تمام مراکز هسته ای رو ببنده.
درسته یه خورده کوتاه میاد البته چون روحانی هم رای ملت رو داره ولی دیگه قرار نیست که تسلیم دولت بشه.
فوقش 4 سال بعد یکی مثل جلیلی میاد و بالاخره این نخودی بند انگشتی هیدروزنی بابا رو تو کویر لوت ازمایش می کنه
man chan ta infraction daaram?