خوبه.هامان را گفتم نیستش لابد داره سعی میکنه با تنظیمات پروفایلش آنلاین شه
من یه فامیل دارم آمریکاس آریزونا شما کجایی؟
Na, @haman10 pichoundesh
NA, Man Arizona nistam, Ma zire saayeh ye shomaayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
خوبه.هامان را گفتم نیستش لابد داره سعی میکنه با تنظیمات پروفایلش آنلاین شه
من یه فامیل دارم آمریکاس آریزونا شما کجایی؟
آقا امضام عوش شدمن خودم رگ ترک دارم بزار دوست باشیم
mamnun.آقا امضام عوش شد
نسیت به سنت خیلی با هوش هستی.تاریخم خوب بلدی
نه داداش ما تو جوب کناری خونه شما هستیمNa, @haman10 pichoundesh
NA, Man Arizona nistam, Ma zire saayeh ye shomaayim
از دوستانی که امریکا هستن یک سوال داشتم. وضعیت مسافرت داخلی تون اونجا چه طوری هاست؟ مثلا هر وقت خواستید بدون محدودیت میتونید هر جا که خواستید سفر برید ؟مثلا سه - چهار ماه کار کنید بعد یک هفته برید لاس وگاس حالشو ببرید.
یعنی از شمالش تا جنوبش سوار ماشین شی بدون هیچ مدرکی چیزی میتونی بین ایالت ها مسافرت کنی ؟ بیشتر منظورم این بود که توی مرز ایالت ها مدرکی چیزی نمیخوان ازتون ؟manzouret az mahdoudiyat chi hast?
age poul daashteh baashi va kaaret ejaaze bede, are, mitouni beri.
نه داداش ما تو جوب کناری خونه شما هستیم
میدونم گفتم فامیلم اونجاس شما لس آنجلسی لابد
آقا ایول عالیه.منم خونه مادربزرگم یه کتابخونه قدیمیه خیلی گنده هستmerC, albatte ajib nist chon ma khounamoun mesle ketaabkhoune omoumi por e ketaab boud pedaram fekr konam ye chizi hodoud e 200-300 ta ketaab e tarikh va falsafe tou ketabkhounash daasht va dareh, man ham tafriham az bachchegi ketaab khoundan boud.
یعنی از شمالش تا جنوبش سوار ماشین شی بدون هیچ مدرکی چیزی میتونی بین ایالت ها مسافرت کنی ؟ بیشتر منظورم این بود که توی مرز ایالت ها مدرکی چیزی نمیخوان ازتون ؟
جالبه.Na, man oun taraf ha nistam. vali fekr mikonam @iranigirl2 oun taraf ha hast.
آقا ایول عالیه.منم خونه مادربزرگم یه کتابخونه قدیمیه خیلی گنده هست
خوشبختم با یه آدم با معلومات آشنا شدم
جالبه.
کدوم ایالتی؟
چند سالته؟