Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
حقیقت اینه من چشمم خیلی آب نمیخوره فکر کنم غربیا دوباره بهونه گیری رو شروع کنند ...
nagle khobi naboud.
به تاریخ ترکیه نگاه بیاندازید! آن گاه که از آن سوی خراسان در ماورالنهر از ترس یورش مغولان فرار کردند و به آن سوی سرزمین ما گریختند؛ اجداد ما 3 قرن تمام مقاومت کردند.
و اکنون پان ترک ها خواهان قسمتی از خاک مقدس کشور ما هستند.
man faghat naghl kardam doostan turk beheshoon bar nakhore iek vaght
نه!کلا پرسیدمYa'ni post e man bacheh gaaneh boud?
احتمالا داره سعی میکنه آنلاین شه
نه!کلا پرسیدم
ما بیشتر
Na haji, man sa'y daaram offline bemounamنه!کلا پرسیدم
احتمالا داره سعی میکنه آنلاین شه
شتر در خواب بیند پنبه دانه.ترکه که سهله مریحی ها هم نمیتونن قسمتی از کشور ما رو جدا کنن
به تاریخ ترکیه نگاه بیاندازید! آن گاه که از آن سوی خراسان در ماورالنهر از ترس یورش مغولان فرار کردند و به آن سوی سرزمین ما گریختند؛ اجداد ما 3 قرن تمام مقاومت کردند.
و اکنون پان ترک ها خواهان قسمتی از خاک مقدس کشور ما هستند.
man faghat naghl kardam doostan turk beheshoon bar nakhore iek vaght
چرا؟ همیشه ما باید سرمون تو برف باشه و هر کاری خواستن به سرمون بیارن ؟ حقایق رو بگیم میشن علیهمون که تروریستیم و فلان و فلان حقایق رو نگیم باز بیشتر پررو میشن تقاضا هاشون رو میبرن بالاتر. در حالی که اذربایجان مدام داره اذربایجان ما رو بخش جنوبی کشور خودش خطاب میکنه اگه از این پست ها بذاریم بده ؟ حتما اگه هم حمله کردن باید در فضای سایبری فقط بگیم دوستان ترکمون ناراحت نشن یکوقتی بهمون حمله کردن.nagle khobi naboud.
خوبه.هامان را گفتم نیستش لابد داره سعی میکنه با تنظیمات پروفایلش آنلاین شهNa haji, man sa'y daaram offline bemounam
من خودم رگ ترک دارم بزار دوست باشیمچرا؟ همیشه ما باید سرمون تو برف باشه و هر کاری خواستن به سرمون بیارن ؟ حقایق رو بگیم میشن علیهمون که تروریستیم و فلان و فلان حقایق رو نگیم باز بیشتر پررو میشن تقاضا هاشون رو میبرن بالاتر. در حالی که اذربایجان مدام داره اذربایجان ما رو بخش جنوبی کشور خودش خطاب میکنه اگه از این پست ها بذاریم بده ؟ حتما اگه هم حمله کردن باید در فضای سایبری فقط بگیم دوستان ترکمون ناراحت نشن یکوقتی بهمون حمله کردن.
دادش گلم من خودمم رگه ترک دارم منظور بنده پان ترک ها بودمن خودم رگ ترک دارم بزار دوست باشیم
نسیت به سنت خیلی با هوش هستی.تاریخم خوب بلدیman 5 saaleh az bourkinafasu hastam...