What's new

Çay Bahçesi

Görmemezlikten geliyorlar.

hatirlatiriz sorun yok.... zindabadlilar yeri geldiğinde cin ve arap usagi olmayi iyi bilirler, bizim comarlar gibi asiri arap hayranligi var. Istanbula gelip burda "cok basi acik var" deyip Ataturk'e lanet okurken Dubailere gidince got bas acmayi bilirler.

Oturmuslar hindistanli muslumanlarin yapdigi yardimlarin ustune kendilerince duygu somurusu yapip Turklere Hindistan ve Banglades dusmanligi yapitirma pesindeler kaldiki zamaninda zindabad diye bir yer yoktu ve bu idealin kuruculari bangladesli ve hintli muslumanlarin ta kendesidir.

neyse bizim gerizekali lar kazik yemeyi sever.

Last edited:
Kazik vergiler elektrik tüketim'den daha fazla...
Avusturya'da "ekolojik" elektrik tüketen bile böyle kazik yemiyor.

D5f58q9WwAYY9dg.jpg

Cifte standartta bir numarasiniz, Amerikan illüziyon mus... Cin kizmasin diye sustunuz, bir kac $ icin Uygurlari sattiniz, Islam ruh hastaligi diyen Cini savunmak bambaska bir aptaliktir, Stockholm sendromu var galiba.

Benden bu kadar.

Last edited:
@MKALE1 ,

When the Tibet to Xinjiang water diversion project is finalized, Xinjiang province has a good chance to become an agriculture super-hub of the world. There will be dramatic increase in volume.

We can export lots of sweet Xinjiang province Hami melons to Turkey. Nutritious, refreshing fruit.

:enjoy:

timg.jpg

Last edited:
E2AEA190-11AA-450C-8910-6F5674F6D117.jpeg
Aselsan ile meteksan birbirlerşne karşılıklı gol atmış,barbarosun sonarınıda aselsan aldı

• Bu ülkenin vatan evlatlarına ders olmasi amacıyla sevdiğim bir tanidigimin tecrübelerini burada paylaşmak ve tarihin belleğine not düşmek istedim ki gelecek nesillere yol gösterici olsun. Şunu unutmayalım bu ülkenin inançlı evlatları olarak ne pahasına olursa olsun bu ülkeyi ileri götüreceğiz. İçerideki hainlere fırsat yok. Zaten bir defa öleceğiz onu da adam gibi öleceğiz.

• Bu sene sonu raylara inecek ve Tuvasaş’da imal edilen milli trenin konsept dizaynını yapan şirketin ortağı ve endüstriyel dizaynı yapan şirketi de Türkiye’ye getiren kişiyim bu süreçlerin hepsinde bulundum ve damdan düşenim. Allah a şükür Türkiyemizi milyar $ seviyesinde ithalatlardan kurtarmayı Allah nasib etti. Ardından Tülomsaş’da Hızlı Tren ihalesine girdik ve ihalede Hexagon ( Nahum - Kıraç ) yani Koç ailesi de vardı ve Hızlı Treni Türkiyenin yapmasına izin vermediler. Bizim ihalede verdiğimiz fiyatın 4 te 1 ini verip bizi öldürdüler ki sadece rüzgar testleri bile attıkları fiyattan pahalı idi. İhaleyi Hexagon ( Kıraç - Nahum ) kazandı ve hiç birşey yapmayıp projeyi öldürdüler, o sırada Fetö yargı darbesi başladı ve Hızlı Tren unutuldu gitti. Şu anda 100 hızlı tren setine ihtiyacımız var ve maalesef Siemens’den alacağız yani know how gelmiyor bize. Eğer 3 sene önce o ihaleyi Koç’un ekibi öldürmemiş olsaydı 2023 de Milli Hızlı trenimiz raylarda olacaktı. Salı günü TCDD’de yaptığımız toplantıda BMC nin yapacağını söylediler inşaallah yaparlar takip ediyorum. Milli araç için de girişimim oldu ama onu da söndürdüler. ( Fiat ın dizayn şirketi geldi ve bütün know how ı aktaracaktı anlaştık, Pininfarina 80 yıllık bilgisini, tecrübesini 30 milyon € ya teklif etti biliyorsunuz Maserati Ferrariyi dizayn eden firma ilgili yerlere söyledim devletimiz alsın dedim ama ilgilenmediler sonra duyduğuma göre Tata Hintliler satın aldı ) Devletimizin tek yapması gereken fabrikayı kurmak gerisi zor değil.

Last edited:

Mufti Menk in Ankara, Turkey
Free Public Lecture at the
Melike Hatun Mosque Conference Hall
Love: The Key to Brotherhood!
Date: Saturday 4 May 2019 at 6pm

Country Latest Posts

Back
Top Bottom