What's new

Çay Bahçesi

Yaw , merak ettim eğer mesela PDF Türk kullanıcıları buluşması gibi bi şey yapsaydık gelir miydiniz ???

Sadece meraktan soruyorum..... ?
Neden olmasin? Ama su siralar zaten mümkün degil akrabalarim bile buralardan koptun diye sikayet ediyorlar. :D

Neden olmasin? Ama su siralar zaten mümkün degil akrabalarim bile buralardan koptun diye sikayet ediyorlar. :D

Yok zaten planlayalım, yapalım die söylemiyorum merak ettim. Mesela sen, Targon fotonuzu bile göstermiyosunuz ya.Acaba gerçek hayatta buluşur musunuz, kimler gelir falan onu merak ettim...

Zaten herhalde bayağı zor olur. Herkes yurt dışında, bazıları Ankara'da, bazıları Istanbul'da...

Yok zaten planlayalım, yapalım die söylemiyorum merak ettim. Mesela sen, Targon fotonuzu bile göstermiyosunuz ya.Acaba gerçek hayatta buluşur musunuz, kimler gelir falan onu merak ettim...

Zaten herhalde bayağı zor olur. Herkes yurt dışında, bazıları Ankara'da, bazıları Istanbul'da...
Ben internette kisisel bilgilerim hakkinda biraz paranoyak insanim, nerede yasadigimi ve ismimi acikladim bu bile cok fazla. :D

Edit: ama en cok merak ettigim kisi Leggy acaba nasil bir insan gercekte. :)

Ben gelmem, ben normalde nadiren evden çıkıyorum zaten :D

@xenon54

Muhtemelen bunun Türk versiyonu

timetokill.gif
tumblr_m3igtrE2BO1rooq74o1_500.gif
tumblr_mb0gv1DKgw1rwzsbso1_500.gif
post-29143-english-motherfucker-do-you-sp-ENnD.gif

@Jf Thunder here is a friendly advise how to ask a girl out, enjoy. :D

ajrowPQ_700b_v1.jpg

Sounds like Leggy. :lol: (im making too much jokes about his language so if i disappear one day you know why)
dude, i cant talk to girls infront of so many people, so you think i can get her alone? HAND HOLDING IS IMPOSSIBLE, I CANT DO IT

Beyler konuyu izleyenlerin göründüğü yerde ismim görünüyor mu ? gizlemeye çalıştım ama ? şu anda konuya bakıyorum bi kontrol ediverin.

Pakistan Defence Latest Posts

Military Forum Latest Posts

Back
Top Bottom