What's new

Çay Bahçesi

who disrespect to islam that his/her head under my foot

1280x720-GXy%20(1).jpg
are you some kind of terrorist? or what

seems like there are lots of religous freaks in here like the guy above, threatening people

blondeterorist look :)
misakı milliye benzemiyo demi...bakta zoruna gitsin.ama inanmıyorum türk olduğuna

islam-dunyasini-mezhep-kavgasina-surukluyorlar-h1453009097-f9e46b.jpg
Bhutan yazan yerin 80% Hindistan topraklari ve musluman degil,mogolistan musluman degil,Kenya gercekte Ethiopya,Tanzanya yazan yer Kenya,Burma yazan yer Bangladesh,Israili Lubnan yapmislar.
Kim yapti bu haritayi?

Uzun süredir forumu sadece okuyup, giriş yapıp yorumlamaya değecek birşey bulmuyordum fakat size fesli maymunu buralara kadar getirenleri görünce belirtmek istedim, lütfen ininize dönün

Osmanli buyuk bir imparatorluktu. Buyuk hatalarindan dolayi da yok oldu. Bu hatalardan ders cikarip, Turkiye Cumhuriyetinin gelecegine odaklanmamiz gerek. Olay bu kadar basittir.

Madem burda bu herifi susturacak mod yok ben bu meczupa açık açık anlatayım
Dünyada son 400 yılda herşey değişmiştir, şu an senin devlet olarak baktığın şey bundan 200 yıl önce kurulan bişeydir, daha önceleri şu andaki gibi bir devlet anlayışı yoktu
Bu haritadaki birçok yer osmanlı toprağı değildir,gösterilmeyen bazı yerler de osmanlı toprağıdır, bu kadar toprak zaten idare edilemez birşey, nüfus belli çünkü
Şu an devletler milli devletlerdir, sadece amerika,avustralya gibi çok uluslu devletler milli değildir, örneğin fransa içinde birçok ulus olmasına rağmen bunu potada eritmeye çalışarak fransız kimliğine bağlı kalmaya çalışıyor fakat pek becerebilmiş değil
O yüzden yapacağınız en malca şey millet gayesinden farklı gayeler görmektir, bunun bir örneği islamcılıktır,Osmanlının yıkılış sebeplerinden biri zaten budur
Sizin peşine ağladığınız arakan müslümanlarını türkiyenin yerini bilmez, ama siz burda kendinize psikolojik baskı yaparsınız, o haritayı görüyosunya, sınırından 1 km içeri git on parçaya bölünürsün,çünkü seni sevmezler, Ama sen burdaki insanlarla bir islam birliğinde olduğunu düşündüğün için kendi kendine hayallere dalarsın,
Olayları gerçekliğiyle kabul etmez lazım, varı yok, yoku var gibi kabul ederseniz şamda cuma namazı kılarsınız
Bu fesli maymun ise tam bir manipülasyondur,Tarihi belgeleriyle mevcuttur ki osmanlı savaş zamanında suudlara binlerce altın göndermesine rağmen suudlar diğer kabileleri de örgütleyip ingilizlerle birlik olmuştur,Peki müslüman ve islam birliği içinde olacağınız ülkeler kimlerdir* Bu gerçekten bir sorudur ve cevabını bekliyorum, 1-2 milyon nüfusu olan ülkeler mi yoksa islam anlayışınızın farklılaşmaya başladığı soydaşlarınız mı,
Lütfen beyler, biraz mantıklı olun

Günün sözü...

Kılavuzu karga olanın burnu moktan çıkmaz...

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom