What's new

Çay Bahçesi

Operasyon anında canlı ele geçirilenlerin yerine göre infaz edilmesine karşı değilim ama bu bir şova dönüştürülmemeli. Hem ülkenin psikolojisini olumsuz etkiliyor hem de dışarıya karşı kötü bir imaj çiziyor. Teslim olmayı planlayan pkklılara teslim olmayın propagandası olarak kullanılacağı da kesin. Ayrıca böyle durumlarda kesinlikle zorunlu askerlik yapan erler olmamalı. 20 yaşında anasının kucağından kalkıp gelmiş çocuk böyle bir sahneye şahit olmamalı.

Beyler abd konsolosluk calisanlarinin ailelerinin hepsini abd'ye cagirmis. Bu kansizlar birseyleri biliyor ama biz suan icin birseyden haberdar degiliz.

Icimden bir ses 2. dalga olasiligi. Yeni bir darbe kalkismasi olabilirmi?

Beyler abd konsolosluk calisanlarinin ailelerinin hepsini abd'ye cagirmis. Bu kansizlar birseyleri biliyor ama biz suan icin birseyden haberdar degiliz.

Hersey beklenir bunlardan.

2. girişim bence imkansız. Osman Pamukoğlu dahil diğer emekli komutanlar da hep bunu dile getiriyorlar. Çünkü fethullahçıların orduda kimler olduğu, hatta kamuda kimler olduğu yıllardır biliniyordu, şuan FETÖ'yü tasfiye edenler, zaten en başta onu devlete sokanlar. Darbe girişiminden bir gün sonra bir anda toplanmadı ki istihbarat, zaten listeler hazırda duruyordu. Kimin kim olduğu belliydi. Şuan FETÖ'cülerin kalmışsa 3-5 adamı kalmıştır orduda, onların da en fazla yapabileceği şey orduyu zedeleyecek işler yapmak. Dünkü videodaki olayı kameraya almak gibi.

Benim en cok ilgimi ceken ''extremist'' groups demis ama baska birsey dememis? Hani ABDyi pek seven yok bizim ulkede, herkes olabilir. Hatirlatiyim Adana icin uyari yapmisti, daha sora hem PKK hem ISID hucreleri tutuklandi.

gormez_99b1d9d3561fb7877672.jpg

S600. Off ne guzel.

Imamlar zengin olamazmi? Kafandaki o yanlis algiyi kaldir, esek'le mi gezmesi lazim, ozaman mi hosnut olacaksin?

@Selim I

Tabikide olur eger işi din tücarlığı olduysa bal gibide olur. Aksi taktirde bir imam ne üretip ne geliştirirki zengin olsun işi islam ise?

S600 konusunda da hem fikiriz bu devirde imamın eşleğe binmesi beklenemez. Tabi toplu raşıma felan Allah muhafaza. İslamın peygamberi s.a.v bir elbise ile dünyayı müslünan yaptı. Bizim imsmların işi daha zor (!).

S600 haram. Hemde haramın en kallavisinden. Buna yani devletin imkankarını şahsi menfatleri için kullanan haramzadelere desdek çıkanda munafıktır.

Bu zihniyetle hiçbir yere gidilmez sömürüknek ve güdülmekten başka.

@Selim I

Tabikide olur eger işi din tücarlığı olduysa bal gibide olur. Aksi taktirde bir imam ne üretip ne geliştirirki zengin olsun işi islam ise?

S600 konusunda da hem fikiriz bu devirde imamın eşleğe binmesi beklenemez. Tabi toplu raşıma felan Allah muhafaza. İslamın peygamberi s.a.v bir elbise ile dünyayı müslünan yaptı. Bizim imsmların işi daha zor (!).

S600 haram. Hemde haramın en kallavisinden. Buna yani devletin imkankarını şahsi menfatleri için kullanan haramzadelere desdek çıkanda munafıktır.

Bu zihniyetle hiçbir yere gidilmez sömürüknek ve güdülmekten başka.

S600 mes600 fark etmez. Bu adam devletin din islerinde en yüksek konumdaki sahisdir, ve araci tabiki son model olabilir, tipki bakanlar gibi. Kursun gecirmez özellikleri vesayre.

Bu arada, araci zaten iade etmisdir, sosyal medyada yobazlarin büyük yankisindan dolayi.

Kafana göre fetva vermen cok gülünc bisey. Münafik cok büyük bir ithamdir ve dolayisiyla bir tekfirdir - su anda yüzbinlerce belkide milyonlarca insana tekfir yapmis bulunuyosun. Neyse, buda Allah ile senin aranda bisey.

@Selim I

Devletin din işlerinde en yüksek yerinde falan fişman olması onun haram'a bulaşması hakkını vermez. Vekiller, bakanlar vs. haram'a bulaşması imamın harama bulaşma hakkını doğurmaz. İade etmiş ise doğru olanı yapmıştır iftira atan pozisyonuna girmeyelim.

Ben fetva vermiyorum açık ve net islamın haram kıldığı mevzunun altını çiziyorum. Allahın haram dediğine sen şu veya bu nedenle aklama haklı çıkarma veya haketme hükmüne varırsan düşeceğin pozisyon budur ve kimine bu gerçek gülünç gelebilir. İsterse tüm müslüman alemi benim altını çizdiğim pozisyona düssün mevzu değişmez. Sen Allah c.c haram kıldığına muhalefetlik yapamazsın o veya bu sebepten ötürü.

Allah c.c ile benim aramda olacak bir durum yok. Ya islami hakkı hukuku kabul edersin yada etmezsin.

Imamlar zengin olamazmi? Kafandaki o yanlis algiyi kaldir, esek'le mi gezmesi lazim, ozaman mi hosnut olacaksin?

Senin aklın fikrin din olmuş, ya adama s600 veriyorlar onun değeri 1 milyon TL. Papa ne sürüyor bir bak. Altına normal bir araba yetmiyormu? Normal bir Mercedes c serisi yetmiyor mu? Türkiye de para hava dan mı yağıyor? Bu kadar savurgan ol, sonra konuş. Bu kadar şarlatan çirkeflik görülmedi.

Makam arabalarının ağır zırhlı oldugunu ve bu ağır zırhı güçlü motorlu otomobillerin çekebileceğini unutmayalım lütfen.Otosan Ford para nakil araçları yokuşları çıkamıyordu. Yaşı müsait olanlar hatırlar terör polislerinin zırhlı doğanlarıda bayılıyordu. Diyanet işleri başkanı o kadar ciddi tehdit altındaki Kobra 1 zırhı bile yetmeyebilir. Kobra 2 veya Ejder araç lazım. :)

@Selim I

Devletin din işlerinde en yüksek yerinde falan fişman olması onun haram'a bulaşması hakkını vermez. Vekiller, bakanlar vs. haram'a bulaşması imamın harama bulaşma hakkını doğurmaz. İade etmiş ise doğru olanı yapmıştır iftira atan pozisyonuna girmeyelim.

Ben fetva vermiyorum açık ve net islamın haram kıldığı mevzunun altını çiziyorum. Allahın haram dediğine sen şu veya bu nedenle aklama haklı çıkarma veya haketme hükmüne varırsan düşeceğin pozisyon budur ve kimine bu gerçek gülünç gelebilir. İsterse tüm müslüman alemi benim altını çizdiğim pozisyona düssün mevzu değişmez. Sen Allah c.c haram kıldığına muhalefetlik yapamazsın o veya bu sebepten ötürü.

Allah c.c ile benim aramda olacak bir durum yok. Ya islami hakkı hukuku kabul edersin yada etmezsin.

Süleyman aleyhisselam cok zengin idi, zengin olmak mi suc, zengin olup da parasini lükse harcamak mi?

S600 alinca nicin harama bulasiliniyor bunu izah et - sonra da bunda sorun görmeyenler neden "Münafik" oluyor - bunu da bi izah et.

Yok, Altay daha iyi bence, mazallah anti tank füzesi felan atarlar kobraya yetmeyebilir. Herkesin hedefi zaten diyanet işleri başkanı, işleri güçleri yok.

Bu arada @bsruzm arkadaşımız banlanmış. Yabancı forumlardan birileri banlamışsa biran önce yasağının kaldırlmasını temenni ederim.
@cabatli_53
Kendisi son zamanlarda Hintlilerle uğraşıyordu sanki.

Yok, Altay daha iyi bence, mazallah anti tank füzesi felan atarlar kobraya yetmeyebilir. Herkesin hedefi zaten diyanet işleri başkanı, işleri güçleri yok.
Değerli Dostum Diyanet Başkanlığı gerçekten tüm terör örgütlerinin hedefinde bir makam. Bayındırlık bakanını kimse tanımaz ama diyanet herkesin hedefinde hem Pkk hem Daeş hem Dhkpc onun peşinde.Herkes diyanetten nefret ediyor.
Ekip otolarındaki zırh bile Diyanet Başkanı için hafif.
Ayrıca bende Diyanetçilerin çok kolay para kazandığını düşünüyorum.
Fakat bu kurumun istihbarata kadar varan fonksiyonları var.İmamlar devletin kulağıdırlar.

Senin aklın fikrin din olmuş, ya adama s600 veriyorlar onun değeri 1 milyon TL. Papa ne sürüyor bir bak. Altına normal bir araba yetmiyormu? Normal bir Mercedes c serisi yetmiyor mu? Türkiye de para hava dan mı yağıyor? Bu kadar savurgan ol, sonra konuş. Bu kadar şarlatan çirkeflik görülmedi.

Aklim din olsun Türkcülük olsun, o benim bilicem bir konu.

Papa Francis mütevaziliginden dolayi istedigi arabayi sürebilir. Bu her din adaminin dünyanin en mütevazi arabasini sürmesi lazim oldugunu göstermez. Belkide sevilmek icin bunu yapmis olabilir.

Mehmet Görmez bey devletimizin en üst konumunda olan kisilerdendir, ve dolayisiyla bolca seyehat icindedir. Bu yüzden araci her kosullarda ideal korumasi ve calismasi lazim - heleki Türkiye gibi terrörün üst düzeyde oldugu bir devlette.

Back
Top Bottom