OguzSenturk
BANNED

- Reaction score
- 0
- Country
OKUDUM.Atatürkle ,sekülerizmle Osmanlıyı bir tutarsan saçmalarsın.
Osmanlı bunların hepsinden uzaktı
Osmanlı subayıydı adam ya la ahahahaha

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
OKUDUM.Atatürkle ,sekülerizmle Osmanlıyı bir tutarsan saçmalarsın.
Osmanlı bunların hepsinden uzaktı
U AND me think alike bro
bro i live in islamic family i have been systematically teach islam since i was 7 years old from school and yet im atheist , im telling u this wasn't my family nor my culture condition made me an atheist but islam and the islamic culture i have been force to live with in , no one in turkish section felt islam as i did no none of u lived in islamic social like me , u born in turkey u live in secular social and u see very small part of islam thus u seek islam , let me tell u one truth ,u dont know what u are seeking for
For crying out loud. Turks are just Turks. Azerbaijanis too,.
I don't know why you refuse to accept this? @2800
Lets continue this here, because, the last time i tried to debate you on this issue, the thread got deleted.
So, yeah, Turks are Turks...Azerbaijanis are too. I cannot believe we're even having this conversation, but there you go.![]()
Hav Hav Hav
Birileri gönderiyor bunları, bu kadar yavşağın hep bizim aramızdan çıkması akıl mantık işi değil. Bu forumla veya başka forumlarla ne işleri olur demeyin, olur.Din ve siyaset üzerinden tartışma yürütüp kutuplaşmalara neden olanların artık maksatlı olduğunu düşünmeye başladım.
Oh no the misiroglu brigade infected this forum too...All (ism...capitalism,emperyalism,atheism,secularism) are same go to hell ..Only one real that İslam......Especially Atatürk who remove to Sharia from country that he work for finish islam in Turkey (more imformation about Atatürk listen Kadir Mısıroğlu)....Real last islam country was ottoman empire manage with sharia law and with islam justice 700 year in the world..This world need again one new ottoman empire for stop wars and bring justice...
Bu olay ta en tepeden asagiya dogru yayiliyor, devlet sag olsun dini politikanin her yerine karistirmayi basardi, sonuc neredeyse felaket olacakti, hala akillanmadiysak vay halimize.Birileri gönderiyor bunları, bu kadar yavşağın hep bizim aramızdan çıkması akıl mantık işi değil. Bu forumla veya başka forumlarla ne işleri olur demeyin, olur.
Bu dediğinle alakası yok. Kendi değerlerine düşman iki güdümlü salaktan bahsediyorum. Yıllarca bu ülkede AKP'nin bir dönemine kadar ne devlet ne de politikası vardı. Varsa hangi devletin politikasıymış bu? Türk devleti mi? Tersi olsa bugün böyle deli saçması şeyler konuşamazdı, bazıları.Bu olay ta en tepeden asagiya dogru yayiliyor, devlet sag olsun dini politikanin her yerine karistirmayi basardi, sonuc neredeyse felaket olacakti, hala akillanmadiysak vay halimize.
Öyle bir varki, hatta sorunun köküde diyebiliriz.Bu dediğinle alakası yok.
Yahu iste hep böyle yapiyorsunuz, sanki AKP'den önce afrikaydik.Bu dediğinle alakası yok. Kendi değerlerine düşman iki güdümlü salaktan bahsediyorum. Yıllarca bu ülkede AKP'nin bir dönemine kadar ne devlet ne de politikası vardı. Tersi olsa bugün böyle deli saçması şeyler konuşamazdı, bazıları.
Ne hep'i? Bunlar AKP sayesinde yazarsam, söylersin bunu. Ha, kıyaslıyorsan eğer Afrika olmayışın sana benzer muamele yapılmayacağı anlamına gelmez. Seninle konuşan benim, bana ediyorsunuz, yapıyorsunuz demeyeceksin.Yahu iste hep böyle yapiyorsunuz, sanki AKP'den önce afrikaydik.
Genel olarak konusuyorum, neyse bu sefer fazla uzatmicam, bunlar zaten asla uzlasmayacagimiz konular.Ne hep'i? Bunlar AKP sayesinde yazarsam, söylersin bunu. Ha, kıyaslıyorsan eğer Afrika olmayışın sana benzer muamele yapılmayacağı anlamına gelmez. Seninle konuşan benim, bana ediyorsunuz, yapıyorsunuz demeyeceksin.
New Recruit
So what? This goes on everywhere, a lot of civilizations and cultures did the same.