What's new

Çay Bahçesi

Cocuk dedigin YUCE BIR TURK, senin gibi kurt bozuntusu deyil.

Anlamak istemiyor musun? Kürt degilim ve Kürt olsam bile bundan utanc duymam, duyamam. Vatanina, milletine hayirli ve saglikli ol, gerisi bos. Figen Yüksekdag gibiler Türk olsa ne yazar, Türk olmasa...bunu o ergen kafana sok artik. Senin yaptigin PKK'nin yaptigi kadar tehlikeli.

@cabatli_53

Suna irkciligin yasak oldugunu lütfen anlatir misin?

Hic olmadi iste bu. Boylece normal Kurtleri de soguyon ve sende boluculuk yapiyorsun, yani pkk'nin ekmegine yag surmus oluyorsun. Her Kurt kotu degildir, bunu anlamak neden zor ki?
Suraya bakar misin?
https://defence.pk/threads/extremly...refugees-in-turkey.443600/page-5#post-8571645
double_facepalm1.png

kurt demek irkcilikmi oldu, zorunami gitti?

Diger forum bölumlerinde benimle suriyelilere vatandaslik verilmesi icin tartismadan önce dusunecektin bunu. Al suriyelileride yanina git TURKIYEDEN "TURK" kismina dikkat!

Bu benimle kurt gibi tartisiyorda diger forum bölumlerinde bu yuzden. Neymis kedi kesen fareymis, o kesse kesse belki domates keser :cheesy:

Tamam tebrikler, irak seni bekliyor.

Kürt degilim ama olsam bile bundan dolayi üzülmem. Önemli olan vatanina hayirli olmaktir. Atatürk bile "Ne mutlu Türküm diyene" dedi, bunu kesinlikle unutma.

Mademki Cabatliya kosuyorsun kiz gibi, bari durust ol bana "idiot" diyerek kavgayi senin baslattigini anlat.

Iste ikide bir kurt olsam filan diyorsun, bunu cogu Turk demez.

Sanki kurtleri yuceltme gibi bir amacin var senin, bu yuzden kurt oldugunu dusunuyorum buyuk ihtimalle.

Doguda bir cok araziniz varmis, en cok arazi sizdeymis diger bölumde dedigine bakilirsa, demekki sen kurt asiretsin.

Bu arada irkcilik mirkcilik diye sikayet et istedigin kadar, ben kurtleri sevmiyorum ve kimsede sevmeye zorlayamaz.

kurtleri sevenlerinde Turklugunden suphe duyarim, her gun polis ve asker sehit oluyor, bugunde seninkiler gösteri yapmis:

http://www.haberturk.com/dunya/haber/1281904-belcikadan-teror-orgutu-pkkya-gosteri-izni

Sevmiyorum kurtleri, zorlada sevecek deyilim.

Zaten DNA'mizin icine ediyorlar killi killi, sanki tas devrinden geliyor mubarekler. :omghaha:

For those that don't speak Turkish, These are kurds (and no these pictures aren't 200,000 years old, this is how they evolved) =

k%C3%BCrt-erkeklerinin-dillere-destan-yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1_479052.jpg

s%C4%B1rt%C4%B1ndaki-k%C4%B1llarla-hdp-yazan-k%C3%BCrt_840344.jpg

129599_o9cf7.jpg
Hic yakistiramadan bunu sana. Bence sil bunu. Hepimiz vatan severiz ve Turkiye ugruna øluruz. Ama bu tarz irkcilik milyonlarca vatansever kürt kardeslerimizi daha da iter.

Olsun itsin, onlar istemese guney doguda olurmu terör?

Oradaki kurtler ihbar etse polise terör filan kalmaz, isleri gucleri hdp'ye oy vermek.

Sen hic o "iyi" kurtleri avrupada gördunmu?

Cogu Turk dusmani kesilir ve Turkleri kötuler.

Az iyi var elbette, ama benim kendi tecrubeme dayanaraktan TR disini cikinca kurtler genelde Turkleri kötuler, Ataturke bile kufur ediyorlar.

Sevmiyorum kurtleri ve sevmeyecegim, o iyi olan azinlik haric ama hangisi iyi hangisi kötu bilmedigimden hic birini sevmemek daha akillica.
Irkçılık hoş bir şey değil...O doğuda bir sürü Kürt asker, polis Türkiye için şehit oldu. Arkalarından Kürtçe ağıtlar yakıldı.

Mademki Cabatliya kosuyorsun kiz gibi, bari durust ol bana "idiot" diyerek kavgayi senin baslattigini anlat.

Iste ikide bir kurt olsam filan diyorsun, bunu cogu Turk demez.

Sanki kurtleri yuceltme gibi bir amacin var senin, bu yuzden kurt oldugunu dusunuyorum buyuk ihtimalle.

Doguda bir cok araziniz varmis, en cok arazi sizdeymis diger bölumde dedigine bakilirsa, demekki sen kurt asiretsin.

Bu arada irkcilik mirkcilik diye sikayet et istedigin kadar, ben kurtleri sevmiyorum ve kimsede sevmeye zorlayamaz.

kurtleri sevenlerinde Turklugunden suphe duyarim, her gun polis ve asker sehit oluyor, bugunde seninkiler gösteri yapmis:

http://www.haberturk.com/dunya/haber/1281904-belcikadan-teror-orgutu-pkkya-gosteri-izni

Sevmiyorum kurtleri, zorlada sevecek deyilim.

Zaten DNA'mizin icine ediyorlar killi killi, sanki tas devrinden geliyor mubarekler. :omghaha:

For those that don't speak Turkish, These are kurds (and no these pictures aren't 200,000 years old, this is how they evolved) =

k%C3%BCrt-erkeklerinin-dillere-destan-yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1_479052.jpg

s%C4%B1rt%C4%B1ndaki-k%C4%B1llarla-hdp-yazan-k%C3%BCrt_840344.jpg

129599_o9cf7.jpg
sen yaparsan avusturyali alman su bu yapinca kizma bilader ama bu kadar olayi abaartman yakisiksiz..lutfen kaldir bu postunu tasidigin bayraga yakismiyor..biz ulkemizi sevdik ama hic bir zaman irkci olmadik insanlarin gorunuslerine hakaret etmedik..

Cries an Armenian:

"Today’s wily Turkish leaders are following the footsteps of their Ottoman predecessors who skillfully pitted one major European power against the others for decades,"

"The United States and other NATO members should not fall for this Turkish trickery."

"As dark clouds gather over Armenia and Artsakh, Armenians have been busy settling internal disputes. The July 17 takeover of a police station in Yerevan by a group of 31 armed men who are veterans of the Artsakh War created considerable concern among Armenians nationwide and worldwide. The group, nicknamed Sasna Dsrer, (Daredevils of Sassoun), demanded President Sarkisian’s resignation, release of political prisoners, formation of an interim government, and new elections."

"To get out of this newly-imposed precarious geo-strategic isolation, the authorities in Armenia and Artsakh have to emulate the long-standing Turkish tactic of “divide and conquer,”."

Russia & Turkey Isolate Armenia, While Protesters Want New Government

Pakistan Defence Latest Posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom