What's new

Cay Bahcesi

Status
Not open for further replies.
Benim Mouse ikide bi çalışmıyor sıkıntısı ne olabilir ? pilden falan değil, sadece bazen çalışmıyor öyle, özellikle oyuna girdiğimde falan oluyor.(Sadece oyunda değil yalnız komple gidiyor)
Ya çok dandik bir mouse un var DPi değeri çok düşük, ya çok iyi bir mouse un var yenileme frekansı çok yüksek

ANKA zaten motor seçimi yüzünden başarısız oldu. Madem Türk Hava Kuvvetleri isterlerine uymayacaktı, madem SATCOM gibi gereksiz şeylerle uçağın kütlesi arttırılacaktı başından turboprop olarak planlanmalıydı.

Piston motorlu versiyon belki de hiçbir zaman envantere girmeyecek.

Ya çok dandik bir mouse un var DPi değeri çok düşük, ya çok iyi bir mouse un var yenileme frekansı çok yüksek

ANKA zaten motor seçimi yüzünden başarısız oldu. Madem Türk Hava Kuvvetleri isterlerine uymayacaktı, madem SATCOM gibi gereksiz şeylerle uçağın kütlesi arttırılacaktı başından turboprop olarak planlanmalıydı.

Piston motorlu versiyon belki de hiçbir zaman envantere girmeyecek.

DP ney aga ben hiç anlamıyorum böyle teknik konulardan ya :D Mouse Microsoft, wireless mouse 1000 yazıyor arkasında.

Bit gitti hiç düzelmedi bugün.

Şu projeyi destekleyebilsek ne güzel olur :)
Arap forumuna bi thread açasım geldi, petrol paraları bi işe yarasın 40 yılda bir :)

Last edited:
Its just god dammit Uzbeks, others are fine with each other :D

Many scholars puts Japanese and Korean in Altaic family but its still disputed, @trajanus how is it perceived in Japan ? what do they teach about the language family Japanese belongs to ?

I have read the first chapter of that manga btw, looks interesting.

It is even disputed by many linguists if the Altaic language family even exists. That means it is not proven whether the Altaic languages are genetically related to each other like the Indo-European or Uralic languages or just a so called "Sprachbund". Oh and many linguists don't consider Japanese and Korean as "Altaic" languages

Biri fazla "Kerbal Space Program" oynamış. :)
silahlarla ilgili hiçbirşey okumuyorum artık, izlediğim belgeseller, okuduğum yayınlar hep uzayla, fizikle felan ilgili :)

askeri konularda öğrenecek fazla birşey bulamıyordum zaten son üç yıldır...
Türk savunma sanayii bir zıplama yaptı 2000 lerin sonunda ama şu ara herşey çok durgun 10-20 yıl sonra olgunlaşacak teknolojileri çok fazla kurcalamanında fazla bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.

Herşey bir yana, siyasetin askeri konulara karışmaya başlaması iyice tatsızlaştırdı her şeyi benim için. Suriye meselesi midemi bulandırdı, kuzeyde yaşanan gelişmelere hiçbir reaksiyon gösteremedik. Ben artık bu ülkede olup biten şeylere sinirlenmekten yoruldum.

Sizler kurtlar vadisi izlerken Star Trek izliyordum ben, bilimi her zaman heycan verici bulmuşumdur.

Last edited:
It is even disputed by many linguists if the Altaic language family even exists. That means it is not proven whether the Altaic languages are genetically related to each other like the Indo-European or Uralic languages or just a so called "Sprachbund". Oh and many linguists don't consider Japanese and Korean as "Altaic" languages

If more then one scholars claims that, then I don't think saying "many" would be wrong :D

Gittim yeni mouse aldım, durduk yere masraf :/

Last edited:
@Targon , hacım sende ne cenaabet adamsın, hergün başka bir problemin çıkıyor ortaya:).

Git bi hoca seni üflesin.

Valla benim lisede ki din hocam öyle söylemişti, hanefilikte böyleymiş galiba, diğer ıvır zıvır sünnetmiymiş neymiş sadece temizlenincede almış sayılıyormuşuz. :D

Evet check ettim öyleymiş :D

Valla benim lisede ki din hocam öyle söylemişti, hanefilikte böyleymiş galiba, diğer ıvır zıvır sünnetmiymiş neymiş sadece temizlenincede almış sayılıyormuşuz. :D

Evet check ettim öyleymiş :D
Ağzını, burnunu yıkamak farz diye biliyorum ben :)

Adamın sorunu bulduk işte... bildiğin cenabet dolaşıyomuş :D

Vallahi ha,

:omghaha::omghaha::omghaha:

Ondan sonra yok tinerciler yolumu kesiyorlar, yok internetim bozuk, yok efendim farem bozuldu, param kayboldu, oda arkdaşımın çorabı leş gib kokuyor, öbürü uyuz gibi kaşınıyor.

Ki bu da sadece burda paylaştıkları, Allah bilir gerçek hayatında daha neler vardır neler :)

Southpark'daki, Kenny gibi adam!

Status
Not open for further replies.

Pakistan Defence Latest Posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom