olcayto
FULL MEMBER
- Reaction score
- -1
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kirpi neden 6x6 yapıldı sonradan sanıyorsun?Kirpi yine devrilmiş 3 asker şehit, mayından koruyorda takladan koruyamıyor. Bu kaçıncı valla çok süper reklamını yaptılar aracın.
Acaba 4x4 de mi bir denge sorunu var ? 6x6 daha mı iyi olur ?
Kirpi neden 6x6 yapıldı sonradan sanıyorsun?
@Huawei adamin yeni hesapi. 1~2 ay evvel beidou2020 ban edildikten sonra bu hesapi acti.Şu dün ban yiyen @Beidou2020 ile @Huawei aynı kişiler bence.
Adam üç haftadır ortada yok, ne hikmetse beidou denilen kişi ban yiyince bu ortaya çıkıyor. Geçmiş konuşmalarına bakıyorum, yazı şekilleri de aynısı.
Bence cift hesap bunlar.
Olduğu gibi kullanıyorlar.Evet bende öyle birşeyden bahsedildiğini hatırlıyorum, e ama TSK'nın aldığı Kirpiler 4x4, ne olacak ?
Alakasız, MRAP türevi araçların ortak sorunu bu, amerika da bunlarla aynı sorunu yaşadı, birkaç gün önce makale paylaştım. 6x6 olması daha fazla ağırlığa izin verir ama devrilme sorununun çözülmesi için ağırlık merkezinin aşağı indirilmesi gerekir bu da aracın alçalması demek, bu da mayın mukavemetinin azalması demek.Kirpi yine devrilmiş 3 asker şehit, mayından koruyorda takladan koruyamıyor. Bu kaçıncı valla çok süper reklamını yaptılar aracın.
Acaba 4x4 de mi bir denge sorunu var ? 6x6 daha mı iyi olur ?
Alakasız, MRAP türevi araçların ortak sorunu bu, amerika da bunlarla aynı sorunu yaşadı, birkaç gün önce makale paylaştım. 6x6 olması daha fazla ağırlığa izin verir ama devrilme sorununun çözülmesi için ağırlık merkezinin aşağı indirilmesi gerekir bu da aracın alçalması demek, bu da mayın mukavemetinin azalması demek.
Tek çözüm MRAP ların arazide kullanılmaması, sadece yol aracı bunlar, ister 4x4 ister 6x6 olsun
araziye iniceksen üstü açık unimogu alıcaksın arkadaşım başka alternatifi yok bununBu seferde güneydoğu için niye MRAP aldılar öyle bir sorun çıkıyor, madem MRAP aldın Gabar'a duble kaymak yol yap
Bu arada bende dns bi çalışıyor bi çalışmıyor anlamadım bi türlü.
Ok. What ill do is this. If someone uses it in an offensive way like f your mom or something i will edit. I think i went to tough on the language. I see some one has *** hole written in their signature and nothing happens.@Kaan
This is a defense forum bro and its members are mostly military enthusiasts, university students and ex soldiers. In short mature people who wouldn't bothered by the words like **** and shit, which i use time to time to add extra meaning or show emotion. So although i understand your enthusiasm and i appreciate it, but please do not edit my posts unnecessarily. Thank you.
Gülmekten öldüm, fena yapistirdin bu sefer.Noob, this is not how you claim an island
This is how you do it.
Senkaku is Japanese, choke on it