ya kardeşim sen atatürk'ü sevmezsen sevme.atatürk senin sevgine fln.da muhtaç değil ayrıca.hayır bir insan atatürk'ü sevip görüşlerine değer veremez mi?aynı zamanda da müslüman olamaz mı?kafanızda bir dünya kurmuşsunuz yok atatürk yahudiymiş,yok kemalistler ona tapıyormuş.ben kemalist fln.da değilim.ben bu memleketi o kansızlardan 'dahili ve harici' düşmanlardan kurtarıken en büyük mücadeleyi veren gazi mustafa kemal atatürk'e saygı duyuyorum.bir kere bu iftiraları atan insan müslüman olamaz olsa olsa münafık olur.konuşuyorsan belgeli konuşacaksın.eğer topluma böyle belgesiz uydurma nifakları yayıyorsan bunun bedelini her iki dünyada ödersin.o yüzden yazdıklarımıza söylediklerimize lütfen biraz dikkat edelim.
Benim söylemediğim sözleri bana maletme.. Elbette bir insan hem atatürkü sevip hem de müslüman olabilir.. Ben seni yadırgamıyor ve saygı duyuyorum.. Ama izin ver de bizim de kemalizmi sevmeme ve eleştirme gibi bir hakkımız olsun.. Kemalizm kendi gibi düşünmeyen onbinleri astı.. Sustursu, sindirdi ve bastırdı.. İşte sünniler, işte aleviler, işte kürtler...
Bir soru: Bir gün uzayda galaksiler kurulduğunda kemalizmi oraya da götürecek miyiz? Nereye kadar bu Kemalizm masalı?