What's new

Akinci & Aksungur and Turkish Unmanned Fighter Aircraft Program

Aksungur’s load
IMG_8562.JPG

IMG_8563.JPG

. . . . . . . .
The name of the göksungur bird flying at 380km/h is given to the UAV. Göksungur UAV supersonic will fly.

Göksungur kuşu 380km/h uçan bir kuş diyor. Bu adı süpersonik uçacak jet motorlu İHA vermişler. Başka kuş adları da var böyle. Sungurcuk, karasungur mesela. Kuş adlarını kullanmaları çok iyi. Bir de tasarımda kuşlardan ilhamm alırlarsa daha da iyi olur.

. .

The name of the göksungur bird flying at 380km/h is given to the UAV. Göksungur UAV supersonic will fly.

380km ile uçan Gök sungur adlı bir kuş. Ak sungur da bir kuş adı. Gök sungur dünyada ki en hızlı kuş internette videoları var diyor Temel. Süpersonik İHA'ya Göksungur adını verdik ve ses hızında uçacak diyor. Temel lafı lafın üzerine bindirdiği için dediğini bazen anlatamıyor. Üç kez dinleyince anladım ben.

.
I hope it will have stealth design and a naval version would be great :)

.

380km ile uçan Gök sungur adlı bir kuş. Ak sungur da bir kuş adı. Gök sungur dünyada ki en hızlı kuş internette videoları var diyor Temel. Süpersonik İHA'ya Göksungur adını verdik ve ses hızında uçacak diyor. Temel lafı lafın üzerine bindirdiği için dediğini bazen anlatamıyor. Üç kez dinleyince anladım ben.

:D :D :D :D

.

380 km/h is the speed of the bird. AA thinks it is the speed of the UAV.

. .
Back
Top Bottom