What's new

Unrest in Turkey

.
Ya var ya ülkenin a....na koydular 11 yıldır, şimdi üstüne sıvası yapılıyor artık. Kimse Provokatör felan demesin çok sinirlendim ya. Asker ve polise yetki verseler keşke indirsin abi ya. Onlar ayaklanirsa biz de cikariz sokağa. Lan 1. Sınıf Emniyet Müdürü ağır yaralı, 2. Sınıf Emn. Müd. ve Komiser şehit. En çok koyan da duyarsız olmamız.

English: Fuvck Middle East and it's people.

.
Ya var ya ülkenin a....na koydular 11 yıldır, şimdi üstüne sıvası yapılıyor artık. Kimse Provokatör felan demesin çok sinirlendim ya. Asker ve polise yetki verseler keşke indirsin abi ya. Onlar ayaklanirsa biz de cikariz sokağa. Lan 1. Sınıf Emniyet Müdürü ağır yaralı, 2. Sınıf Emn. Müd. ve Komiser şehit. En çok koyan da duyarsız olmamız.

Tek seferde çözülecek Allah'ın izniyle.

.
Butthurt Moron:

what a clown, while others were bleeding like ayn al arab is now, it was pyd that struck deal with isis. as if bdp, hdp, pkk,pyd etc. would have come to the help of Turks and Azerbaijan anyway. i suspect they would figuratively even kick us while we are on the floor during our hard times. thanks for sharing this masterpiece, put a big smile on my face.

. . . . . .

Mate, be at ease....

Right now, we should be calm and let the government with it's police and soldier to deal with the problem. If Turkey is a law-state, laws should be enforced by state not civilians...

If government can't/won't enforce the rules and contain the situation. We as Turkish people should do whatever we need to do.

. . .
one down....

6bd15e8efea2924729e1573e9317f781.jpg

. . .
Back
Top Bottom