OguzSenturk
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Akşener'i tanımak için Akşener'in ne dediğini kendi kulaklarım ile dinlemem yeterli, onun izahatnamelerini dinlemeye hiç ihtiyaç duymuyorum, duyulmasına da anlam veremiyorum. Arınç da çıkıp "Ben PKK söylemleri yasak olmaktan çıkarıldı demek istemedim, beni Davutoğlu zorladı" diye, hemen barışalım onunla daAkşener bu konuda;
“İstanbul’daki Türkçe Olimpiyatlarına (Fethullah Gülen’in organize ettiği) Bahçeli adına gönderildim. Orada çok sayıda MHP’li vardı” dedi.
http://odatv.com/aksener-mhpden-atilirsa-yildizi-daha-da-parlayabilir-2808161200.html
Akşener Atatürkçü, laik, aydın, vatansever bir akademisyendir. Her hangi bir irticacı tarikatla ilgisi olması mantığa aykırı.
İlker Başbuğ ilerde siyasete atılmayı düşünürse İyi Parti'yi tercih edeceğini düşünüyorum.
Tekrar ediyorum, ben, şununla;
Şunu
tamamen aynı görüyorum, şahısların Taksim meydanında idam edilmesini arzuluyorum. Akşener'e "Atatürkçü" demek ile Arınç'a "Atatürkçü" demek arasında, mantıksızlık babında hiçbir fark bulunmamakta. Atatürk yaşasaydı, oraya konuşmacı olarak katılanlar istisnasız dar ağacını boylardı. Aslında katılınabilinecek bir organizasyon bile varolmazdı ya o da ayrı bir konu
Last edited: