Adıvar
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Menzilciler, İsmail Ağacılar vs hepsi Fetullahçı Nur tarikatının türevleri.. AKP besliyor bugün, yeterince güçlendiklerinde hedefleri aynı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Menzilciler, İsmail Ağacılar vs hepsi Fetullahçı Nur tarikatının türevleri.. AKP besliyor bugün, yeterince güçlendiklerinde hedefleri aynı..
Yok senin gibiler çok bulaşır da bana ordan biliyorum, hepsini tokatlayıp gönderdim bugüne kadar. Acına iyi gelir kullan.Çok aradın mı bunu? Biraz özgün ol lan züppe. Butthurt de ne alaka ise. Ayrıca tavsiye ettiğine göre, denemişsindir muhtemelen.
Erdoganin ikinci tura girememesi ihtimali sifira yakin.İlk turda İnce'ye oy vermeyeceğim. İkinci turda Akşener veya İnce. Takdir ediyorum kendisini.
Muharrem İnce'nin AKP&Gülen mafya ortaklığının düzmece Ergenekon davasında tetikçi hakimlere karşı mücadelesi:
Bu arkadaş gayet net söylemiş bak.e zırvalıyon lan ? Ne ara kafayı buldun? Deneyimim var dedim mi ben?
Swingerci olduklarına dair bir kanitin var mı yoksa bana yaptığın gibi sadece şerefsizce iftira mı atıyorsun?
Eğer iftira ise her türlü küfürü hakareti yap bana.. Daha bu sabah kahvaltı yapayım diye börekçiye gittim. Sabah sabah adamlar hararetle tartışıyordu konuyu..Hepsi chp li birbirlerini yiyolar..Hepsi de hdp ye oy vereceğiz demiyor. İçlerinde sağlam duran da var.
Ak trollerin yaptigi sahte afis, her numara dönmeye basladi bu isin sonu hic iyi bir yere gitmiyor.
Isiniz gücünüz yalan, al iste basbaya AK trollerin isi.Yav he he.