Adıvar
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
İ am against speaking political things here but all those in the photo became against AKP and Erdoğan. The bearded one next to Cübbeli, was the target of RTE.
Tokatlananlarda hep ayni kisiler, Ahmet Hakan demiyor ama ben diyorum, size müstehaktir bu.
BUNA MI KIZILIR, YOKSA BUNA PARA KAPTIRANA MI?
ŞU fotoğrafta görmüş olduğunuz Tosun, 25 yaşında kurduğu bir alavere dalavere şirketi aracılığıyla iki yılda...
77 bin kişiden 550 milyon tokatladı.
Ve sırra kadem bastı.
*
- Biraz ‘din iman’ dedi.
- Biraz ‘ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar’dan söz etti.
- Biraz tekbir getirdi, biraz dua etti.
- Biraz Osmanlı dizileri göndermesi yaptı.
- Biraz ‘dış güçler’, biraz da ‘algı operasyonu’ dedi.
Ve işi bitirdi Tosun.
Şu fotoğrafta gördüğünüz Tosun’a bakar mısınız lütfen.
Buna para kaptırılır mı yahu!
Jet Fadıl var ya Jet Fadıl...
O bile bunun yanında...
Güvenden yapılmış bir anıt gibi kalır!
*
İşte tam da bu yüzden...
Ben bu Tosun’a veryansın etmek yerine...
Buna para kaptıranlara veryansın etmek istiyorum.
*
Neredeyse ‘müstahaksınız’ diyeceğim ama yine de kıyamıyorum.
Tokatlananlarda hep ayni kisiler, Ahmet Hakan demiyor ama ben diyorum, size müstehaktir bu.
BUNA MI KIZILIR, YOKSA BUNA PARA KAPTIRANA MI?
ŞU fotoğrafta görmüş olduğunuz Tosun, 25 yaşında kurduğu bir alavere dalavere şirketi aracılığıyla iki yılda...
77 bin kişiden 550 milyon tokatladı.
Ve sırra kadem bastı.
*
- Biraz ‘din iman’ dedi.
- Biraz ‘ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar’dan söz etti.
- Biraz tekbir getirdi, biraz dua etti.
- Biraz Osmanlı dizileri göndermesi yaptı.
- Biraz ‘dış güçler’, biraz da ‘algı operasyonu’ dedi.
Ve işi bitirdi Tosun.
Şu fotoğrafta gördüğünüz Tosun’a bakar mısınız lütfen.
Buna para kaptırılır mı yahu!
Jet Fadıl var ya Jet Fadıl...
O bile bunun yanında...
Güvenden yapılmış bir anıt gibi kalır!
*
İşte tam da bu yüzden...
Ben bu Tosun’a veryansın etmek yerine...
Buna para kaptıranlara veryansın etmek istiyorum.
*
Neredeyse ‘müstahaksınız’ diyeceğim ama yine de kıyamıyorum.
Iyide jet fadil olayindan, yimpas olayinda sonra insanlar biraz daha duyarli olur saniyordum ama gördümki zihniyet hic degismemis bir bismillah iki masallah deyince hala isi götürenler var.ya şu güzelleme olayını ne çok seviyorsunuz, dindar bir kaç kişi oyuna gelince hepsi aynı kafadan mı oluyor yada bu şarlatana para kaptıranların hepsinin dindar kesim olduğunu nereden biliyorsun veyahut senin kendini mensup olarak gördüğün kesim çok mu doğru benzer dolandırıcılara hiç para kaptırmamış mı ?
Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz neyin savaşını veriyorsunuz ?!
Iyide jet fadil olayindan, yimpas olayinda sonra insanlar biraz daha duyarli olur saniyordum ama gördümki zihniyet hic degismemis bir bismillah iki masallah deyince hala isi götürenler var.
Bir diger örnek ise cüppeli ahmet hoca, tutuklaninca yok efendim fetö tutulatmis bilmem ne, adam cikti simdi rüyada Peygamber efendimizi gösteren terlik satiyor.
Siz bu din istismarcilarina degilde bunlar hakkinda bahsedenlere kizdikca bunlar taha cok kisiyi tokatlayacaklar, banada artik sadece bunlar hakkinda gülmek kaldi, bir genelleme yok sadece hala akillanmayipta dini duygulari yüzünden paralarini, geleceklerini, özgürlüklerini kaptiranlardan bahsediyorum.
Ve yine diyorum bunlara müstehaktir bu, tosun simdi uruguayda bir villada paralari afiyetle yiyordur.
Ben de zaten genelleme yapmana dikkat çektim, yoksa kerizlik yapan her zaman keriz, din milliyet fikir yada lider istismarcılırının ve onlara inananların benim için gözümde farkı yok.