What's new

The Super Historian

Status
Not open for further replies.
.
:cheesy:

21230938_1406605579435276_1993046691288926545_n.jpg

. . .
Guys, Shakespeare was not English, hes real name is Seyh Pir. He was a muslim.

Lets hear from erdogans adviser and the great historian that has many high iq villagemen followers.

:lol:

.

56256586f018fb45587cdd62.jpg

yilmaz-ozdil-30-agustosu-yok-saymaya-kalkisanlarin-yuzu-kizarir-mi-acaba36951a98ebd8b15a2ef5.jpg

Yunan askeri işgalden sonra zorla çamaşırlarını Türk kadınlarına yıkatırken.

ozdil1-597x338.jpg

Yunan askeri işgalden sonra zorla Türk kadınını yarıçıplak halde oynatırken.

Yunan gazeteci Tasos Kostopulos, Anadolu işgalini anlatan bir kitap yazdı, kendi milletini belgelerle tanıklarla yüzleştirdi, yedek subay Dimitriu mesela, yaşadıklarını şöyle anlatıyor: “Köyde kapıları kırıp giriyorlardı, ben de kapısı açık bir eve girdim, ölü bir ihtiyar vardı, arka odadan kahkahalar geliyordu, 10 kadar asker bir Türk kızını zorla dansettiriyordu, kız yarı çıplaktı, ağlıyordu, gel sen de mezeden tat dediler, ayıp dedim, savaştayız dedim, Türk kızı yanıma koştu, ayaklarıma kapandı, kurtarmam için yalvarıyordu, kadındır yapmayın dedim, askerlerden biri süngüsünü çıkarıp bana yöneldi, küfür ederek bas git dedi, kaçmak zorunda kaldım, kızın çığlıklarını unutamadım.

Kaynak/the source: http://sakaryahalksesi.com/haber/77...maya-kalkisanlarin-yuzu-kizarir-mi-acaba.html

Some photos from the Greek army barbarism in Turkey, and barbaric behaviours told by a Greek army officer.

.
Bu adam ya zırdeli ya da Yunan askeri çekilirken kaçamayıp geride kalanların çocuğu.. AKP yönetimi milli değerlere saldıranlara, hakaret edenlere fazla hoşgörülü.
DIrcQx-W0AA_vAq.jpg

.
Bu adam ya zırdeli ya da Yunan askeri çekilirken kaçamayıp geride kalanların çocuğu.. AKP yönetimi milli değerlere saldıranlara, hakaret edenlere fazla hoşgörülü.
DIrcQx-W0AA_vAq.jpg
Arkadaş bunlar oruspu çocuğu başka birşey değil. AKP dediğin de bunlarla aynı bok. Sen sanuyormusunki tayyip denen fare bundan farklı düşünüyor? Hayır, ama millet çok büyük tepki verir diye yavas yavas yapıyor. Önce bir şey ortaya atar onun köpekleri sonra bakar kamuoyu nasıl tepki veriyor, ondan sonra yavaş yavaş içten içe o konuda propaganda yapar. Bu dediğim şey Atatürk için şu anda bu yapılıyor.

. .
I don't understand how he hasn't been arrested yet. We might think he is a joke or he is just trolling but some uneducated idiots will believe him... He deserves the worst punishment possible.

.
I don't understand how he hasn't been arrested yet. We might think he is a joke or he is just trolling but some uneducated idiots will believe him... He deserves the worst punishment possible.
some? Thousands if not millions of retards believe him

. .
What does this say I know that yunan is Greece
Anadoluya is Anatolia hilafeti is caliphate
He is basically saying that Ataturk made an aggrement with the British and let Greeks invade anatolia also Atatürk made aggrements with the British to destroy the caliphate...He is a lunatic but millions of morons in our country believe him...

.
Truth!!!

Truth 2nd !!!!

AND THE ABSOLUTE TRUTH!!!

Yuh size, keske yunan kazansaydi diyenin lafini gercek diye elklemis bide profiline Türk kelimesini koymus...

Su günlerde Türk ulusunun karsi karsiya oldugu en büyük tehlike milliyetcilik arkasinda gizlenen gericilerdir.

Last edited:
.
Yuh size, keske yunan kazansaydi diyenin lafini gercek diye elklemis bide profiline Türk kelimesini koymus...

Su günlerde Türk ulusunun karsi karsiya oldugu en büyük tehlike milliyetcilik arkasinda gizlenen gericilerdir.
I think Turks are slowly awakening what they previously achieved and what they're reduced to now..

Theres an awakening within the younger generation

.
Status
Not open for further replies.

Pakistan Affairs Latest Posts

Country Latest Posts

Back
Top Bottom