unrequitted_love_suzy
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
یکی از کارهایی که باید در دولت رئیسی انجام بشه برگردوندن آبرو به دستگاه امنیتی کشور هست که یه سری حرومزاده مفت خور هر مزخرفی رو در اینترنت شب و روز نگن و فکر کنند هیچ چیزی نمیشه
دست کم این افراد باید شناسایی بشن و از کار اخراج بشن و از کشور هم ممنوع الخروج بشن و از بسیاری از حقوق شهروندی محروم بشن
اینها تهران نیستند
دستور رسیده باید به مردم ایران فهموند تاریخ شون رو ول کنند
وطن دوستی رو ول کنند
یکپارچگی کشور رو ول کنند
و با ملاها مقابله کنند
ملت هم سر کیف از حملات یمنی ها
از هر طیفی و باوری عشق کردن
خیلیهاشون ایران هستند
انقدر کسانی رو میشناسم که تو شرکتهای بزرگ ایرانی و حتی دولتی کار میکنند و هر مزخرفی که میخوان رو در توئیتر و اینستاگرام و اینها میگن
وقتی بازیگر مملکت پس از ترور ژنرال مملکت بهش توهین میکنه و میگه خوب کردن و هیچ پاسخی هم ازش نمیخوان دیگه معلوم هست بقیه که احساس میکنند معروف هم نیستند و پیداشون نمیشه کرد چه حاشیه امنی رو برای خودشون تصور میکنند
آخرش ایرانی اند
نباید باهاشون خشن بود
من خودم روزی مثل اونها فکر میکردم
و از سپاه متنفر بودم
تا عمق نقشه علیه مردم رو دیدم
Ziad tavaghoh az mollaha nadashte bash. Keshvar dare lang lang roozesho migzaroone. Bargardoondane aabroo eraade va eghtedar nezaami mikhad ke dar hokoomat mollahyan dide nemishe.یکی از کارهایی که باید در دولت رئیسی انجام بشه برگردوندن آبرو به دستگاه امنیتی کشور هست که یه سری حرومزاده مفت خور هر مزخرفی رو در اینترنت شب و روز نگن و فکر کنند هیچ چیزی نمیشه
دست کم این افراد باید شناسایی بشن و از کار اخراج بشن و از کشور هم ممنوع الخروج بشن و از بسیاری از حقوق شهروندی محروم بشن
من اصلاً میگم از سپاه متنفر باشن، از خامنهای متنفر باشن، از اسلام متنفر باشن، اما وقتی از هویت ایرانی متنفر هستند باید دهنشون رو سرویس کرد
کسی که از هویت ایرانی متنفر هست مشکلش سیاسی نیست و جاش در ایران نیست یا دست کم از حقوق یک شهروند ایرانی کامل نباید برخوردار باشه
گاهی تبعیض دیدند که متنفر شدند
همه فکر میکنند من در حد بسیجی و مسلمان و فلان ام
من خودم روزی برعنداز بودم پژمان جان
تظاهرات کردم علیه اونها
فحش به خامنه ای دادم
بهشون فرصت بده عمق نقشه رو میبینند
نباید نیروی خودی رو سریع بیگانه کرد