OldTwilight
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -1
- Country
با رای مثبت دادن به قطعنامه مجمع عمومی؟ یه چیزی بگو که شدنی باشه. رای مثبت ما مثلاً چه تاثیری میتونه داشته باشه؟
روسیه خیلی زرنگتر و کثیفتر از این صحبتها هست
،روسیه اگر حمایت های بین المللی داشته باشه ، بیشتر ریسک می کنه و احتمال داره با اروپایی ها درگیر بشه . در کل ما از بی طرفی هیچ سودی نمی بریم ... درست مثل جنگ جهانی اول و دوم که بی طرفی ما بیشتر نشان بی خایه بودن و دیوث بودن ما بود تا نشان از درایت ما ...
یکی از اهداف جانبی روسیه که کسی بهش نمی پردازه ، کنترل خاورمیانه از طریق « غلات » هست
تقریبا تمامی کشورهای خاورمیانه بخش زیادی از غلات خودشون رو از روسیه و اوکراین تهیه می کردند .
حالا که روسیه ، کیف و سرزمین های اطرافش رو به خاکش ضمیمه می کنه ، یک مونوپولی سخت روی فروش گندم و سایر غلات به دست میاره که می تونه باهاش اکثر کشورهای خاورمیانه رو کنترل کنه
پاکستان هم همین وابستگی رو داره
برای همین عمران خان روز دوم جنگ رفت و یک میلیون تن گندم از روسیه خرید ...
ما هم متاسفانه بخش زیادی از گندم و غلات خودمون رو از روسیه و اوکراین سفارش می دادیم و تهیه می کنیم ...
این تایپیک رو من توی میلیتاری سال 92 ایجاد کردم ...
- اینم یکی از پست هام همون سال ها بود که گفتم « روسیه » توان تجزیه اوکراین رو داره
این تایپیک های قدیمی میلیتاری خیلی ارزش دارند ، هر چند که خیلی از کاربران قدیمی رو از فروم بیرون کردند ... تا یک مونولوگ داشته باشند
این قضایا همون ادامه ی قضایای سال 92 هست :
یکی از اهداف جانبی روسیه که کسی بهش نمی پردازه ، کنترل خاورمیانه از طریق « غلات » هست
تقریبا تمامی کشورهای خاورمیانه بخش زیادی از غلات خودشون رو از روسیه و اوکراین تهیه می کردند .
حالا که روسیه ، کیف و سرزمین های اطرافش رو به خاکش ضمیمه می کنه ، یک مونوپولی سخت روی فروش گندم و سایر غلات به دست میاره که می تونه باهاش اکثر کشورهای خاورمیانه رو کنترل کنه
پاکستان هم همین وابستگی رو داره
برای همین عمران خان روز دوم جنگ رفت و یک میلیون تن گندم از روسیه خرید ...
ما هم متاسفانه بخش زیادی از گندم و غلات خودمون رو از روسیه و اوکراین سفارش می دادیم و تهیه می کنیم ...
این تایپیک رو من توی میلیتاری سال 92 ایجاد کردم ...
- اینم یکی از پست هام همون سال ها بود که گفتم « روسیه » توان تجزیه اوکراین رو داره
این تایپیک های قدیمی میلیتاری خیلی ارزش دارند ، هر چند که خیلی از کاربران قدیمی رو از فروم بیرون کردند ... تا یک مونولوگ داشته باشند
تØÙÛÙ Ù Ù¾ÛÚ¯ÛØ±Û ØªØÙÙات اÙکراÛÙ
ØÙÙ٠رÙسÛ٠ب٠اÙکراÛ٠جدا از اÛÙ Ú©Ù Ø®Ùد اÙکراÛÙÛ Ùا را ÙÙÛØ´Ùد دست ک٠گرÙت ÙاکÙØ´ ÙظاÙÛ ÙÙØ±Û ÙÙستا٠جÙÙÙØ±Û ÚÚ© رÙÙاÙÛ Ù Ø¨Ùغارستا٠را ب٠دÙبا٠خÙاÙد داشت ÙÙ ÙÙستاÙÛ Ùا کشتار کاتÛ٠را ÙراÙÙØ´ کرد٠اÙد ÙÙ ÚÚ©Û Ùا...
www.military.ir
این قضایا همون ادامه ی قضایای سال 92 هست :
البته اگه این رو وقایع رو انقلاب در نظر بگیریم ، که انقلاب نیست ، نه با تعاریف کلاسیک و نه با تعاریف نسبتا جدید انقلاب .
این بیشتر شبیه یک جنگ داخلی سرد هست تا انقلاب ، مردم غرب علیه مردم شرق و جنوب شرقی اوکراین وارد عمل شدند .http://www.military.ir/forums/topic/27194-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%88%DA%A9%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%86/?do=findComment&comment=369086
Last edited: