What's new

Çay Bahçesi

Again? His nick?
This UtahCenter;

You can always spot him with his distinct style....and his outrages claims without any source.

Merasim sokak patlaması olduğunda, daha ambulanslar olay yerine gitmeye çalışırken, bu forumda, "Özel kuvvetlerde ki kaynaklarımla konuştum, patlamayı Rusya yapmış" diyordu.....böyle manasız, amaçsız, saçma sapan bir adam.....kapıdan kovuyosun, bacadan giriyo. Ben artık uğraşmıyorum, direk yine accountunu gördüğüm zaman ignore'a alıyorum, zaten belli bir zaman sonra kendiliğinden banlanıyor.

1. partın yarısını izledim kel kafa "amerikan güzellemesi yapıyorsun" deyince bıraktım. Abd'den uzaklaşıp rusyaya yakınlaşmayı defalarca savunan ben bile bu kel kafanın ezber konuşmasına gıcık oldum.

Adam bunun matematiksel acisindan mumkun olmadigini acikliyor, kel yok diplomasi diyor. Atalarimiz ne demis? Ayagini yorganina gore uzat. Turkiye'nin ekomonik gucu bellidir. Eger bati'dan tamamen kopmak istiyorsan, ekominin cokmesine ve yeniden olusturulmasina da razi olacan.

Şu son suikast da gösteriyor ki Cemaat'in kolları kırılmış olsa da parmakları hala canlı. Umarım devletimiz bundan ders alır da, diğer cemaatlerin de tepesine hemen yarın biner, FETÖ gibi büyümeleri güçlenmeleri beklenmeden. Dökecekleri kan kusutulur ağızlarından burunlarından dinci teröristlerin. Din kul ile Allah arasındadır, araya her kim yobaz terörist girmeye çalışır ise Türk polisi/askeri tarafından helak edilmeli.

Şu son suikast da gösteriyor ki Cemaat'in kolları kırılmış olsa da parmakları hala canlı. Umarım devletimiz bundan ders alır da, diğer cemaatlerin de tepesine hemen yarın biner, FETÖ gibi büyümeleri güçlenmeleri beklenmeden. Dökecekleri kan kusutulur ağızlarından burunlarından dinci teröristlerin. Din kul ile Allah arasındadır, araya her kim yobaz terörist girmeye çalışır ise Türk polisi/askeri tarafından helak edilmeli.
Cemaatin icinde bir kac sene bulunan biri olarak bu adamdan katiyyen süphe duyuyorum. Hal hareket, konusma sekli, kelimeleri telaffuz etme sekli vesayre.

80% teskilati ele geciren bir örgütü temizlemek o kadar kolay degil. Kayseride fabrikatör akrabalarim yasiyor, ve onlarda 100% cemaatci, ancak bu durumlar icin bile hazirlanmis durumdalar. Türkiyenin Rusyaya yaklasmasindan en büyük rahatsizligi FETO cemaati duyuyor

"You know who" 'nun ilk uluslararası boyutta aktivitesi. Görünen o ki oyun daha yeni başlıyor...

Cemaatin icinde bir kac sene bulunan biri olarak bu adamdan katiyyen süphe duyuyorum. Hal hareket, konusma sekli, kelimeleri telaffuz etme sekli vesayre.

80% teskilati ele geciren bir örgütü temizlemek o kadar kolay degil. Kayseride fabrikatör akrabalarim yasiyor, ve onlarda 100% cemaatci, ancak bu durumlar icin bile hazirlanmis durumdalar. Türkiyenin Rusyaya yaklasmasindan en büyük rahatsizligi FETO cemaati duyuyor

Sadece FETO cemaati degil, BUTUN cemaatlar boyle. Zorunlu oldugu icin devletin yaninda gozukuyorlar ama hic biri devleti sevmiyor.

tipik cemaatci olabilen bir aileden geliyorum, bizimkiler camide 15 temmuz hakkinda birsey soylemediler, dua bile etmediler diye isyan ediyor :) belki uyanirlar

Oklar fetöyü gösteriyor ama benim asıl korkum, bunun ters manyel operasyonu olması. Yani birileri tarafından bu vakanın sonuçları itibariyle Rusya tarafına itilmeye çalışılmamız. Kim bunu, ne amaçla ister bilemiyorum ama bu ihtimali de aklımızın bir köşesinde tutmalıyız.

Ama bunun dışında tüm göstergeler elemanın haşhaşi (RTE haşhaşi derken sadece hakaret manasında demiyordu) olduğunu gösteriyor. İlk akla gelen ihtimalin de doğru olabilme ihtimali yüksek.

Bir ülkeyi nasıl istikrarsızlaştırırsın? Yalnız bırakarak. ab gitti, abd gitti, komşular gitti, yarın nato gider, ab faslı kapanır, etrafında dostun kalmaz sonra geçmiş olsun. İlişkilerin acilen düzeltilmesi lazım herkesle ama bir şeyleri görmezden gelerek değil. Doğru dürüst diplomasi yapmalıyız, lobi yapmalıyız. Kim yapacak? Liyakat?

Bütün herşey dönüp dolaşır, eğitim sistemimize gelir...

Bir ülkeyi nasıl istikrarsızlaştırırsın? Yalnız bırakarak. ab gitti, abd gitti, komşular gitti, yarın nato gider, ab faslı kapanır, etrafında dostun kalmaz sonra geçmiş olsun. İlişkilerin acilen düzeltilmesi lazım herkesle ama bir şeyleri görmezden gelerek değil. Doğru dürüst diplomasi yapmalıyız, lobi yapmalıyız. Kim yapacak? Liyakat?

Kiminle duzelticen. Iyimisin sen? Bu saldiri rusyaya da yapilmistir. Kendine gel erdogana sucu atma.

Kiminle duzelticen. Iyimisin sen? Bu saldiri rusyaya da yapilmistir. Kendine gel erdogana sucu atma.
Senin ülkende bir diplomat suikasta kurban gidiyorsa bunu suclusu sensin cünki o diplomatin güvenligi senin elinde, ama sakin toz kondurmayin reisinize.

Senin ülkende bir diplomat suikasta kurban gidiyorsa bunu suclusu sensin cünki o diplomatin güvenligi senin elinde, ama sakin toz kondurmayin reisinize.
Evet haklisin elinde. Yalniz bu orgut cok buyuktur sadece TR de degil. Sadece erdogan donemi degil. Her 10 yilin 50 yillik darbesinin hesabi kimin. O da mi erdoganin. Lutfen. Adamin yasamasi zaten bir mucize gibi.

Bende biliyorum en kotu olaylardan biri bu. Ne reisi? Oyle bisey mi dedim?

Olayi hemen niye reise bagliyorsun. Bu dogru mu? Ben sana bisey mi dedim?
Senden suphelenirim...

Evet haklisin elinde. Yalniz bu orgut cok buyuktur sadece TR de degil. Sadece erdogan donemi degil. Her 10 yilin 50 yillik darbesinin hesabi kimin. O da mi erdoganin. Lutfen. Adamin yasamasi zaten bir mucize gibi.
Ya fetö degilse? Ya 7/24 halep propagandasi yapan kanallari izleyipte gaza gelen aptalin birisiyse o kisi? Öyle hemen herseyi fetöye yikmak kolay birde isin diger yönlerini düsünün.
Ülkede bir kutuplasma almis basini gidiyor, saatli bomba gibi patlamaya hazir, ülkesinin menfaatlerini düsünecegine yok halepmis yok gazzeymis gibisinden sacma sapan ümmetcilik cikti birde basimiza, daha dogrusu cikarildi.
Erdogan dua etsin Rusya simdilik düsmancil bir yaklasimda degil gibi görünüyor ama bu gidisat fazla sürmez.

Senden suphelenirim...
Eee tabi istemedigini söyleyen cikinca hemen süphelen tabi, birde bu adam ne demek istiyor bir düsüneyim diyen kalmadi zaten bu ülkede herkes birbirini parmakla gösteriyor, suan Türkiye bireysel trawmadan geciyor, benim disarda gördügüm bu, ister begen ister begenme.

İyi güzel de ilişkileri bozan biz değiliz ki. Adamlar açık açık darbeye karşı çıkamadılar. Ülkemize tehdit olan her türlü terörist unsura evsahipliği yapıyorlar. Üstüne üstlük bizi suçluyorlar. Vize anlaşmasına bile uymadılar. Yani AB konusunda tamamen haklıyız. Hem AB'deki çoğu lider gidici, kiminle oturup konuşacağız? Belki yeni gelecek olanlarla olabilir.

ABD'ye gelirsek zaten orada yönetim değişecek. Muhtemelen ilişkiler bugünden daha iyi olacak. Bugünlerde dünya çapında yaşanılan sıkıntılar da muhtemelen Trump'a olabildiğince berbat, yönetilemez bir dünya bırakmak için yapılıyor.

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom