-------
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 58
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Successful crash landing isnt something easy, many people died during such maneuvers, prooves the pilots skills.Plane looks fine, it should be able to be repaired.
Successful crash landing isnt something easy, many people died during such maneuvers, prooves the pilots skills.
Still technical issues with F-16's arent very known as far as i know, should be investigated.
You can barely recognize anything in the night video, if the pilot pulled this maneuver at night then my huge respect.I took that photo from Habertürk;
http://www.haberturk.com/galeri/gundem/441995-diyarbakirda-f-16-savas-ucagi-dustu
But in Milliyet's website there are different video, which looks much worse
http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/Diyarbakir-da-F-16-dustu-fVQddT01xqpt.html
I don't know about which one is false
Successful crash landing isnt something easy, many people died during such maneuvers, prooves the pilots skills.
Still technical issues with F-16's arent very known as far as i know, should be investigated.
İlk kazadan sonra nasıl olur da TSK'dan kovulmamış anlamıyorum. FETÖ soruşturmaları başladığında öğrendik ki birçok FETÖ pilotu bilinçli olarak F16 ve F4lerimizi kaza/kırıma uğratmış, milyarlara malolacak bir tablo. Bu hanım da hain demiyorum, lakin onunla alakalı bir yanlışlık var. Belki becerisi yetersiz, belki de okyanus ötesine çalışıyor, belki başka bir sebep. Çok ciddi soruşturulması lazım. "Bir kazadan birşey olmaz, devam et" demek çok saçma birşey. Her pilot bu şekilde davransa idi filoda ne F16 kalırdı ne F4.
Tabikide öyle ama eger ariza dolayi ise gercekten cok basarili bir inis olmus.uçak arızasından çok pilot hatası oldugu belli, başarılı bir iniş olması için, uçak arızası oduğunun kesin olması gerek xenon54, önce o teyit edilsin sonra, başarılı iniş-pilot dersin. çünkü pilot hatası ise tam tersi bi durum var ortada ki bence pilot hatası
Iyi bak,tanirsin.profilindeki bacı kim?
Neden?Tabikide öyle ama eger ariza dolayi ise gercekten cok basarili bir inis olmus.
profilindeki bacı kim?
Plane looks fine, it should be able to be repaired.
TSK : "Türk Hava Kuvvetlerine ait bir adet F-16 tipi savaş uçağı, 12 Aralık 2016 günü saat 19.30 sularında eğitim uçuşu dönüşünde piste iniş için yaklaşırken, Diyarbakır Hava Meydanına yaklaşık 1,5-2 Mil mesafede iken henüz bilinmeyen bir sebepten düşmüştür. Pilot olaydan yara almadan kurtulmuş olup sağlık durumu iyidir. Kaza nedeninin belirlenmesi maksadıyla inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
İlk kazadan sonra nasıl olur da TSK'dan kovulmamış anlamıyorum. FETÖ soruşturmaları başladığında öğrendik ki birçok FETÖ pilotu bilinçli olarak F16 ve F4lerimizi kaza/kırıma uğratmış, milyarlara malolacak bir tablo. Bu hanım da hain demiyorum, lakin onunla alakalı bir yanlışlık var. Belki becerisi yetersiz, belki de okyanus ötesine çalışıyor, belki başka bir sebep. Çok ciddi soruşturulması lazım. "Bir kazadan birşey olmaz, devam et" demek çok saçma birşey. Her pilot bu şekilde davransa idi filoda ne F16 kalırdı ne F4.