What's new

Çay Bahçesi

Don't mess with me bro I have 6 Facebook followers.

gozler-yalan-soylemez-komik-gif_d620.gif

:)

Yes correct. Thanks Allah pilot is alive. I think there was a technical issue while landing.

Edit: Pilot has said that there was an attack to plane. Wtf?

Last edited:
Plane looks fine, it should be able to be repaired.

541cf4115debcbd4216c658c7b10c757_k.jpg

TSK : "Türk Hava Kuvvetlerine ait bir adet F-16 tipi savaş uçağı, 12 Aralık 2016 günü saat 19.30 sularında eğitim uçuşu dönüşünde piste iniş için yaklaşırken, Diyarbakır Hava Meydanına yaklaşık 1,5-2 Mil mesafede iken henüz bilinmeyen bir sebepten düşmüştür. Pilot olaydan yara almadan kurtulmuş olup sağlık durumu iyidir. Kaza nedeninin belirlenmesi maksadıyla inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Successful crash landing isnt something easy, many people died during such maneuvers, prooves the pilots skills.
Still technical issues with F-16's arent very known as far as i know, should be investigated.

Successful crash landing isnt something easy, many people died during such maneuvers, prooves the pilots skills.
Still technical issues with F-16's arent very known as far as i know, should be investigated.

I took that photo from Habertürk;
http://www.haberturk.com/galeri/gundem/441995-diyarbakirda-f-16-savas-ucagi-dustu

But in Milliyet's website there are different video, which looks much worse
http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/Diyarbakir-da-F-16-dustu-fVQddT01xqpt.html

I don't know about which one is false
Edit: photo is from 2014, video is true

İlk kazadan sonra nasıl olur da TSK'dan kovulmamış anlamıyorum. FETÖ soruşturmaları başladığında öğrendik ki birçok FETÖ pilotu bilinçli olarak F16 ve F4lerimizi kaza/kırıma uğratmış, milyarlara malolacak bir tablo. Bu hanım da hain demiyorum, lakin onunla alakalı bir yanlışlık var. Belki becerisi yetersiz, belki de okyanus ötesine çalışıyor, belki başka bir sebep. Çok ciddi soruşturulması lazım. "Bir kazadan birşey olmaz, devam et" demek çok saçma birşey. Her pilot bu şekilde davransa idi filoda ne F16 kalırdı ne F4.

İlk kazadan sonra nasıl olur da TSK'dan kovulmamış anlamıyorum. FETÖ soruşturmaları başladığında öğrendik ki birçok FETÖ pilotu bilinçli olarak F16 ve F4lerimizi kaza/kırıma uğratmış, milyarlara malolacak bir tablo. Bu hanım da hain demiyorum, lakin onunla alakalı bir yanlışlık var. Belki becerisi yetersiz, belki de okyanus ötesine çalışıyor, belki başka bir sebep. Çok ciddi soruşturulması lazım. "Bir kazadan birşey olmaz, devam et" demek çok saçma birşey. Her pilot bu şekilde davransa idi filoda ne F16 kalırdı ne F4.

uçak arızasından çok pilot hatası oldugu belli, başarılı bir iniş olması için, uçak arızası oduğunun kesin olması gerek xenon54, önce o teyit edilsin sonra, başarılı iniş-pilot dersin. çünkü pilot hatası ise tam tersi bi durum var ortada ki bence pilot hatası

uçak arızasından çok pilot hatası oldugu belli, başarılı bir iniş olması için, uçak arızası oduğunun kesin olması gerek xenon54, önce o teyit edilsin sonra, başarılı iniş-pilot dersin. çünkü pilot hatası ise tam tersi bi durum var ortada ki bence pilot hatası
Tabikide öyle ama eger ariza dolayi ise gercekten cok basarili bir inis olmus.

bunun gibilerle mucadele edilmedigi surece, biz daha çok avrupaya PKK diye ağlayalım. evet isimizin kolay olmadıgını yazmistim ama forumda bi arkadasin yazdigi gibi önce kendi evimizi temizleyelim demişti ve haklı da..

https://twitter.com/direngenmavi

bunun gibi binlerce legal görünümlü terörist barındırıyoruz bu ülkede ve besliyoruz. Allah için vatandaşlıktan atın şu oro*** cocuklarını

TSK : "Türk Hava Kuvvetlerine ait bir adet F-16 tipi savaş uçağı, 12 Aralık 2016 günü saat 19.30 sularında eğitim uçuşu dönüşünde piste iniş için yaklaşırken, Diyarbakır Hava Meydanına yaklaşık 1,5-2 Mil mesafede iken henüz bilinmeyen bir sebepten düşmüştür. Pilot olaydan yara almadan kurtulmuş olup sağlık durumu iyidir. Kaza nedeninin belirlenmesi maksadıyla inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

This photo is old.

584edd2bc03c0e16fc26e513.jpg

Dude, Captain Şefika Burcu Arpacı left from the Turkish Air Force a year ago. She flies at Pegasus Airlines. She also served in 182.Filo. The F-16, which crashed yesterday, belonged to 181.Filo.

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom