OguzSenturk
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Hello my Turkish brothers; long time no see.
Hello brother, you are fine inshallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hello my Turkish brothers; long time no see.
Bir üyenin keyfine göre hareket etmektesiniz, hiç yakışmıyor bu.
Konu şu anda meclis gündeminde ve esalı bir sorun, kadın cinayetleri artış oranları da bunu desteklemekte. Gel gör ki, bir üyenin nazı yüzünden burada tartışamıyoruz, peki bu forum niye var, o üyeyi mutlu etmek için mi?
Siz moderatörsünüz, kuralları gözetmeniz ve insiyatif almanız normal, fakat bu konuyu gereksiz kılmanız, sırf bir üye için bunu yapmanız üzücü. Adil bir tutum değil.
Yazık.
Bunun herhangi bir üyeyle ilgili olduğunu nerden çıkardınız değerli üyemiz ? Ben politik mevzuların gündemde olduğu konulara ki buna çaybahçesi de dahildir genelde bakmam bile report olmadığı sürece. Herhangi bir veya birçok şikayet varsa incelenir ve mevzunun daha ileriye gitmemesi için gerekli adımlar hemen atılır. Bunu siz report ettiğinizde de sinan report ettiğinde veya birbaşkası farketmez hep aynı prosedür geçerli oluyo. Yani kaç sayfa ileti sildim aynı mevzu, kin, tartışma ve kavga, biri cumhurbaşkanına sövüyo, diğeri öteki tarafın değer addettiği lidere saldırıyo vs. Siz politik mevzulara değer addedebilirsiniz saygı duyarım fakat bu denli kargaşa çıkartan bir mevzunun bu tonda tartışılmasını ben doğru bulmuyorum. Ülke değerlerinin bile aşağılanmasına varan derecede bir tartışma tarzı, hakaret hem de sayfalarca aynı mevzu, Savunma sanayi ağırlığıyla gündemde olması gereken bir foruma gerçekten yakışmıyor. Bu yüzden gereken yapılıyor bundan rahatsızlık duymayın lütfen...
eğer Çay Bahçesi tartışmak için uygun yer değilse neresi uygun yer?!
Lol no need to trigger, Çay Bahçesi is for daily chit chat talks like Sinan said. For to discuss those you mentioned, there is Political discussion topic. Dont mind to use it. Have a nice day
Bir üyenin keyfiyle degil, Türkce baslik acmak icin cok ugrastik basta izin vermemislerdi ve burada aslinda politika olmayacak diye anlasmistik, politika basligi var burayi mesgul etmenin bir anlami yok.Bir üyenin keyfine göre hareket etmektesiniz, hiç yakışmıyor bu.
Ohh bro where have you been?Hello my Turkish brothers; long time no see.
Bir üyenin keyfiyle degil, Türkce baslik acmak icin cok ugrastik basta izin vermemislerdi ve burada aslinda politika olmayacak diye anlasmistik, politika basligi var burayi mesgul etmenin bir anlami yok.
Ohh bro where have you been?
Kurallarla yönetilen diğer bölümlerde aynı keyifle hareket etmek isteyen üyelere esaslı bir ''tokat'' atmak şart oldu artık, bakalım o zaman kurtaracak keyfe keder bir moderatör bulabilecekler mi.
As always you came in a heated moment.Hello my Turkish brothers; long time no see.
Gündem dışı konular, gereksiz tartışmalar uzayıp gider bu da kural ihlallerine sebep olursa probleme sebep olan iletiler ve hatta konunun kendisi de bu yüzden silinir, hatta thread kilitlenir ki ortam bir durulsun problemlerden arındırılsın vs. Burada her hareketimizi başından sonuna kadar kontrol eden kurallar bütününe veya sistematiğe sahip değiliz ki robotlar gibi programlandığımız anda programlandığımız mevzulara karşı formatımızdaki yazılımın emrettiği tepkileri verelim bu yüzden de insiyatif kullanırız. Ne için ? Mevzuların daha fazla uzamaması için, kural ihlallerine sebep olan kronikleşmiş mevzuların daha fazla gündemde durmaması için, aynı mevzu günler geçmiş ve küfür/kavgadan başka bir adım yol alınamamışsa, bu mevzunun daha fazla ısıtılıp gündemi işgal etmemesi için, üyelerin arasında husumet ve anlamsız kinlere sebep olan konuların gündemde durmaması için Mod insiyatifini bu doğrultuda kullanmıştır vs. Burası adı üstünde Turkish defence forum ve öncelikli amacımız üyelerin çay bahçesinde politik mevzuları ısıtıp ısıtıp birbirini yemesini sağlamak olmamalı. Bu yüzden buradayız, bu yüzden politik mevzular bu forumda konu bazından çok az bir ağırlığa sahiptir buna uğraşıyoruz.
Şimdi Bana Atatürk'e terorist denildiği iddia edilen ileti lazım @Ottoman123
Abi ic politikaya bagli konular kapatilamaz mi? Anca birbirimizi yiyoruz. Hadi anlasmazlikta kalsa da neyse, ama yok maalesef illa kufur edilmeli, iftira atilmali ve asagilanmali. Bu forumda en cok birbirine kin kusan millet galiba biziz. Yabancilar da bizim halimize gulsun.Bunun herhangi bir üyeyle ilgili olduğunu nerden çıkardınız ? Ben politik mevzuların gündemde olduğu konulara ki buna çaybahçesi de dahildir genelde bakmam bile report olmadığı sürece. Herhangi bir veya birçok şikayet varsa incelenir ve mevzunun daha ileriye gitmemesi için gerekli adımlar hemen atılır. Bunu siz report ettiğinizde de sinan report ettiğinde veya birbaşkası farketmez hep aynı prosedür geçerli oluyo. Yani kaç sayfa ileti sildim daha da silecem Atatürk'e küfredilen iletiyi bulduğumda fakat hep aynı mevzu, kin, tartışma ve kavga, biri cumhurbaşkanına sövüyo, diğeri öteki tarafın değer addettiği lidere saldırıyo vs. Siz politik mevzulara değer addedebilirsiniz saygı duyarım fakat bu denli kargaşa çıkartan bir mevzunun bu tonda tartışılmasını ben doğru bulmuyorum. Ülke değerlerinin bile aşağılanmasına varan derecede bir tartışma tarzı, kutuplaşma, hakaret hem de sayfalarca aynı mevzu, Savunma sanayi ağırlığıyla gündemde olması gereken bir foruma gerçekten yakışmıyor. Bu yüzden gereken yapılıyor bundan rahatsızlık duymayın lütfen...
He's a think tank now, we are not of his league anymore, he now only hangs out with his fellow cool kids...As always you came in a heated moment.
You have been missed.
I have been checking your profile yesterday....you are always talking with those Norwegian/Swedish dudes.
He deleted his comment, but you can still see it from replies.
View attachment 353410
@xenon54
https://defence.pk/threads/muslim-attacks-on-egyptian-christians-rising.460939/page-5