Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bu adam da şerefsiz çıktı.
Ya cidden tüylerim ürperiyor, hiç mi Kemalist kalmadı CHP'de, alayı mı terörist abi ya
@OguzSenturkAllahtan ak parti aklini basina devsirmeye basladida gelecege istinaden daha olumluyuz.
Ben hala bundan emin değilim. Cemaat ile nasıl mücadele ediliyorsa PKK ile de öyle mücadele edilmeli. Kışanak mükemmel bir adımdı. Ama Selahattin içeri girmeden hiçbir anlam ifade etmez.
Terorla cemaat gibi mucadele edeceksek o bombali araclari hazirlarken yardim eden belediyeler ne olacak? Agir makineleri kullanima verenler? Su borularini nasil bildi bu bozuklar? Haritalar verildimi mesela? Dun DISKIde arama yapmis polisler. Ayrica her telden terroristlere belediye uzerinden is verildigini okuyoruz, sonrada catismada oluyorlar. Ne olacak?
Ben hala bundan emin değilim. Cemaat ile nasıl mücadele ediliyorsa PKK ile de öyle mücadele edilmeli. Kışanak mükemmel bir adımdı. Ama Selahattin içeri girmeden hiçbir anlam ifade etmez.
Katiliyorum. Umarim hepsini tek tek elemine ederler. Eger huzur ve baris ortami ve istikrar isteniyorsa bundan baska yol yok. Bu zehir kusan agizlar birdaha hic acilmamak amaci ile kapatilmali. Halk bunu istiyor ve Erdogan-ak parti bunun farkinda.
...Ya cidden tüylerim ürperiyor
@Islamic faith&Secularism
Gecmisteki hatalarindan oturu Erdogan kellesini ve ikdidarini kaybetme riski ile yuz yuze geldi. Halk demokrasisini ve ulke butunlugunu kaybetme riski ile karsi karsiya geldi.
Herkes oyle ve yahut boyle bir ders aldi yapilan yanlislardan. Asil mevzu bundan sonra atilacak adimlarda gorunen o ki her iki tarafta dikkatli adimlar atiyorlar.
Bu zamana kadar yanlislarini hic acimadan elestiren ben bile durumun ulke ve halk lehine pozitif olarak ilerledigi kanatindeyim.
Bize dusen vazife hukumetin bundan sonra yapacagi en ufak bir yanlisi bile tolere etmeden cezasini kesmemiz olur ki bu noktadan sonra bu ulkenin sahipleri olarak yapmamiz gereken seyde bu. Artik partizanligi ve ideolojik saplantilari bir kenara koymanin vakti geldi.