What's new

Çay Bahçesi

@UkroTurk

Bende tam olarak detaylarini bilmiyorum ama bir yazida bu konuyo okudum. Detayli bilgisi olan forumdas bizleri aydinlatir umarim.

http://www.milliyet.com.tr/mustafa-tanriverdi-kimdir--gundem-2223438/

Oha bu adamın olayını duymamıştım. Şaşırtmadı. Ben daha önce adamı resimlerde videolarda gördüğümde zaten demiştim bu herif iş bilmez ve kaypak diye. Hatta burda bi konuda da eleştirmiştim MKEK hala geleneksel kafayla, iş bilir adamlar yerine yalaka ve kaypak adamlarca yönetiliyor diye. Zaten tip olarak bizim uyuz yurt müdürüne benziyor.

@OguzSenturk

Hic sasirtmadi aslinda. Eski genel baskanlari dahi chp artik hdp cizgisinde itirafindan sonra normal geliyor bunlar.

Allahtan ak parti aklini basina devsirmeye basladida gelecege istinaden daha olumluyuz.

Bu adam da şerefsiz çıktı.

Ya cidden tüylerim ürperiyor, hiç mi Kemalist kalmadı CHP'de, alayı mı terörist abi ya :pissed:

Sıkıntı parti başkanında başlıyor, neticede Türkiye'de ortalama %25 oy alan bir parti bu. Seçmen tepkisini koyup bir şeylere itiraz etmez ise bu böyle devam eder gider. Hangi parti olursa olsun ya Türkiye'nin menfaatlerine hizmet etmeli yada yok olup gitmeli.

@OguzSenturkAllahtan ak parti aklini basina devsirmeye basladida gelecege istinaden daha olumluyuz.

Ben hala bundan emin değilim. Cemaat ile nasıl mücadele ediliyorsa PKK ile de öyle mücadele edilmeli. Kışanak mükemmel bir adımdı. Ama Selahattin içeri girmeden hiçbir anlam ifade etmez.

Ben hala bundan emin değilim. Cemaat ile nasıl mücadele ediliyorsa PKK ile de öyle mücadele edilmeli. Kışanak mükemmel bir adımdı. Ama Selahattin içeri girmeden hiçbir anlam ifade etmez.

Terorla cemaat gibi mucadele edeceksek o bombali araclari hazirlarken yardim eden belediyeler ne olacak? Agir makineleri kullanima verenler? Su borularini nasil bildi bu bozuklar? Haritalar verildimi mesela? Dun DISKIde arama yapmis polisler. Ayrica her telden terroristlere belediye uzerinden is verildigini okuyoruz, sonrada catismada oluyorlar. Ne olacak?

Terorla cemaat gibi mucadele edeceksek o bombali araclari hazirlarken yardim eden belediyeler ne olacak? Agir makineleri kullanima verenler? Su borularini nasil bildi bu bozuklar? Haritalar verildimi mesela? Dun DISKIde arama yapmis polisler. Ayrica her telden terroristlere belediye uzerinden is verildigini okuyoruz, sonrada catismada oluyorlar. Ne olacak?

E iyi işte Cemaat'le mücadele eder gibi edince bunların hiçbiri olmayacak. Neredeyse 100.000 cemaatçi atıldı devlet kurumlarından, nereden baksak 200.000 de PKK'lı veya HDP'li vardır devlet kurumlarında. Bunları atacaksın, kayyum atayacaksın her boşalan kurumun başına.

Siz "cemaat ile mücadele eder gibi"den ne anladınız ? :D

Katiliyorum. Umarim hepsini tek tek elemine ederler. Eger huzur ve baris ortami ve istikrar isteniyorsa bundan baska yol yok. Bu zehir kusan agizlar birdaha hic acilmamak amaci ile kapatilmali. Halk bunu istiyor ve Erdogan-ak parti bunun farkinda.

Barzani ye güvenmek, Fethullah gülene ve Abdullah Öcalan güvenmek kadar tehlikeli. Aslen bize düşmanlar ama güçleri yok birşey yapacak o yüzden dost olarak gözüküyorlar.

CHP bitmiş bir parti, içinde sezgin tanrıkulu diye tam pkk li şerefsizler var ve daha birsürü. Kılıçdaroğlu geçti başa, pkkli doldu partiye.

Katiliyorum. Umarim hepsini tek tek elemine ederler. Eger huzur ve baris ortami ve istikrar isteniyorsa bundan baska yol yok. Bu zehir kusan agizlar birdaha hic acilmamak amaci ile kapatilmali. Halk bunu istiyor ve Erdogan-ak parti bunun farkinda.

İhanet süreci öncesi ve başlarında, Ergenekon öncesi ve başlarında, Anayasa mahkemesi değişimi öncesi ve başlarında, AKP iktidarı öncesi ve başlarında vs. bir şey hep vardı; ''Sindire sindire, yavaş yavaş, toplumu alıştıra alıştıra''...

Bu süreçlerde bir toplum yaratıldı, bu toplumun can damarları yani reaksiyonlarıyla oynandı; bugün Cemaat ve PKK ile mücadele ettiğini iddia edenlere sormak gerekir ellerinden geldiğince toplumsal zeminini palazladığınız ''düşüncleri'' silmeden gerçek bir mücadele olabilir mi?

Güneydoğu'da halk arasında, güya ''sivil toplum'' kuruluşlarında, çöpçüsünden öğretmenine kadar yayılmış hakim ''düşünce'' nedir?

Dinine bağlı insanlar arasında hakim olan ''düşünce'' nedir?

Bu adamları içeri atmak uzun vaadede sorunu çözmez. Arkalarında milyonlarca insan var. Sadece PKK'yı bitirmekle bitmeyecek bu sorun. PKK biter TKK çıkar TKK biter OKK çıkar. Halkın kazanılması lazım. Şiddetli propaganda lazım.

@Islamic faith&Secularism

Gecmisteki hatalarindan oturu Erdogan kellesini ve ikdidarini kaybetme riski ile yuz yuze geldi. Halk demokrasisini ve ulke butunlugunu kaybetme riski ile karsi karsiya geldi.

Herkes oyle ve yahut boyle bir ders aldi yapilan yanlislardan. Asil mevzu bundan sonra atilacak adimlarda gorunen o ki her iki tarafta dikkatli adimlar atiyorlar.

Bu zamana kadar yanlislarini hic acimadan elestiren ben bile durumun ulke ve halk lehine pozitif olarak ilerledigi kanatindeyim.

Bize dusen vazife hukumetin bundan sonra yapacagi en ufak bir yanlisi bile tolere etmeden cezasini kesmemiz olur ki bu noktadan sonra bu ulkenin sahipleri olarak yapmamiz gereken seyde bu. Artik partizanligi ve ideolojik saplantilari bir kenara koymanin vakti geldi.

@Islamic faith&Secularism

Gecmisteki hatalarindan oturu Erdogan kellesini ve ikdidarini kaybetme riski ile yuz yuze geldi. Halk demokrasisini ve ulke butunlugunu kaybetme riski ile karsi karsiya geldi.

Herkes oyle ve yahut boyle bir ders aldi yapilan yanlislardan. Asil mevzu bundan sonra atilacak adimlarda gorunen o ki her iki tarafta dikkatli adimlar atiyorlar.

Bu zamana kadar yanlislarini hic acimadan elestiren ben bile durumun ulke ve halk lehine pozitif olarak ilerledigi kanatindeyim.

Bize dusen vazife hukumetin bundan sonra yapacagi en ufak bir yanlisi bile tolere etmeden cezasini kesmemiz olur ki bu noktadan sonra bu ulkenin sahipleri olarak yapmamiz gereken seyde bu. Artik partizanligi ve ideolojik saplantilari bir kenara koymanin vakti geldi.

Hangi gelişmeler bu düşüncenizi kuvvetlendirmekte?

Mesela:
- Başkanlık sistemi,
- Fetö yerine başka bir cemaatin devlete sızdırılmakta olması,
- Adalet sisteminin ve yasamanın tek parti organı olmaya başlaması,
- Ordu'nun iyice artık siyasi partinin emrine girmesi,
- ..., ...

Back
Top Bottom