What's new

Çay Bahçesi

2dd9619f208e4fc985484587b2cc1f41.png

At least one good news.

Gecte olsa degeri anlasilmaya baslandi, ne diyelim, vatana millete hayirli olsun.

579a6d4767b0a915f0940d71.jpg
İşte bunlar hep başkanlık sistemi.
Aklın bu zamana kadar nerdeydi? Sen bu akılla, bu pişmanlıklarla, bu hatalarla mı İnsanların geleceğine talipsin?

Natodan çıkartıp, Türkiye'yi Suriye'ye çevirmesin yeter.

Tilkinin donup dolasip gelecegi yer yine kurkcu dukkanidir sozune istinaden, Ataturk ilke ve inkilaplari disinda siyaset cop'tur.

Tilkinin donup dolasip gelecegi yer yine kurkcu dukkanidir sozune istinaden, Ataturk ilke ve inkilaplari disinda siyaset cop'tur.

Seni çok bilmiş PKK soyu... Senin kaç paralık adam olduğunu iki hafta önce gördük. Senin gibi Türk görünümlü memleket düşmanı hayinin bann'ını kaldıranları da burada kınıyorum...

Trt de hala "ezanları susturan darbelerden,salalrın susturduğu darbelere" gibi reklamlar dönüyor
Yazık bu memlekete hiç akıllanmicaz
CnnTürk ve Habertürk dek programlar bu ülkenin kuruluş değerlerini benimsemiş insanlara dönük yayınlar yapıyor,onlar da olmasa zaten iyice kafayı yicem

Seni çok bilmiş PKK soyu... Senin kaç paralık adam olduğunu iki hafta önce gördük. Senin gibi Türk görünümlü memleket düşmanı hayinin bann'ını kaldıranları da burada kınıyorum...

Warning issued for insulting the other member.

Kardeşim bu ensonhaberi devamlı paylaşıyosunuz ama bu haber sitesi salt goygoy.
Memlekette başka kaynak mı yok?Adamlar zaten ayaklı speakülasyon.

Warning issued for insulting the other member.

Would you do the honors bro

Neptune, sokarım lan senin propagandana. Çok iyi hatırlıyorum ben Çetin Doğanları falan.. Bu fetöcüler o itleri tasfiye etti, şimdi de millet fetöcüleri tasviye ediyor..Olayı dallandırıp budaklandırma yavşak...Erdoğan a. koysun ebenizin a..ına

Sanki bu asker hiç darbe yapmamış gibi konuşma davar oğlu davar..Asker dediğin sivil idareye köpek gibi itaat eder.
Senin de yapacağın budur

Source: https://defence.pk/threads/turkish-politics-internal-affairs.280659/page-270#ixzz4FzDoSIsh

Latest posts

Back
Top Bottom