What's new

Çay Bahçesi

''Hv.K.Komutanı Ankara’da AKINCI Üssü lojmanları bölgesinde bulunan Orgeneral Akın ÖZTÜRK’ü arayarak kendisine 4’üncü Ana Jet Üssü AKINCI’dan kalkan uçakların yasa dışı olduğunu, ivedilikle AKINCI’ya giderek oradaki kalkışmada bulunanları ikna etmesini istemiştir" denildi.''

http://www.hurriyet.com.tr/genelkurmay-aciklamasindaki-akin-ozturk-detayi-40158649

Bu açıklama günler sonra geldi ve bu arada TSK'da komutanlık yapmış, emekli olduktan sonra mevcut HvKK isteğiyle ''ikna için gittiği'' yerden göz altı sonrası düşürüldüğü durum:

akin-ozturkun-fotograflarindaki-fark1c6c7ae4477333eace36.jpg

14 yıllık iktidarlarında övdükleri ve Devlet içinde palazlanmalarına, önemli makamlara gelmelerine fırsat tanıdıkları FETÖ terör örgütüne ''Ne istediler de Vermedik'' siteminde bulunanların Ülke. Devlet ve Milleti düşürdükleri duruma ibretlik örnek.

''Hv.K.Komutanı Ankara’da AKINCI Üssü lojmanları bölgesinde bulunan Orgeneral Akın ÖZTÜRK’ü arayarak kendisine 4’üncü Ana Jet Üssü AKINCI’dan kalkan uçakların yasa dışı olduğunu, ivedilikle AKINCI’ya giderek oradaki kalkışmada bulunanları ikna etmesini istemiştir" denildi.''

http://www.hurriyet.com.tr/genelkurmay-aciklamasindaki-akin-ozturk-detayi-40158649

Bu açıklama günler sonra geldi ve bu arada TSK'da komutanlık yapmış, emekli olduktan sonra mevcut HvKK isteğiyle ''ikna için gittiği'' yerden göz altı sonrası düşürüldüğü durum:

akin-ozturkun-fotograflarindaki-fark1c6c7ae4477333eace36.jpg

14 yıllık iktidarlarında övdükleri ve Devlet içinde palazlanmalarına, önemli makamlara gelmelerine fırsat tanıdıkları FETÖ terör örgütüne ''Ne istediler de Vermedik'' siteminde bulunanların Ülke. Devlet ve Milleti düşürdükleri duruma ibretlik örnek.
Amerika baktı pabuç pahalı şimdi yan çizmeye başladı:whistle:

Dude, it is Importance to differentiate between anti turkish propaganda and criticism. Sometimes I got that feeling you are not able to self reflection. You distinguish only between black and white. Against us, or for us.
:agree:

...:frown:

(Daha önce konmuşsa kusura bakmayın)
Kimin gerçek kahraman olduğu daha belli değil.
Cinayet sonrası cenazede en çok ağlayan her zaman dedektiflerin takibindedır.
Bu adamin yaptığı bir kahramanlık yok.Kahramanlığı yapan darbecileri reddeden tankci albay ve çatışan askerleri.

En büyük çelişki.
Köprü üstündeki 2 dandik unimoglu 50 tane askeri neden kimse durdurmaya gitmedi?
Köprünün karşı yakasında hava savunma bataryaları, altında deniz kuvvetleri ve de en acayibi, sadece 2km ilerisinde 1. Ordu komutanlığı var.
Birinci ordu komutanlığına bağlı 20bin asker var. Bunlar köprüleri en fazla 50 tane isyancılar bastırmaya neden gitmedi? Meydanı neden bunlara bıraktılar?
fetocular 2007de tsk nin içini boşalttılar.bugünkü generalleri o günden yerleştirilerek. Bugünkü genelkurmay başkanının önünü onlar açtı.
Bugünkü birinci ordu komutanının önünü onlar açtı.
BU FETO ÖRGÜTÜNÜN ÖNÜNÜ AÇTIĞI KOMUTANLAR ŞU AN YAŞ UYESI!
YÜKSEK ASKERİ ŞURA önümüzdeki bir ay toplanmamali.Kimin ne oldu hala belli değil.

Ayrıca hava sahasının 5 tane f16 ya bırakılmasına nasıl seyirci kaldı diğer hava üsleri?

Burada yasaklı kaynak var mı bilmiyorum ama şu ensonhaber'in yaptığı yayınlara itibar etmeyin
Ben sitesine bile girmiyorum,ağır akp propagandası dolu
Ha zaten düşünce özgürlüğünüzü çoktan kaybetmişseniz birşey diyemem,o zaman sizi eğlendirir

Burada yasaklı kaynak var mı bilmiyorum ama şu ensonhaber'in yaptığı yayınlara itibar etmeyin
Ben sitesine bile girmiyorum,ağır akp propagandası dolu
Ha zaten düşünce özgürlüğünüzü çoktan kaybetmişseniz birşey diyemem,o zaman sizi eğlendirir
Senin gibiler Herkul.orga devam edin. Beyininizi tamamen yitirmisiniz, konusmaktan aciz duruma gelmisin haberin yok.
Fetoscu spotted

Latest posts

Back
Top Bottom