What's new

What should Turkiye's diplomacy on Iran be in the future?

BTHW you must be banned @WebMaster.

BTW you feterosexuals dont give a sheeit. to ottoman empires slavic blood.

Noldu lan feterosexuel senin ampülün yanında ben güneş kalırım ayrıca tıp öğrencisiyim.

Bana kendi sıfatlarını sayıp o sıfatlardan münezzehmiş gibi konuşma erkeksen istanbula gel teke tek kapışalım kodummu oturturum TÜRK BİLEĞİM VAR CASIO FW91 W saatin son ucu anca yetiyo sıkıyo. Deli kuvveti var bende.

Did you swallow your tongue my little, hellfire citizens' pupy

. .
What did i say. Fettullahçı? I talked good with respect what happened tesla named fettulahçı said bad words to me. I explained with my respect. Your mask will be downed with ALLAH'S WISH.

OF corse no cencor in west media right? Remember human rights.

Oğlum trmilitary de söylediğim lafları sansürlediniz sonra bir okudum hepsi burada düşündüm madem bunlar gizli bilgi ve sansürleniyor burada ne işi var. Sizin tek bildiğiniz takiyye. Ampül feto ikiniz de danışıklı dövüş yapıyorsunuz . Ve gizli planınız irana girmek karşı generalleri pasifleştirdiniz. ASILACAKSINIZ:

.
arkadaş iki dakka bişeyle uğraştık bi baktım burayı ergenin teki basmış amk urat senin ben fetocu değilim kardeş ulan bide utanmadan küfrediyon bide tesla hakaret etti etti diyon :Dkardeş tamam anladık sen irancısın turklere sikilmekten hoşlanmıyosun bide üstüne gurur yapıyon kardeş rahat ol pers götünü türkler 2 tl ye bile sikmez :enjoy:

.
Fethullahçının önde gideniisin bilmem haberin varmı sözkonusu vatansa iran teferruattır.

Hatta o bile değildir yani. :D

ben zaten müslüman adamım göt sikmem ki abooow adam feterocu çıktı.

Hadi hadi fetva ver iran götü sikmek için fetva ver.

O fetvaayı verince aynı feetero hocan gibi elektrik saçıyon. Allah onları böyle etsinmiş hadi len benimki projektör herşeyi koklayan burnum da var siz amerikalıların dediği gibi

Neydi la o karizma çizen elektirk vidyos

.
türklerin bi özellği var kardeş biz sessiz ve derinden sikeriz farslar gibi slogan atmayız :partay:sen o kadar çeşit pers yarrağı yalamışsın ki gerçekleri göremiyon senin
iranın yıllarca pkk yı destekledi ermenileri destekledi azeri kardeşlerimize karşı emin ol zamanı gelince iranı, pkk yı ve ermenileri sikecez:partay:

.
Amerika desteklemedi İngiltere desteklemedi ha bunlar da irana girmeyecek bizi sokacak biz de amerikayla sikişcez dimi. OLum taze kuvvet deyu birşey var.

Gücünü sakla girersin bi vakit sikişsinler.

Bak şimdi cevap ver bana 7 düvel bunları destekledii mi bunlar çine petrol vermesin diye irana giriyor mu e bırak sananae iran zaten dayanmayacak bırak 30 milyon türke haklarını kürtlere verdikleri gibi versinleer. Bir daha da bana pers deme.

Ha verdikleri hakları beğenmedin gir amerikaya rusya arkanda olsun ama.

Ha bunlar kazandı bırak israil lle vehabiler düşünsün sanane bize inönü gibi lider lazım duvardan karşı tarafa atlama vaktidir.

.
Amerika desteklemedi İngiltere desteklemedi ha bunlar da irana girmeyecek bizi sokacak biz de amerikayla sikişcez dimi. OLum taze kuvvet deyu birşey var.
amerikayla sikişen biz değil iran ta kendisi acem yalanlarına inanıp burda propaganda yapma afganistan ve ırakta iran amerikayı destekledi kukla maliki iranın en büyük müttefiğiydi şi,mdi irana bak amerika kendisi işidi temizleyemedi iran onun pisliğini temizliyo ırakta bol şans irana:whistle:

.
Dostum senin ameerika çekilmeden önce haftada 1 düşmeye başlayan ameerikan helikopteerlerinden haberin yok galiba.

l i v e leak de bak istersen arat haftada ya 1 ya iki askeerleri içeri almadan biraz önce.

Çünkü oralarda el kaide var ikiisi de düşman

Dostum bunlar el kaide olsun işid olsun amerikan işgal bahanesi iranda el kaide var mı? YOK eee nüükleerr var zaten lazer icat oldu bunlar cinee de girecek.

.
Dostum senin ameerika çekilmeden önce haftada 1 düşmeye başlayan ameerikan helikopteerlerinden haberin yok galiba.

l i v e leak de bak istersen arat haftada ya 1 ya iki askeerleri içeri almadan biraz önce.
amerika ırakı işgal ettiğinde kim savaştı sunni araplar şiiler bi tek ingiliz askeri bile öldürmedi maliki petrol antlamasını yaptı amerika ve ingiltere çekildi iktidarı şiilere verdi işid ne zaman ortya çıktı kukla maliki hükümetinde maliki kim iranın en büyük müttefiği

.
İran bunların helikopterleri sapır sapır döktü çekildiler afganistanda yok bu 1
2 sunni araplar da savaşmadı türkleer savaşştı bu da aklında kalsın musul amerikan askeri icin sürgün yeriydi. Nasıl olmuş da bu sünni aaraplar savaşıp çıkaramamış da birden amerika cıkmış hala afganistandaaaaaa

.
Arkadaslar küfürlü konusmayi birakin, bizim yönetici yokken yabancilari buraya cagirtmayin.

.
DOstum bana söyler misin feteroseksüell küfür mü? Allah aşkına ampül partisiniin kağüıt üstünde düşmanı ve dava var amcık PKK neyse feteroseksüel o. Birkaç yıl sonra ampüllere ampur diyeceğiz.

. .
video postalayabilsem atacam da neyse.

Senin kaynağın vardır kaç helikopter ne zaman ne şekülde düşmüş bir göster mankurt.

Gülücük dagıtmak kolay kaynak görelim

.

Pakistan Defence Latest Posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom